Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ne dörmögjél má' itt Wuff! Én meg akartalak fordítani, hogy egyenletesre pirulj, de nem ment!
Shoshi, hát ja mi se tudtuk, hogy jössz! Fórum nélkül megáll az élet!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kurvára leégett a hátam, ha én is maradtam volna csapatni, akkor ez nem történik, persze akkor se történt volna, ha jófejek a haverok és szólnak, hogy ugyan má' ne aludjak a napon délután 2kor, mert az egészségtelen.. de nem azok.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fenyvesen vóltam.. Francért nem tudtam, hogy ott vagytok...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Hagyjad má'! A többiek azalatt míg mi szigeteltünk, úgy csapattak, ahogy illik!
Shoshi, a képek alapján te Fonyód magasságában voltál!
Kár, hogy nem jöttél a Bahama disco felé, mi ott leledzettünk, hogy kiheverjük a Sziget okozta kultúrsokkot!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ihajj visszatért a Pestre Szakadt Kommandó.. Voltunk mink meg Szigetelni. Jó volt. Igaz, Tereskova rendesen megdolgozta az idegeinket, aztán elmentünk a Présházba jó bort kortyolni, hogy kellõen felkészüljünk a Basement Jaxx produkciójára, amit ugyan én passzívan kivülrõl tekintettem meg, de így is kurva jó volt.. Aztán kötelezõ körök a mindenféle a sátrakban, de hamar lefáradtam. Azé' mindenki bánhatja, aki nem volt kint!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szebasztok!

Öcsikém mesélte, hogy nagyon jót tekercseltetek tennap! Jó kis Lóri-forrás...

Szombaton lezúztam Balatonra bringával, aztán meg fotóztam csak, mint a gép...

Képek... Amikor lent vagyok, valahogy mindig olyan felhõk jönnek, és olyan fények vannak, hogy az agyamat eldobom...

Zsolo:
Sajna nem jó nekem a ma este tekercselni...

Délután ráérek, ha nem esik nagyon, akkor mehetünk valmit. Bár pénteken rendesen kivizeztem magam a hegyen... Fúúúú, de jó volt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Aham, én is rem élem. Akkor a délutáni fél öt jónak tûnik? Nekem multkor ment a feltekerés, haveromnak nem igazán, állítólag nem aludta ki magát, cöcöcö:D A harmadik haveromat még sosem láttam felfelé teperni. Assze ma negyedik végképp kiesett, sajnos kell vele közölnöm a szörnyû hírt. Aztán kiderül, majd meghalok a tempóban. Nem baj nem leszek egyedül:) Jaj, olyat lehet, hogy kicsit hozzánk igazodtok? Úgyértem, nem tudom ti(vagy csak te jössz???) hogy vagytok vele de mi igazából a durvulósabb részét szeretjük a dolgoknak és ha több jó kis lefelét mutatnátok... De ugye freeride, abban a felfelé is benne van. Az esõ? Hát egyszer voltunk eddig Pécsen bringázni és akkor is esett. Ennyit errõl;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huh hát az biztos hogy nem fogjuk...

remélem azért föltudtok tekerni :)

se föl se le nem várunk senkire,katona tempó lesz :)

remélem öszejön a szerda és nem jön közbe semmi...
pl esõ akor storno

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Márió remélem mégn emfelejteted el a szerdát. Remélem összejön. Úgynéz ki, hogy már hárman vagyunk innen, és szerintem 4re fogunk bûvülni. Az egyik játékos szeirntem kiesik mert 24es keékkel, singlespeedes bringával, hát hogy is mondjam....nem igazán fog feljönni a mecsekbe;) Pedig biztos szívesen jönne, de mi meg nem szívesen várjuk meg amíg feltolja a gépet.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
olés jó lesz holnap is!!

juj de nagyon nagyon jó volt!!!!

bár kicsit ugy éreztem dörmögés közben hogy a combom duplájára nött...

soha többet bovden elhanyagolás:)

megint earthed 2 néztünk elalvás elõtt és kicst bánom hogy nem dh gépem van...
de ha a mi után gondolom akkor viszont nem bánom...

ha holnap fönt lesznek a képek meg ami akor írj ide...

nagyon megnézném már...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát az biztos, hogy kész voltál eléggé. Szuadóban az a motyogás...
Képek majd hamarosan, bár nem hiszem, hogy ma este felrakom õket. Meg a videókat se rakom most fel, mert van még pár régebbi cucc, azzal össze kéne szerkesztgetni, és úgy jó lenne. Vagy még kéne felvenni pár percnyi anyagot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bazze kurvajó volt ma!!!

sokkotkaptam fr tura volt a javábol patakátkelések meg amit el lehet képzelni....

hétfõn hát...

én lehet tartok egy pihi napot...

Tomi,képeket plíz!!!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Igen épp ebben a percben jutott ez eszembe, reméltem, hogy még senki sem vette észre:9 ohh, baszki....szóval egy elsõ kéne

gyorsan editelem is a másikat

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ha hozzá tennéd, hogy elsõ kell vagy hátsó, lehet nagyobb lenne a sikerre, az esélyed.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Nincs valakinek egy elsõ XT agya? Lehetõleg nem centerlockos, pölö 03as, olcsón, . Vagy komplett kerék valami durvább felnivel, de inkább csak az agy.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Hétfõn délután 19:30-kor egy tekerés? Dalma addigra tudna odaérni az alagúthoz.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Így va!!Köszönjük meértésüket és, hogy elviselik a baromságaimat amirQl fogalmam sincs!!!!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts

BOcsi!!!A Biketrials fórumon egész mások az emberek!!!(Talán azért, mert hozzá tudok szólni a témákhoz!!!!Ismerem mi hogy van, de itt a telós világba még csak zöldfülü vagyok:((((()Tegnap kimentem a városba!!! az év legszarabb kimenetele volt!!!Az utcánk sarkán elszkadt a hátsó fék bowdenem 10méter múlva belementem egy szögbe DEFEKt!!!de mostmár minden ok!!!!

Na végre. Szívás, nekem is defektem van, a tegnap elõtti bringázáskok valami történt. Szerintem hagyjuk szegény pécsi bringáspajtásokat és inkább itt fárasszuk egymást mohácsi dolgokkal: http://forum.bikemag...7176#post287176
Köszönjük megértésüket.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:)

akkor ma egyóra lúfasza ivószatyor meg kajás hoszúmeés..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
MOst találtam meg a Critical massos videjót. :D
Játszótér rulez :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/