Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Vazze, Dani, inkább arra válaszoljál, amit emailben kérdeztem, te délvidéki bálnaabuzáló kis görénycsimbók!
Akkor nem jössz Gyékényesre úgy vehetem, ugye?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Egyébként megyek IKEAba vásárolni este

Vegyél a Wundernak egy adag válfát please.!
Igen Wunder, az célzás volt, hehe :)))

Srácok nincs véletlenül egy 3.2-es AGP-s, Vidiás RAdeOn, tizenötös késleltetéssel, 300 órajellel, 500-as biturbóval, állandó négykerkékmeghajtással.? Esetleg TV-OUT.? Hét bubis, a többit kivehetik belõle...

ohhh fákk.!

Kokk: pénteken csatlkaoznák bebaszásra, ha lehet. Vmikor késõn érünk pécsre, de lehet hogy már 10kor szabad vagyok. Többi pesti nagyvad melyik vonattal jön.?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Van AGP-foglalatosban is. Bár PCIe-vel olcsóbb.
Ja és nekem AGP-s kell!!!

Egyébként nekem a Õsöreg Ti4200-as NVidia-m még mindig egész szépen szalad. Talán ma vissza is rakom a gépbe. Felokosítottam új hûtõborda ventillátor kombóval, meg a memóriák is kaptak kis bordákat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Egyébként csináltam galériát, ha valakit érdekel gépem, család+szoba(ki a faszt érdekel?:D) akkor nézzétek meg:

hát, legalább van önkritika. Ezt már szeretjük ecsém.!!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
az x ati az nem pci expressz foglalatos??

9600Pro X600Pro 9600XT X600XT
GPU: RV350 RV380 RV360 RV380
Órajel: 400 400 500 500
Memória: 128 MB 128 MB 128 MB 128 MB
Órajel: 600MHz 600MHz 650MHz 730 MHz
Memóriabusz: 128 bit 128 bit 128 bit 128 bit

nvidia "válasza"

Geforce 6800 6800GT 6800Ultra
Mag: NV40 NV40 NV40
Pixel futószalagok száma: 12 16 16
GPU órajel (MHz) : 325 350 400
Memória órajel (effektív - MHz) : 700 1000 1100
Memória (MB) 128 256 256

hátha segít valkinek valmit...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja engem érdekelne valami NVidia 6600 vagy 6600GT olcsóért...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyébként megyek IKEAba vásárolni este

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ilyen van:

ATI9600PRO 128MB, DVI, TV out, mag/ram órajel: 400MHz/600MHz - 19,900
Ati Radeon X600Pro, 128MB DDR, TV out, DVI out, mag/ram - 17.900
Ati Radeon X700Pro, 256MB DDR, TV in/out, DVI out, mag/ram órajel: 425MHz/860MHz - 37.900

1 giga RAM: 18.600 - 25.200
512-es: 7.400 - 13.400

A proci meg az alaplap az ugye "socket" függõ

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
h't ma ugzn;yki hogz a k0llekt\v teker;s elmaradt

voltam Magyarürögben bringázni/állatokat etetni.
jó volt ilyen fölgyorsítos maxra ahogy birom aztán 120s pihi aztán megint és igy mentem ki meg haza is és tök jó.
nem tudom mien lehet egy országuti,de valmi hasonló,cask talán kisebb a görd ellenállás meg jobban rá lehet feküdni...

délutánabb ha van kedv mahetünk városba vagy valhova
vagy maradunk otthon

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

-AMD Barton 2500+ 1.9Mhz

Ebbõl lehet venni 3000+-ost 26ért

-Abit KV7 alaplap

ez maradhat

-512 RAM

Ebbõl lehet venni még egyszer ennyit nyugodtan.

-ATI Radeon 9600 SE 128M

Itt el lehet szállni. Mondjuk X800 ~70e, vagy 6600GT 50e-ért.
Szóval sok pénz.
Vagy 939-es tokozású cuccra átállni kb. 160e-bõl. Ja nem is, mert olcsóbban is lehet. Alaplap 30, proci 50, kártya 50. Az csak 130. És ez mind ÁFA-val súlyosbított ár. Nagykerben jóval olcsóbb is lehetne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, ja ma megint nem!
De nem jössz helyette Hervisbe?
Vagy mit csinálsz este?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hát nemtom, mit kéne lecserélnem, hogy majd játszhassam az Elder Scrolls 4 - Obliviont..
-AMD Barton 2500+ 1.9Mhz
-Abit KV7 alaplap
-512 RAM
-ATI Radeon 9600 SE 128M

Procit? Akkor kell alaplapot is. Videokártyát? azok meg drágák. Ehh, menjünk bringázni...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, majdnem elfelejtettem. A bontóban van egy 96os kombi Impreza 345e-ért. Itt-ott rozsdafoltok, de amúgy szép volt.... Volt 2.2es Legacy is, de az már eléggé szédszedve...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egy jó kérdés: kell vkinek vmi számítógép nagykerbõl? A héten megyek, 7végén meg haza is, ha esetleg vki ki akarja használni a lehetõséget.

Pontos típus, megmondom az árat, aztán ti meg, hogy kell e vagy sem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh leszedtem a fóliát a hátsó ablakról, mert mûszakin úgysem megy át így. Azért maradt rajta elég fólia oldalt...
Vettem elsõ ülést is, mert kiderült hogy a magasság állítás elszállt benne és ezért hintázik. Próbáltuk jól megkalapálni, de nem akarta az igazat. Vettem helyette két Toledo elsõ ülést 9e-ért. De majd azokat be kell okosítani a régi helyére.
De ez már a karosszériás Karesz dolga lesz. Jövõ hétre ígérte. Meg 25-30e lesz kb.
Hát ez van.
Tanulópénz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mettyú, ma se megyünk sehová ilyen szép idõben... 7végén jössz haza?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe... Full kész vagyok... NAgyon királyul érintett a dolog... :D És sajnos még nem jött meg... De már nagyon remélem, hogy hamarosan itt lesz. Mert az ok, hogy péntakig legalább nem tekerek, de utána tuti megyek mindenhova!!! :D És majd nagyon ûber lesz a gép! Bár a kormánycsapágyra is azt írták, hogy szeptemberre lesz a készleten... Amit Wunder, Te linkeltél... Ott rendeltem és ott íírtáék ezt... Böööö

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó sztori! Látom kész a fejed.

De Kokka, össze vagy már rakva?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kokkk, te teljesen kész vagy, bazmeg!
Megjött már a Boxi?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy, nehogy leszedd a fóliát!!! Szánj rá pár órát, meg pár littyó nedüt és kezdj el tükörrel gyakorolni... Elsõször nagyon szar lesz, de aztán ha belejössz, kurva jó és hasznos... ;)

Dnl: azt megköszönöm, mert így fingom sincs, hogy mivel kombózva jó a kormánycsap...!

És nem fogjátok elhinni, de reggel nézem, hogy elsõ, vagy második UV csekkeket kell vennem a pénteki vizsgákra, erre az egyik Perébõl be van írva a 4-es... Atom megörülök, de mondom nem élem bele magam, mert akkor meg rosszabb lesz... Bemegyek a suliba tisztázni és TÉNYLEG 4-ES LETT, CSAK ROSSZ HELYRE ÍRTA és ezért azt hittem, hogy 1-est adot és full ideg voltam egész nyáron, hogy a srác, aki elöttem vizsgázott semmit nem tudott és 2-est kapott én meg vágtam és megvág... De nem, mert tényleg 4-es lett!!! :D:D:D Iszonyat durva, nem...?!?! De eddig meg tanultam arra is és most azt az idõt elveszítettem, de sebaj, mert legalább megvan. Viszont most arra a másikra tanulok, de arra meg tanulhattam volna többet... SEBAJ!!! Pénteken tuti bebaszunk!!! Jöttök ti is!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D