Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
http://glennferon.co...lio1/index.html

nahát, ez komoly... (thx Zsolo)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóreggelt minden tanuló, dolgozó, hancúrozó pécsinek akárhol is van!

Pénteken jómunkásember majáslist tartunk a céggel Malomvölgyben. Én azt hiszem jósportember módjára bringával megyek le. Végre bringán is fogok ülni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, pontosan mikor mentek Gyékényesre? Meg kikkel? EGyik kedvenc helyem... BÁr oda érdemes jóidõben menni... Nem lehet csatlakozni? Vagy lehet, hogy lenézek egyik nap kicst. Szállásotok van? Na, mesélj!!! ;)

Dnl: elég fontos lenne, hogy megtudjam a kormánycsapágy mivel kompatibilis, szal légyszi majd nézd meg minél elöbb! Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És mit csináltok Gyékényesen? Ja, jó féket is, meg a vaníliás gyertyát is azért vettem, mer' az buziknak való

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Gyékényes az a hely, ahová megyünk 7végén!
Vaniliás gyertya meg a buziknak való!
Zap:
És van ilyen számgépbe szerelhetõ interfaced, amit az internetes sexhez találtak ki?
Most nem találom a képet, de majd megpróbálom belinkelni.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Chatsex király volt, ez a webcamos téma, ez beszarásjó. Jó ez az internet ám. :)

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Menj a könyvtárba, én ott szoktam volt tanulni. Vannak szép orvosis meg jogász csajszik :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, most a legnehezebb... Már csak két nap, de gecire nem bírom már. Meg eddig csajomnál tanultam, de õ ma megy vizsgázni... Most hol fogok tanulni, meg ki fog rábírna?!?! Ehhh...

Zap: sikerült a chatsex?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Milyen gyékényes? Mi van? Egyébként vettem vállfát, magamnak. Meg jégkockatartót, meg vaníliás gyertyát, meg tányéralátétet, meg képkeretet, szóval csupa fontos dolgot...

Én nem t'om, hogy megyek-e haza, most így változgat a helyzet

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igen, orvos.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
http://www.allterrai...tb&make=MANITOU

Akar valaki venni 2006-os manitoukat? ;) :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Na végre voltam ma tekerni... Állt a víz Vízmû domb alatt...Hehe. Meg én is egy kicsit, jót dumáltunk Gõbel Gyuszkával.

.

Shoshi: Ez a Gõbel Gyuszka nem orvos mert ha igen akkor apukam munkatársa.Lehetseges , hogy orvos?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem egy laptop kéne...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na végre voltam ma tekerni... Állt a víz Vízmû domb alatt...Hehe. Meg én is egy kicsit, jót dumáltunk Gõbel Gyuszkával.

Dnl:
Nekem van egy Timex pulzusmérõs órám, de az nem tud testzsírszázalékot. Amit Pántyerrel használtunk, az csapat Polar volt. Polarból van biztosan valamilyen fitness jellegû is, bár azokta nem ismerem. Ha gondolod, az enyém is lehet eladó.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jöjjenek ide! Itt nincs backflip! De vannak komlói trickek, ami meg ott nincs.

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Jól lefikázták az egészet...

"Because people get tired of the same tricks over and over, even if they are back flips."

Hehe! Bárcsak a magyar rendezvények is ilyen gondokkal küszködnének...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Megvolt a 2005-ös Slopestyle.

http://www.nsmb.com/...eport_08_05.php

olvassátok el az utolsó két mondatot. Jól lefikázták az egészet...

más: Valaki tudna segítani nekem pulzusmérõs óra vásárlás ugyben.? A bátyám menyaszonyának kell valami olyan, ami mér pulzust, meg testzsir százalékot vagy mi. Az is lehet hogy a testében a zsir eloszlásának az átlagára, vagy az attól való eltérésre gondol, mert akkor tudom mit kell venni.... de igy... :)))
Szóval nem volt valakinek ilyen.? milyne márkát érdemes venni, hol, mik az alap funkciók, elõforduló problémák. Shosi, ti eccer Gabesszal hordtatok valami ilyet egy diplomamunkához, nem.?
Ha bármiben tudtok ehhe hozzátenni valamit azt megköszönném !!!!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Nem, vasárnap, csak kiment a fejembõl. örexem

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ma kell öntözni?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
milyen email te pöcs.? Megyek gyékényesre, megyek haza pécsre, ma nem megyek pestre, hervis a Mammutban. Okézsoké?
Pannni irt hogy kívánja az izmos testem és az ágyamban akar aludni. Mondtam hogy csak az utóbbi lehetséges, és szivesen látjuk õket. Majd puszilom, meg minden :)

JAJAJAAAA NAGAYON FONTOS: öntözd meg lécci a novényeket.! A két nagynak egy fél liter, az üveg bizbaszon, és a falon lévõnek egy-egy negyed liter. KÖSZ SZÉPEN.!!!