Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
AW: 7es fogast elérem legkésõbb. MENJUUUNKKK.!!!
Tegnap jó nagy fasz voltam. legoptimálisabb idõben 5kor indulunk paksról, én meg a 7es fogast akrtam elérni.

Tegnap elmentunk Évivel egy körre a margit szigeten. Õ jött Máté gépével, ráadtam a régi deszkás gatyámat amiben szoktam bringázni. Hozzá vett valami feszülõs fölsõt. Uhh, tiszta ilyen szexi punk csaj lett belõle, mint amuikbõl a szigeten mászkálnak tucatnyi. Aztán megtanult nullkézzel menni. Ja, és nem vett észre egy lépcsõt, és ott is lejött.
Én meg részegen próbáltam egykerekezni hazafelé. Szerintem fokozatosan józanodtam ki, mert egyre jobban ment :))))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valamikor mennék úgy, hogy sok helyen megállunk és kicsit gyakorlunk... Mert menet közben mindig mindenhol csak 1-et tudsz ugrani és úgy nem lehet rendesen megtanulni az ugratókat...

Zapat! Mit csinálsz ma? Vagy holnap vagy akármikor?! EGy rugóstag vizsgálat belefér valamikor?! Esetleg egy pumpálás-állítás...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

meg ugrottam a tettyén amit Gabesz/Kokka szokott és kicsit gyorsan

Ez az ami a körpály alatt van, a játszótérrel egyvonalban, és Slin-ék szoktak rajta gyakorolni.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Wow! Ez nem rossz.. A buszokon gps-es jármûkövetés van, tök tutti :) azé' mondja be mindig pontosan a megállókat :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát arra lenne a legjobb, hogyha sok sör után felébredek tudjam merre jártam elõtte.
De igazából a valóság ennél sokkal izgalmasabb! A rendõrségnek csinálunk ilyen jármûkövetõs cuccot is, és tesztelni kell...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, minnyá összekapom magam és kitolom a gépet az uccára, hogy teszteljem magam...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vagy ha sok lett a söregység, és valahol felébred, csak 180 fok és ugyanarra vssza... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jármûkövetõ??? Hogy tudjad merre jársz? Érdekes.. vagy be van szerelve, hogy ha ellopják, akkor tudd merre van a verda?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nabazzeg! Este hazamegyek és nincs netem! A házat szigetelõ munkások elbaszták a telefonmadzagunkat.

Este hazafelé bekapcsoltam a jármûkövetõt, és most nézem vissza merre jártam. Tök jó...
Reggel meg a hátizsákba raktam be a cuccot, és az már egy kicsit nehéz volt, de azért vicces.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ahha... Ééértem... Terepfelmérés meg miegymás. Jó is az

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zarándok út a chatsex miatt... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Este jössz és mész is vissza? Há' milyen túra az?

dnl: Ma tekerés???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Engem vihetsz-hozhatsz. Csak úgy. :D Hogy ne legyen hiányérzeted. MEg vehetünk egy váltóbowdent, ha már ott vagyunk... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na, gondolhattam volna, hogy megint ki lesz a nagyokos... :D

PETIPÉCSIEK, ha még jártok erre: hétfõ este megyek le autóval Pesre, és jövök is vissza, bárkit, vagy bármit kell vinni, hozni, háztól házig futárkodást vállalok... csak gondoltam szólok.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
JA, direkt fölhúztam az órát... Most lépek is vissza aludni, hogy teljesítettem a tervet... :D Hülye...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Valahogy éreztem, hogy az élversenyzõnk szeretné megkaparintani minden jeles sorszámot! Ha ez segíti a gyógyulást, akkor hajrá!!! Egyébként jó reggelt!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
ÉS ITT VAN!!! Bevállalom minen vonzatát, Mert különben egész nap nem írna senki... De lehet visszakeresni, mert 1, azaz EGY db sörrõl volt szó, amit majd lehet elosztani... :D AMúgy unatkozol?! ;)

NEm tudom hogy hogy megy ez a pihenõsdi. Lehet, hogy rám férne még kicsit, de már kurvára mennék. Itt a teló és csak nézem. Meg nem is mertem megkérdezni a dokit, hogy mikor bringázhatok, hátha elkeserítõ választ adott volna. Be is kapom a zombító gyógyszert... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
-2- éééés -1- is, mert a számolást meg én basztam el. :D

szóval 1960-ban beleszartam egy katlanba, aki elõször megszólal, azé lesz a katlanszar.

A sör meg az elnökségi tagoké ugyebár... :D

Azért, hogy ne tartsatok parasztnak, benyomok egy ilyet:

WARNING!

15.000. hozzászólás közeleg,

annak minden vonzatával!!!

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
-3-

...mert múltkor valaki jól elbaszta a mókát...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
-4-

...és remélem felfogja a hajnalban még lassú agyatok...

Aktuális civil