Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Csikó verdája nagyon ütõs! Még a végén én is veszek egy Passat-ot ;) !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Vazze Wuff! Be sem számolsz arról, hogy tegnap milyen istenkirályat csapattunk a sötétben?
A köveken és gyökereken úgy száguldottunk át, mint hígfos a fokhagymanyomón!
Volt 2 kisebb malõr is ellenben!
Úgyhogy mielõtt bármit konzumáltok, nézzétek meg az mtbr-t! Tanulságos!
Most már én is tudom!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
NA hi!

Autókat majd késöbb berakom újra, rendese... ;)

Tegnap kibasztuk a fákat a kertünkbe Csikóval. Jött az új kocsijával, kicuccoltunk belõle és közölte, hogy öltözzek, mert én mászok... :D PAra volt. Sokat segítettem már neki, meg sokszor voltam fönt is, de még sosem mentem én elõre/egyedül föl. De jó volt, mégha lényegesebben lassabb is voltam, mint az a vadbarom.

És jaja, most nekem is sok volt a hegy. Ma én is streetelek... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na hella Kukalakók!

Szexárdra készül innét valaki? Mennék, de sok pénz lenne, és nem tudom ki jön a brigádunkból...

Tegnap csapattunk Homlokkal egy rendeset, õ kergetett, szal tepernem kellett. Ment rendesen, de tegnap elfogyott a kondi. Felfelé sem voltam valami top formában. Végig nyomtam, de égett a tenyerem és a talpam is már a végén. Mondjuk iszonyatokat pumpáltam. Szal ma országút lesz, az tuti.

Márió:
No para, téynleg szép hatalmas kerek mellek voltak! Jobbak, mint a sajátjaim! Nõvéred tényleg tetszetõs ;) !
Sorry, de ma más terv. Különben sem bírok 3 tekerést ;) !
Köszi, igyekeztem a fotókkal.

Dnl:
Hihihi! Ez rendben volt! 1ébként vegyél használt bútort, felcsiszolod, és lefested amilyenre akarod. És veszél rá szép kilincset, vagy fogantyút, vagy minek híják. Én is ezt csináltam. Tudsz csinálni full kommmunista szekrénysorból is jobbat, mint a szaros IKEA, meg a többi kínai. Munka van vele, de legalább olyan lesz, amilyet szeretnél. És legalább nem irodai szar meló.

Kokka:
Én egyik kocsit sem látom!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
dnl: Én nem mondtam, hogy meg is néztem azokat az oldalakat, nekem is úgy mondták... Ha rondák, hát rondák. Ez van. 7vége portya az IKEAban? Lehet lesz kocsi... segíthetnél járólapot cipelni, na? (Mert a nevével ellentétben nem jár, viszont geci nehéz...)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi

hát ha kell markolat lesz,menyit szánsz rá?!

Shooos..bazze jók a képek!!!Nõvérjemmel most nézegettem meg hát tetszetõs...
Tegnap bocs hogy ugy félreáltam de hát tudodod hogy van ez...

Holnap valmikor koradélután 3 tekerés?!
be kell mennem a Nokiába aztán 3után picivel jó nekem!!

Ha valakinek jó keressen mert sajna nem tudok telefonálni.

Buzzzi infraport is szarakodik,nem tudom mi lehet vele baj,de hol van kapcsolat a géppel hol nincs...
de gyakrabban nincs...
fuck

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
áhh nem, szerencsére. megjött neki. de csak poénnak szántam....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Lol :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
S neked a folyékony piros jelmez?! :D Nehogy má' így fölkapd a vizet... Vagy rátapintottam valamire?!?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Lassan családapák lesztek... :D Már többet bíbelõdtök az ikeában illatos gyertyák közt, mint bringával a hegyen... :D

anyádnak jól álla fekete?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lassan családapák lesztek... :D Már többet bíbelõdtök az ikeában illatos gyertyák közt, mint bringával a hegyen... :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Há' mondom, hogy RS Bútorház: http://www.rs.hu/ vagy Retz bútor: http://www.duotonebt.../retz/main.html vagy www.kika.hu

Hát köszönöm szépen az ajánlatokat.
GECI rondák voltak. fpleg az RS, meg a RETZ. Kikába még azért vannak izléses dolgok. anyway. majd megmutatom melyiket nézetm ki, amikor megyünk portyázni az ikeaba hétvégén :))))

Kölyök: praktiker?? kösz, megnézem ott is. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elõször is bekaphassa! Másodszor, a második ugyan az, mint az elsõ, csak germánul... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
aszongya, hogy not fáund

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Új szerelmem...

Máshogy...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap: élsz még, vagy szembe jött a Volvo kamion?!

Dnl: Pántya mondta régen mindig, hogy a praktikerbe, meg baumaxba kell nézni, mert õ is onnan vette, és úgy kurva olcsó a jól kinézõ cucca... Annyi, hogy neked kell összerakni. De gondolom ez nem jelent túl nagy problémát, ha lejön belõle 30%. :D Asszem inkább praktiker... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Há' mondom, hogy RS Bútorház: http://www.rs.hu/ vagy Retz bútor: http://www.duotonebt.../retz/main.html vagy www.kika.hu

meg úgy általában http://butor.lap.hu/ :) böngéssz

de akkor ne késs a 11es fogasról!!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Idén még valamikor leugorhatnánk Mariborba, csak egy gyors kétnapos edzõtáborra...

Támogatom.! Matyi, ha megint jössz, megugrom veled a nagy letörést (meg mindet amit kihagytunk akkor... Miccólsz.? jiiiiháááááá

7es fogas.? kicsit késni fogok, ugy 11re talán odeérek, megvártok?

Mindenkinek: mennyiért lehet venni egy szép nagy (2 m széles kb) jó minõségû szekrénynek.? IKEAs árakat ismerem, azt ne mondjátok..., de ha valakinek van máshnonnan tapasztalata, azt welkámolom.!!!

LockOn markolata van vkinek? Márió?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én mennék szívesen... :S Viszont ma is mentem jót a kis SzpidiSkóttal... :D

Zap: Kende odaadja kipróbálásra a 450-es tagját, ami mindenképp kemény lesz, de Jorusnak 425-öse van és akkor azt nem próbálhatnám ki, hogy ne kelljen leküldeni és vissza?! Mert ha ezek nem jók, akkor jön a manitou rugó... Mikor lehetne róla szó?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
7kor a Fogasnál! Ne késsetek, mert besötétedik..