Boldog nagykorúságot Márió!
The life is short, ride more!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ez igaz, csak nem teljesen mindegy, hogyan.
Eb csont bé'fó'!!!
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Zap: te nem érzel valami utohatast a borda toresed utan?
Aktuális civil
mindenki gallyravágja mindenét idén?
Na szevasztok!
KisKokka megelõzött!
Elõször is gratula minden versenyzõnek! Hogy sikerült?
Na bassza meg! Tegnap ez történt:
EMERGENCY! EMERGENCY! WE GOT A BLACK HAWK DOWN! WE GOT A BLACK HAWK DOWN!
Szal elmentem tegnap egyedül tekerni, és mentem egy tutti TVtowert úgy 17:00 tájban. Jólesett nagyon a szombati szülinapi parti után, ami jól sikerült. Persze nem akartak beengedni Sziránóba, mert nem vagyok odavaló. Ismerõs közbenjárására mégis odavaló lett a fehér Oakley doresz. Nevetséges.
Szal jöttem le Tettye mellett, és éreztem, hogy megint repülök. Mint múltkor Zap-pal, beakadt a gatyám a váltókarba. Ezúttal a betonon landoltam. Éreztem, hogy baj van, mert kajak a bal vállamra estem. Semmi gurulás a könyökömön, talán egy picic, de kajak vállra. Szal vágtam, hogy egy kulcscsont szevasz. Hazateketem egy kézzel, aztán Atus és Viki kivittek Honvédba. Röntgen, doki, röntgen, stb. Szal a bal kulcscsontom eltört. Felkötötték hátizsák-kötésbe (olyan mint amikor befognak dupla-Nelsonba), és ennyi. Majd mehetek átkötözésre valamikor jövõ héten. Húznak egyet a rendszeren. Szar egyfolytában a hátamon aludni. És ha kicsit rosszul mozdulok, akkor érzem, hogy mozdul a rendszer. Asszem lõttek az õszi hosszú kerékpározásoknak. Majd talán októberben egy kis országút.
Na ennyi.
És hordjatok védõszerkót, de komolyan, bár rajtam most nem segített volna. De lehetett volna rosszabb is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.