Boldog nagykorúságot Márió!
The life is short, ride more!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ez igaz, csak nem teljesen mindegy, hogyan.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
mindenki gallyravágja mindenét idén?
Na szevasztok!
KisKokka megelõzött!
Elõször is gratula minden versenyzõnek! Hogy sikerült?
Na bassza meg! Tegnap ez történt:
EMERGENCY! EMERGENCY! WE GOT A BLACK HAWK DOWN! WE GOT A BLACK HAWK DOWN!
Szal elmentem tegnap egyedül tekerni, és mentem egy tutti TVtowert úgy 17:00 tájban. Jólesett nagyon a szombati szülinapi parti után, ami jól sikerült. Persze nem akartak beengedni Sziránóba, mert nem vagyok odavaló. Ismerõs közbenjárására mégis odavaló lett a fehér Oakley doresz. Nevetséges.
Szal jöttem le Tettye mellett, és éreztem, hogy megint repülök. Mint múltkor Zap-pal, beakadt a gatyám a váltókarba. Ezúttal a betonon landoltam. Éreztem, hogy baj van, mert kajak a bal vállamra estem. Semmi gurulás a könyökömön, talán egy picic, de kajak vállra. Szal vágtam, hogy egy kulcscsont szevasz. Hazateketem egy kézzel, aztán Atus és Viki kivittek Honvédba. Röntgen, doki, röntgen, stb. Szal a bal kulcscsontom eltört. Felkötötték hátizsák-kötésbe (olyan mint amikor befognak dupla-Nelsonba), és ennyi. Majd mehetek átkötözésre valamikor jövõ héten. Húznak egyet a rendszeren. Szar egyfolytában a hátamon aludni. És ha kicsit rosszul mozdulok, akkor érzem, hogy mozdul a rendszer. Asszem lõttek az õszi hosszú kerékpározásoknak. Majd talán októberben egy kis országút.
Na ennyi.
És hordjatok védõszerkót, de komolyan, bár rajtam most nem segített volna. De lehetett volna rosszabb is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.