Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fasza, most hogy tudnék menni, mindenki rázendít a pihizésre...

Tomy, vazz, te mindenkit ismersz?!?!?! :D Ennyire azért csak nem kicsi a világ... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah megusztam egy zuzodásal meg bevérzéssel=nincs pénz belõle :)

kicsit csalódott vagyok,amenyire fáj,legalább repedt volna akkor tejel a biztosító

nah örülök ha jó volt tegnap,lehet nekem is arra kellet volna.

volt egy nagyobb kõ síház mögött,toltam ahogy a csövön kifért és egyik tekerésnél belementem egy térdmagas sziklába 50el.hát biza a lábam huzta a rövidebbet...

szóval most pihi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát velünk még nem jött bringázni... Meg eddig még nem is tudtam, hogy bringázik. Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
a srátz érdekelt volna,ha neadjisten fórumos,mert ST mesélte,h az öccse is terheli a pedált,és pécsi,szal gondoltam,hátha kicsi a világ

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Eszter:)
/me talált kép
echte bal felsõ sarok

Igen õ az.
Ezen a képen pl. mindketten rajtavannak...
De miért is keresed? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
oppá, kicsit hamarabb, mint 4-6 óra. Picccsába.

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ST=Eszti
De akkor már STi inkább. ;)

Márió, te vásott kölök, micsináltál már megint?

Énmeg ma csajommal gyalogos turhát csiálok, mer gyön a dzsúz, északnyugaton már esik, 4-6 óra alatt itt van számításaim szerint...
Azonban este nagyon kéne valamit csinálni. Ha más nem menjünk már kocsmázni, vagy valamit!!!!

Tegnap kurva jót mentünk. Remete, Vörös hegy, le Patacsi mezõ, onnan meg végig Jakab hegy felé a széles úton, már több szúnyog volt, mint szeder, és az út végétõl lerambozás a forrásig. Hát beszarás jó rész volt, olyan , mint a Halfwayben a Shaums March nyom... Égertetõrõl lefelé meg nagyon jó a pálya! Limiteltem is rajta rendesen, az egyik kanyarban ki is akarta kapni a kormányt a kezembõl egy kõ, de megmentettem!

Nektek nem szarakszik a fórum néha?
Nem találja csomósor, azt ha újraindítom a gépet, jó...

Aktuális civil

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Eszter:)
/me keres kép
.
.
.

/me talált kép
echte bal felsõ sarok

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

És neadjisten STnek hívják?:) És magas,fekete haj? :)

ST-nek? Ezt nem értem.
Amúgy magas, és rövid fekete haja van.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

amúgy faterom hozott be egyszer spanyolból egy Murcit Dunaújvárosba.

ez üt:)

nah megyek ügyeletre,asszem eltörtem 2lábujjam....

ha valki megy pestre,vállal még fuvart?!
hozni is meg vinni is

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Én ismerek egy csajt, akinek Párkányi a vezetékneve, és van egy kb. 14 éves öccse.

És neadjisten STnek hívják?:) És magas,fekete haj? :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én meg nem ismerek sajna semmi ehhez hasonlót se nem... :D

8Úgy néz ki, hogy van bringám. Iljics segített méregetni. Tesztelni kéne, mert puhának tûnik. De állítólag így a jó. Na majd holnap... Mehetnénk egy hagyományos rallynézést pici tekeréssel egybekötve... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én ismerek egy csajt, akinek Párkányi a vezetékneve, és van egy kb. 14 éves öccse.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
1 Párkányi srátzot nem ismer itt vki? Fiatal,~14 éves.
Párkányi nem helyesírási hiba,hanem a vezetékneve.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tudtam én... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
naa, akkor legalább egyetértünk :afro:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szar volt nézni titeket, ahogy indultok tekerni, GENYÁK!!! De szorítson mindenki, mert útra kélt egy rugó Pécs irányába. Csak jó legyen!!! Vááá...

Dnl: na, egy zöld EBC most jön. Nálam lesz. De nincs hozzá számla. Vagy elviszed, vagy nekem is kell majd és ezt megtartom és téged összehozal valahol Peste az egyedünkkkel és akkor jó lesz mindenkinek. Na, evvan.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem mindegyik. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Neked mel'ik a szép?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát a szépre.