Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. szeptember 19. - 16:13

Írta 2005. szeptember 19. - 16:12

szerintem a hugomat érdekelné? mit fizet, mi a meló, és mennyi csurran ebbõl nekem.Valakinek a csaja nem akar kicsit melózni?!
Most hétvégén a barátnõm benyomta valami hostess munkába. 5 perc alatt elosztogatott vmilyen koncerten pár száz karkötõt, és keresett 3 rugót. Persze én lenyúltam a sápot, mer nehogymá.! elvileg uj fékbetétre gyûjtök.
AW: privi.!
Írta 2005. szeptember 19. - 15:51

valkinek nicns ötlete hogy mért japán a diabo 2m!?!?!?
ill valkinek nincs meg a d2.lng fájl valmi ftpn!?!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 19. - 15:50

Írta 2005. szeptember 19. - 15:40

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 19. - 15:38

Valakinek a csaja nem akar kicsit melózni?! Most hétvége (kb péntek déltõl Izsákon vasárnap esti hazaéréssel, meg jövõ hétvégén csak szombaton Villányban. Jó buli, én leszek a fõnöke...

Írta 2005. szeptember 19. - 15:14

Írta 2005. szeptember 19. - 15:11

nah hát a wc nem biztos mert 120am nics rá
de egy team az reálisabb,igy az érdekelt volna amit azzal kapcsoltabn írtam.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. szeptember 19. - 15:06

Most te is boxxit veszel Márió, vagymi a hígfos van má?! Misi faszán megcsinálta. Kb olyan, mintha race után vennél WC-ot, majd ugranál mégegyszer kkorát...

Péntek rendben!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 19. - 14:37

Írta 2005. szeptember 19. - 14:36

Írta 2005. szeptember 19. - 14:34

Pénteki szolid összejövetel nálunk?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. szeptember 19. - 14:34

Írta 2005. szeptember 19. - 14:14

Hát nekem anyámék mindig azt tanítoptták: hogy evvan, ughyogy azt kõ szeretni.Dnl: na, egy zöld EBC most jön. Nálam lesz. De nincs hozzá számla. Vagy elviszed, vagy nekem is kell ...Na, evvan.
Kösz a rendelést, pénteken, de legkésõbb szombaton viszem a zsét. mennyi volt? ha gondolod át is utalhatom !
Írta 2005. szeptember 19. - 13:40

Én nyitott vagyok, majd szósz, ha ráérsz.... Tekerés meg hát... még egy hónapig biztos nem (sztem). Két hét múlva kontroll, és akkor állítólag már lehet kezdeni a rehabot. Szal lassú, apró terhelések...
Írta 2005. szeptember 19. - 12:37

figy könyök,a boxxered a guminyom elõtt mien volt!?
vagy mit csinál a Gumi hogy enyire jó lett utána?!
mééért az rs gyártja azt a villát?

a team alabol az miben roszabb mint a wc ,mert árban vagy 40ropi a külömbség,ill azzal is meg lehet csinálni a Guminyomást?
bah holnap szövegismereti doga magyarbol,abszolut semmi ingerenciám nincs hogy mindenféle kötelezõ olvasmányokat most gyorsan átfussak,majd írjak róla elemzést.Ami persze nem lesz jó mert van egy javitó kulcs és persze attol ha eltérõt írsz akkor nem igazán rúgsz labdába.Szóval kell írni olyat hogy az megfeleljen a sznobériás magyar érettésgi javítokulcsot szerkesztõknek.Ehez pedig nincs kedvem,mert ha elemzek egy mûvet akor azt az én értékrendem,érzéseim,rám ható irodalami fogások szerint fogom elemezni,nem pedig úgy ahogy azt meg KELL írni...
Zsolóné+Zsolo üdv itthon
Írta 2005. szeptember 19. - 11:28

Írta 2005. szeptember 19. - 11:01

És kicsit összefolyt... Zapnek kéne jönnie tekerni!

Írta 2005. szeptember 19. - 10:54

Írta 2005. szeptember 19. - 10:53

Edit: shimano=szigeti...