Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

MavericK-[HUN]

MavericK-[HUN]

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Keresnek olyan emberkeket, akikkel inonkent osszeallhatnank egy jo kie Mecseki turazasra, semmi extra, DownHill vagy egyeb, csak csapatni egyet az erdoben, felmenni valahova, aztan lejonni, erdoben, vagy uton, sima MTB tura, baratsagos, osszetarto csapat, nem pedig "kinek van jobb bringaja" vetelkedo.
Az is jo, ha mar van egy megszokott team, es elfer meg egy ember benne, vagy csak bringazni szereto vallalkozo egyenek, pusztan az elmeny kedveert, a lenyeg, hogy ket kereken menjen a dolog.
Varok jelentkezoket...
More Pressure

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Menni akarok má' tekerni! Örüljetek a Mecseknek! Ez most kiszakadt belõlem...

Akar valaki ma konyhaszekrényt pakolni? Esetleg konnektort cserélni? Segítséget szívesen veszek.. Vagy netalántán járólapot felszedni? Na?

Reggelente mindig a NWD5-re ébredek.. Kellenének a zenék.. megvan esetleg vkinek?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Srácok! Igazán köszönöm a sok-sok dicséretet, de egyenlõre - szerintem - indokolatlan...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ez az! Mondd meg a frankót. Én meg 3 nõvel ebédeltem együtt! És mind jól nézett ki, a cég fizette, taxival mentem, kell ennél több???

Na, mond hogy kell-e a teló, hogy kiszedjem vagy maradjon.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Shosi, Zsoló, és a Pózer Kölyök: zeek a képek (fõleg a kiválogatott Dalmamagosak) NAGYON megaszírkirályok lettek. Egyik másik valami eszméleteln durva. Fõleg Kokkszinak durva döntései, meg kormánykereszt, meg azzegyláb (geci!. Ja és nadrágod is szép :]
Ilyen Expression Session-re majd égyszer én is szivesen csatlakoznék az uj fékpofámmal nyergemmel és bukómmal (bizony), mert rólam még kevés jó bringás kép készült. Ez persze azért is van, mert nem bringázok ilyen jól, de majd ti jól húztok felfelé, mint Máté is tette Mariborban. Hajrá.

Na jó elég a seggnyalásból, bassza meg minden majom, aki délután KETTÕKOR megy bringázni, meg akinek két bringája van, meg aki havonta bringát cserél, meg aki olyan csontot tör amit nem lehet gipszelni, meg mindenki aki otthon lakik, meg akinek saját egyesülete van..!!!!!!!!!!!! Pfuj

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nekem ez jobban tetszik....

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
http://www.bmeres.com/carbonframe1.htm

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hi!

Shoshi, Zsolo: iszonyat jók a képek! Köszi!Feltöltött kép

Ma lesz valami? Megy valaki bringázni?

Kölyök: Kende aszonta, nálad van a 450-es rugó. Nem tudnád nekem átadni valamikor, ha neked nem jó? Köszi...

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zsolo, tényleg nagyon durva ez a váltókar!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

A pálinka meg jobb közérzetet biztosít :D

Igen, de elfogyott...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Be kell dugni parafával, vagy elzárni a csapot, és akkor nem fog folyni. A pálinka meg jobb közérzetet biztosít :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo, mi a gáz az outdoor programokkal?!

Folyik az orrom és elég rosszul érzem magam, vmi megfázás szerûség :/

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Félszellem?
Predator...

Csöpörög az esõ...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, Kölyök tök durván koncentrálsz a képeken!

Akkor este meg gyertek... Benyomom a maradék mustot...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
HEhe... Márió félszellem... :D

Te már leskelõdsz, mi?! Majd lesz nudista ugratós kép is csak neked! ÉS jóhogy eltorzult a fejem... Minig az! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És majdnem belátni...hehehe.
Meg bazzeg milyen eltorzult az arcod. :D

Ja, amúgy ezen a képen Márió belenézett a halszembe. Ott a szeme középen ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon jók a képek!!!! Ahhoz képest, hogy elõször próbáltam, egész jól néz ki... :D Este fél 8 - 8 körül nálad. Az jó?

Zsolo, mi a gáz az outdoor programokkal?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nekem tök tuti. Crusty 9-et ismerjük, nyóc sztem jöhet. Max Zap is hoz valamit!

BikerExpressionSession. Komolyabb válogatás nélkül. Sorrendet kicsit felrúgta a tár.hu.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
uhh, írtam, de nem küldtem el. Francba. Márió, lehet, hogy a tegnap kért telefonszámoddal is így jártam?

Szóval én nem estem hanyatt a 25 emelet fénytõl. Jó volt, meg jó ötlet, de 15 perc bõven elég volt.

Tegnap meg már odaígértem magamat csajomnak, de nem is baj, nem voltam túl formában, CCzõs kedvem volt.

Viszont a képek királyok, nem is tudtam, hogy tudtok ilyen jól mutatni bringázás közben. :D

Tibit hívom. Remélem nem lesz több olyan, mint reggel 6kor. Egyébként nekem olyan 3 tól jó.

Este nanáhogy videózunk, csak szó volt valami sötétben riderõl is Kokkal, de azt majd igazítjuk. Ha elmegyünk Jakabhegyre (azt álmodtam, hogy esett és a Kokk nem akart már bringázni menni utána, pedig ma délutánra a Jakabhegyhez hozáraktak +600 métert) szóval, ha megyünk délután, nemhiszem,hogy este is... Szóval a fonal csak itt volt kicsit gubancos, nekem a videózás az fix.

Tegnap nyúltam Patyótól egy kb. 1960as Vanishing point cd-t. Az is jó. Autósos.

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Esti videózással mijahelyzet? Tegnap kicsit elveszítettem a fonalat!

Crusty 8 és 9 van DVD-n.

Nekem egy darabig a szabadtéri programok nem jáccanak mert dög vagyok :/