Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
NagyTapasztalatú Cangis csávók:
Gumiválasztásban kérem mindenki tanácsát.
Hátul 2.5 2ply Highroller, 50a. Ezzel nincs semmi gond, de belsõnek e mellé kell a MAxxis belsõ? kis belsõt használ valaki, azzal gyakoribb a felütés.?
Elõre pedig most abban gondolkodok, hogy vagy 2.5 1ply 50a, vagy 2.35 2ply 50a. Esetleg az utóbbi de normál belsõvel. Ákos, amikor mentunk haza Shosiéktól azt mondtad hogy 2ply mellé nem kell nagybelsõ?
Tele a faszom ezekkel a nehéz kerekekkel, vazze.!

Shosi: öcséd hogy érezte megát, nem fosott be a rázós egyenesektõl, azderékvastagságú vizátfolyásoktól, meg a felvonó alatti résztõl ?
Nem csinált képeket, szerintem a pálya folyamatosan épül, össze kéne hasonlítanunk Mátéval emlékeinket, illetve öcséd képeit.

na peace: válaszoljatok please: már nagyon esedékes a gumivásárlás.!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

hát nekem jó volt a hétvége szombat szüretelés az jó volt.
aztán szülinapi parti,az is jó volt iszonyat finom pezsgõt ittam:)
valami gyümölcsös cucc és az nekem jobban bejött mint az "izesítetlen"
meg valmi finom bort.

vasárnap meg vettem futócipõt meg egy salak cipõt kaptam ajándékba:)

elvileg bármikor lehet már rugóm,meg egy marzo sárvédõm:)

szóval heppiness

ha valkit érdekel majd linkelek a zenekarunktol számot.ha készvan..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Szia Magoo! ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mivan?! mindenki keményen melózik? Hát a hétvégi élmények? Kipihent, ultraaktív tevékenység?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Mi is megyünk sztem mind3 nap kisebb-nagyobb idõre... Mszéki bringázás is OK

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

de persze cuccokat szivesen leviszek, ha már bringa nem is fér már fel hátra.

Tomy ezesetben szeretnék rádbízni egy táskát, és akkor ha letekerés projekt lesz, márcsak kisebb táskát kell cipelnem apróságokkal.

Többiek: lefelémenet utitársakat keresek.
(kivétel, ha valaki bevállalja a bringát és engem kocsííba.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát én ott leszek egész hétvégén. Autóval megyek le az tuti, de persze cuccokat szivesen leviszek, ha már bringa nem is fér már fel hátra.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
JA, vihetünk... Aztán ugrálunk egyet M.széken... De akkor hogy iszok?! Ajjajj... Viszont csak bringával messze van... Böböböööö... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
de
de bringával, vagy vigyünk bringát

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Srácok, nem nézünk le Sikondára pénteken?! Akár autóval? vagy viszünk bringát. Vagy csak iszunk egyet... Vagy akár egyet ott is aludhatnánk... Na?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, vazz... Én is inkbb valami tukkót basztam volna el, mint egy aranyos kis rókakomát. De mentségemre szóljon, hogy visszamentem, még pár percig élt, amit nem volt könnyû végignézni, de utána nem hagytam az úton... Azért az szar doog, ha utána cafatokra gázolják... Kicsit para volt. Olyan szorongós érzés és nehéz egy róka... :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az is szar dolog, ha valaki kidobja, és belemész, de ha el is ütöd, hát hát az tényleg szar érzés...

Basszus negyed3kor mentem haza a munkahelyrõl. Nem Villányból! Én nem ütöttem el semmit, de néhány farok pestit kirakhattak volna az út közepére fekvõrendõrnek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kivel, kicsoda, mikoir, hol? Jajj, de rossz kimaradni pár napból. Tegnap éjjel Villányból hazafelé, kb hajnali fél 4-kor elütöttem egy szegény rókát. RIP! Vazz, annyira sajnáltam a kis dögöt, de nagyon hülye volt. Pont elém ugrott. Még lereagálni sem volt idõm...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ja, kint volt, aszonta, hogy "'baszott fassza". Kb. 15 rugóból meg lehet oldani egy napot. 4 kört mentek, de azt mondta, hogy belefért volna még egy, ha korábban érnek oda...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Shoshi, és öcséd végül kijutott Mariborba?
Azért igazából ám jobb, mint álmodban :)

Én meg jelentem, hogy 7végén elmentem egy Pike próbakörre a Nagy-Tubeshez és állta a megpróbálatásokat, úgyhogy legközelebb már mennék veletek is egyet, mert az már úgyis olyan régen történt.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg álmodni sem bírtam, olyan keveset aludtam.. Hulla vagyok. És közben leeresztett az elsõ kerekem. VAzz, a nagy álldogálásban defektje lett... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Húúú, tegnap nagyon sok ismerõssel találkoztunk a hegyen!

A gombás képek a legjobbak!

Márió! Ezt nem írtad már valamikor? Olyan ismerõs szöveg!

És egész hétvégén Mariborban bringáztam álmomban...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
reméltem hogy lessz aki lereagálja....
olvasgattam még az indigósat.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: Posted Image
:ed:

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Ja, nem tudom, hogy megneztetek-e az Interbiko-os marzocchis kis videot de a Bender azt mondja a végén hogy Januárban leugrik egy 100láb magas letorest...Ez õrult,meg is értem hogy a "riporter alany" azt mondaj, hogy nem kene...Szerintem firka lsz belole de inkabb azt szeretném látni, hogy sikerul neki...
Na most már tényleg alvas