Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te, áruld már el, hogy miért linkelted be a saját emailedet "belülrõl"... :D Most mindenki hozzáfér mindenedhez!!! Hehehehehe...

Nekem a péntek este kevésbé jó, inkább szombat estére tervezném a Sikondai parádét és ha jól tudom vasárnap lesz Magyarszék-ride, arra mindenképp szeretnék menni. ---> Zap, ha neked is jó úgy, inkább a szombat estét tervezd oda, ert a péntekivel kapcsolatban még az is kérdéses, hogy le tudok-e menni kicsit is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
http://freemail.hu/f...dsZEKxjGCdn7M0_

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
uuuu bazzeg, nem hiszem el hogy már fel sem tunik hogy 7re járok dolgozni... kát hogy tegnap nem postoltam valamit, fél11 ig benn voltam kisebb megszakításokkal.

Mi lesz magyarszéken.? Wunderrel beszéltem , abban õ is benne lenne.
Az anyafold-i (pécs) klönítmény minden tagjának: hétvégén megüresedik nálunk a kéró. Sikonda (bármi is legyen ott) után ha van igény átugorhattok szombat este kicsit málnázni. Fakultatív programként fel tudok ajánlani telószerelést, EBC féktesztet, de szerintem csak szimplán igyunk vagy nézzünk valamit (DVD lejátszó nincs).

kool?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Én megyek Sikondára Péntektõl szombat késõ estig.
lefelé Tomival és Passattal (?), visszafelé még kérdéses.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah a szomjas tüzér sörözõvel szemben van...
illetve kicst följebb a plus vagy mi felé

akor konkretizálni kéne a hétvégét hogy mi lesz,mi nem lesz
ki megy ki nem megy Siklondára,meg hogy ki hogy megy...

hamachi egy jó program,ismeri valaki!?tudom ajánlani mindenkinek
aki hálóban játszana,de nincsenek egy helységben

remélem holnap már mehetek a biciglimmel...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL: mivan?! Följelentett a kutyás nõ?! :D

nem, hanem öööö
hosszú sztori..
de csak tanúként vagy miként vagyok beidézve, szal nopara.
csak annyira nem vagyok tisztalelkû, hogy nyugodtan ÖNKÉNT besétáljak egy rendõrségi épületbe :scared:

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Nah végre sikerült felállítani az 'új' linuxot.

Kölyök: köszi, holnap leugrok akkor Dalmához!

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tényleg nem tudom...
Ennyi van a pécsi kapitányság honlapján:

Kertvárosi Rendõrõrs

Nagykozár - Ellend - a Mohácsi Rendõrkapitányság illetékességi területének határa - a Siklósi Rendõrkapitányság illetékességi területének határa - Zók - Aranyosgadány - Pellérd közigazgatási határa - Keszü-Pellérdi útvonal - Pécs-Gyékényes vasútvonal - Pécs-Hird vasútvonal - Légszeszgyár u., - Tüskésréti u., - Árpád árok, - Kanizsai D. u. � Üszögi út � Üszög puszta � 57-es fkl. út - Pécs város közigazgatási határa - Nagykozár közigazgatási határa által befoglalt terület, a határutak õrs székhelye felé esõ oldala.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy: respect!

LL: mivan?! Följelentett a kutyás nõ?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ne szívass :)
remélem nem értettem félre :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hátbaszki azt én se... Tudom hol van az uránvárosi, a gyárvárosi, melyik a pécsi és melyik a megyei kapitányság, hol van az ebédlõ, hol van a fogda, hol az ügyelet, hol a szerverszoba, de a kertvárosit...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ne emlegesd a rendõrséget mer énis bevagyok idézve..
ugye azt mondanom se kell, hogy aztsetudom hol a kertvárosi rendõrörs ?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az anyátok csipáját!
Én egész nap szívtam a rendõrségen. Szépen indult a dolog, reggel még ment minden az irodában, aztán kimentünk a rendõrségre. A pesti srácoknak nem sikerült a mobil (GPRS) hátózatra való csatlakozás, és 5 órányi tömény szívás után kicserélték a szuper antennát egy gemkapocsra... Azzal ment minden.
No komment.

Aztán mi közben megebédeltünk, és nekiláttunk 6 gép összerakásának. Összeraktuk mindet. Kipróbáljuk az alkalmzást, de kurva lassú volt a szerverrel való kapcsolat. Elõször ráfogtuk a 10Mbit-es hálóra. Kicserélték nekünk 100asra, de még úgy is lassú volt. De olyan szinten, hogy nálunk az irodában 20 másodperc alatt indult el az alkalmazás, itt meg 20 perc alatt... Kicsit durva volt.
Na akkor hibakeresés. Hol lehet a gond? A ping idõk teljesen rendben voltak. Átvittünk egy gépet a szerver szobába, és ott is lassú volt közvetlenül összekötve a szerverrel! Hát bazmeg ilyen nincs! Szerver konfig túrás, agyalás, mindenféle próba, de semmi. Elvittük a kliens gépet vissza az irodába, ott megint jó minden.
Eszembe jutott, hogy ott a szervereken volt valami ipv6-os paraméter is, és hát amikor csináltam IP alias-t rajtuk, és azon keresztül értem el õket, akkor teljesen rendben volt minden.Kiszedtük azt is, de nem gyógyult meg úgy sem.
Szóval az egész napom egy nagy szívás volt.

De nem érdekel, mert megyek Sikondára és KÉSZ!

Holnap még kipróbálunk ezt-azt, és ha nem megy jövõ héten újra nekifutunk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Van valakinek pmrõl isre alakító 160as tárcsához való adaptere? Vettem egy juliet és ahhoz kéne hátra, csakhogy ugye a fék pmes a váz meg ises...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És mindenkinek igen és sebaj és valóban! ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Ennyire aggaszt, hogy a te sorsodra jutok?! :D

Aggasztja ja faszomat! Csak irigykedem, kispöcs!
Amúgy meg mondtam, hogy rendes gyerek a Varga! Látod már itt tukmálja az 500 Ft-ot, amivel tartozik!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Mindenki: kösz a gumi témábn a hozzászólásokat. asszem veszek egy 2.35 2ply-t hátra, azt meglátjuk mi lesz. MAxxis belsõbõl meg inkább óveszert csinálok magamnak. :)

Maribor: igen, tényleg ujítottak kicsit. A mi képeinket végulis láttátok.? én összeraktam õket egyszer sorrendbe (talán még meg is lehetne kommentezni). sokkal több látszik a pályából... Asszem nem töltötük fel sehova, na matyi majd errõl beszélünk.

Hétvégén verseny lesz magyarszéken? talán én is kimennék, már 3 hete nem bringáztam.!!!!!!! Matyi, neked is biztos jobban menne az uj telóddal.

Kokk: neked meg még lógok 500 forinttal a betét miatt, igaz? bocs hogy igy alakult, és enynit húzódott.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Beadom a rugót most Dalmának. Jó, ha odamész érte?! Máshogy nem tudom megoldani... ;)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hali!

Kölyök: ma valamikor jó neked? Én most ráérek 16:30-ig!

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ebcsont éppen beforróban van... Még sok idõ a tekerésig, ha jót akarok magamnak hosszú távon.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.