Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Vazze, ez nagyon király cucc! Befosatnám vele a szomszéd papot! Szenteste elrepülne a házuk udvara felett :clap: ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Barna, hétvége, DVD, rugó, zsír....
jóvany.

ilyet kérek Karácsonyra: http://www.boysstuff...ct.asp?id=12457

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Maj' jól széjjerúgom a seggedet!

Ha hozol nekem fassza zenéket cserébe, akkor mehet... Egyébként majd valahogy/valamikor átvenném õket. Meg sok mustot :D ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
U.I.: akkora kaját nyomok magamba... Váááá... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én ma is mennék....

Vagy Schladming!!! De menni kell!!!

Márió: el kell hogy keserítselek, mert voltam ma bent és Barna izé... Hát most épp melegebb égtájakon kéne lenned... :D

Hétvége zsír!

Találkoztam Gabesszal. Már teker, meg egészen rendben van, csak kéne neki meló. Vagy csak simán sok pénz. :D Az nekem is... :D

Shoshi: DVD-iddel mi legyen?! Szívem szerint átfirkantanám õket, de hátha nem engednéd...

Tomy: izé.

Slin: rugó meglett?

LL: vagy úgy találsz oda, hogy ahol mindig mérnek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tavasszal mindenképpen Maribor!

Márió:
Pffff... az nagy szopás!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL: Ott van a volt Bajcsy laktanyában. Ha mész hazafelé, a 3as busz vonalán, a Honvéd kórház után, és a Plusz elõtt balra.

yepp
így már tudom, köszi! :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah akor én nem tom hogy megyek le.
egyelõre nincs biciglim sem...

sehogy nem lehet a váltót fölpaszinteni elõre...

az nem jó mert szeretném ha tudnék váltani....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
nekem ma nem. max holnap.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Asszem elkéstem... :D

Mehetnénk egyet ma is! 1 körül itthon leszek. Utána jó! ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
jó. akkor szombat du megyünk és vasárnap du jövünk? az fasza... :D
csak menjünk és bringázzunk!!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csoportos gazázdaság elkövetése, tervezeten a magyarszéki pályán/pályákon... És akkor így legyen. Már jegyzem is, hogy a szombat estém foglalt... :D

Most pedig atomaktívan elkezdek készülõdni, hogy a 10-es órámra 10-re érjek be. Ne járjak úgy, mint teganp... Hogy a 8-asra beértem 4-re... LOL!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ok, akkor legyen így. Egyébként mi az a Magyarszék ride?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor a tisztázás érdekében: nekem a péntek nem jó! Ha megyek, akkor is csak autóval és lenézés szinten, de valószínûbb, sõt sokkal valószínûbb, hogy a péntek kimarad. A szombatom szabad, kedvem van, lenézés terve tuti de ottaludni nagyon még nincs kedvem. Viszont vasárnap van a Magyarszék-ride, ami akár sokkal összehangolhatóbb, ha a szombat estét sélozzuk meg. Szal legyen a szombat este a tuti és pntek sztorno... Így rendben?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
De jó, tegnap nem írtam ide semmit. :D

Kokka: jól tetted... Vazz, valami más megoldás kell. Engem a zebrán ütöttek el majdnem tegnap elõtt.

LL: Ott van a volt Bajcsy laktanyában. Ha mész hazafelé, a 3as busz vonalán, a Honvéd kórház után, és a Plusz elõtt balra.

Shoshék: jók a Maribori képek. Tavasszal remélem már mi leszünk rajta. :D

Kokka megint: nekem jó a szombat is, de minnél elõbb le kéne tisztázni. Mert alapállapotban akkor én letekerek pénteken és szombaton haza, de ha valaki jön szombaton, úgy is jó, csak ne pénteken 3-kor derüljön ki.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
:D:D:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szegasztok!

Tomy:
Még mindig itt van velem a sok film. Ha esetleg az irodában is vagy ma, akkor beadom szívesen!

Szép jó napot mindenkinek!

Kokka:
Így rendben!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És mégvalami: TEGNAP ELÕSZÖR FORDULT ELÕ, HOGY MAJDNEM SZÉTVERTEM EGY PASAST... Megyek hazafelé a térrõl, föl a Hunyadin a bal oldali járdán... Fehér opelnek lóg ki az orra a Kátalan utcából, ami megy vissza Sétatér teteje felé és balfasz pasas les ki belõle. Lassítok, megvolt a szemkontaktus, gondoltam ezzel ráébred, hogy "rám" is várnia kell... De mikor az elsõ kerék ledöccen a járdáról, a BUZI elindul! Az elsõ kerekem már épp a lökhárítója elött volt, szal elvitt volna, de kb 5-10cm-re megállt. Már akkor kibaszott ideges lettem és húzom föl a vállaimat, meg rázom a fejem megvetõen, hogy "EZ MI A FASZ VOLT"?!?! Erre néz egyet föl és elindul, nekem jön, elkez sodorni, dõlõk, volt annyi, hogy reflexbõl leugrottam és oldalra húztam a bringa elejét, különben ha eldõlök, még át is megy rajta. A tárcsában nyolcas, pumpa az egekig, pattanok föl és tépek utána... Látja, megáll, de a kis buzi rutinos faszkalap volt, mert én nekiestem, de õ meg jött a buzi szövegével, hogy "áááh, he megvrném az neki sem lenne jó, meg nekem se... blablabla... " Mondom neki, hogy magának tuti nem, mert azon kívûl, hogy följelenteném, tárgyalásra nem tudna jönni nyolc napon túlgyógyuló miatt... Aztán volt olyan pillanat, hogy vazz, már éreztem, hogy megütöm a buzit, de valami "jólneveltségerõ" visszafogta, mert pár pillanattal késöbb rádöbbenetm, hogy bár éreztem, mégsem ütöttem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dnl: király, már nem a belépett állapotot hozza be! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Amágy meg MÓNING!!!

Vazz, tegnap voltam egy órán, mivel kevés a kreditem, fölvettem az orvosin valami: az orvostudomány szerepe a halottfelderítéésben vagy micsodát. Hát végig öklendeztem olyan undorító volt. Egy perverz idõs csaj áhitattal tartott elõadát ocsmányabbnál ocsmányabb képekrõl, hogy ez szúrt seb miatt halt meg, az vágott, ezt tuti más követte el, ezen átment a vonat, de mien fantasztikus a bõr, mert a vonat keresztbe mindent szétkúrt, a bõr mégis egyben van... Blõõõõõõõõõõ... Szal durva volt. ÉS még vissza van pár....

Van egy másik órám is. Az meg valami halottszemlés... Miért van az, hogy ha nem tanultál anatómiát, akkor csak halottas dolgokat vehetsz föl?!?! Nekem ez annyira nem a hobbym...