Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. december 09. - 12:51

mien vázzal megy a kokk hasonmás?!
nekem ugy néz ki a mai program,hogy igazítsunk egyet
Gabeszhoz be kell vinnem valamit,aztán ride mehet 3re otthon kell lennem,fél 6ig vagyok röplabdán,aztán nekem mindegy mit csinálunk...
Írta 2005. december 09. - 12:43

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 09. - 12:36

tudtok valamit a pattogo/pattanó uj nevû problémárol?!
ma nekem lenne kedvem valamerre...
akár bringával,multhéten jóval hidegebb volt és simán kibirható,persze nem vágottpuszta felé kell menni,de egy torony bõven belefért,csak lefelé nagyon hideg a szél!!
a forraltborzalásban benne lennék:)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 09. - 12:31

Írta 2005. december 09. - 12:19

Írta 2005. december 09. - 12:16

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 09. - 11:16

Írta 2005. december 09. - 10:52

Télleg király ez az Athertonos rész.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 09. - 10:02

Legjobb: kis túra, utána forraltborozás Jókai téren. Na?
Aktuális civil
Írta 2005. december 09. - 09:55

Írta 2005. december 09. - 09:42

Mona Lisa-nak meg jó!

Zapat: ma csapatunk? Sár nem lesz, mert fagyva van. Megyünk 5 fok alatt? Vagy mi lesz?
Este? Egy light éjszakai túra? Késõn indulva? Vagy ilyesmi? Monnyuk a fél 9, vagy a 9-es busszal. Hmmm?
Írta 2005. december 09. - 09:31

Tényleg király volt ez a tegnap esti beugrás! Végignéztük szinte az egész gépemet! És még sehol sem tartottunk...
Mona Lisa akkor is be van szívva

Na és akkor mindenki linkeljen képet a nõvérérõl/hugáról!
Ma meg elmegyek egy hatalmasat futni. Be az erdõbe. De jó lesz.
Wuff:
Ne haragudj, nem akartalak megbántani :cry: !!!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 09. - 09:26

Írta 2005. december 09. - 09:20

Koránkelés, sok buzi autós, nem tudtam, mi az a bûz a kocsiban, de rájöttem, hogy Patyó bent hagyta a cipõjét...

Most megnézem a cuccokat, Tomy!

Írta 2005. december 09. - 08:47

Gee Atherton vs Renault Clio
Fiat Panda vs Marathon runner
Audi S4 vs Speed climbers
Ford Transit Nürgburgring
Írta 2005. december 09. - 00:27

thx
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. december 09. - 00:04

Wuff!!! Ingyenpia! Ingyennõ!!! Mennyé, te lusta dög!
Vazz, Patyó mennyire kész van. Egész elkomolytalanodik így a kompresszoros dolog...

Na, lépek is aludni! Csácsá!
Írta 2005. december 08. - 23:20

Írta 2005. december 08. - 22:57

Írta 2005. december 08. - 22:17

vannak nekem még szép emlékképeim róla;)
mien édes volt kis picsanaciban meg alig toppban ahogy nézte hogy kell jóól kalapácsot vetni,vagy a diszkoszvetést forogni....hm..
ezer bocsánat de most értem haza...
egy másik alkalommal bepótoljuk