Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóó a videjóó
mien vázzal megy a kokk hasonmás?!

nekem ugy néz ki a mai program,hogy igazítsunk egyet

Gabeszhoz be kell vinnem valamit,aztán ride mehet 3re otthon kell lennem,fél 6ig vagyok röplabdán,aztán nekem mindegy mit csinálunk...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, tehát, 1 körül ride. Nem olyan nagyon nagy. De jó lesz! Aztán haza. ürdés. Itt jön egy kis fakultatív program. (Nekem az, hogy kimegyek Villányba.) Aztán kis kompresszor terem. Ha Patyó nem mondja le. (Ide jöhet Márió is.) Aztán meg sietés, mert séta a hegyen. Nem hosszú. De annál jobb. Aztán forraltbor. Nem kevés. De annál jobb. Mára ennyi.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
uu de jóó lehet a videjó

tudtok valamit a pattogo/pattanó uj nevû problémárol?!

ma nekem lenne kedvem valamerre...
akár bringával,multhéten jóval hidegebb volt és simán kibirható,persze nem vágottpuszta felé kell menni,de egy torony bõven belefért,csak lefelé nagyon hideg a szél!!

a forraltborzalásban benne lennék:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Milyen megint? Egyszer megyek 17.-én és annyi!
Ne fájjon, majd elmúlik.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Morgen Huszárok, voltam tegnap buliban, miután megittuk a maradék sörtartalékot itt az irodában. Közgáz pince, ingyen pia, de tényleg. A feles volt két deci. Sikerült 3ra haza is érnem.. ejj.. most fáj. Mettyú, mikor tolod le ide megint az arcod?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, Zapat, akkor mi legyen? Ha nem csinálunk semmit, akkor kimegyek Villányba elöbb. De az ráér.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Huhh, veszek Lisszabonba mingyá' egy occsó repjegyet! Enduro telóm már van hozzá :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ma este elõreláthatólag nem jó.

Télleg király ez az Athertonos rész.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokszos: öööö ez jó kérdés, még felülvizsgáljuk. Éccakaiban benne vagyok, meg mindenben.
Legjobb: kis túra, utána forraltborozás Jókai téren. Na?

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A Gee Athertonos videó odabasz és enduro villával megy;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehe... Ja, nagyon sok képed van. És nem szarok. :D

Mona Lisa-nak meg jó! ;)

Zapat: ma csapatunk? Sár nem lesz, mert fagyva van. Megyünk 5 fok alatt? Vagy mi lesz?

Este? Egy light éjszakai túra? Késõn indulva? Vagy ilyesmi? Monnyuk a fél 9, vagy a 9-es busszal. Hmmm?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hella Népek!

Tényleg király volt ez a tegnap esti beugrás! Végignéztük szinte az egész gépemet! És még sehol sem tartottunk...

Mona Lisa akkor is be van szívva :D !

Na és akkor mindenki linkeljen képet a nõvérérõl/hugáról!

Ma meg elmegyek egy hatalmasat futni. Be az erdõbe. De jó lesz.

Wuff:
Ne haragudj, nem akartalak megbántani :cry: !!!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
F@sszom! Nem Jácca itt le! :( Pedig nagyon rágerjedtem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Koránkelés, sok buzi autós, nem tudtam, mi az a bûz a kocsiban, de rájöttem, hogy Patyó bent hagyta a cipõjét... :D Most baszakodás, mégsem kell ma bemutatni az assembly progit, csak jövõ héten, szal faszom, de mindegy, legalább megvan.

Most megnézem a cuccokat, Tomy! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, nesztek néhány részletet kivágtam a Top Gear videókból::
Gee Atherton vs Renault Clio
Fiat Panda vs Marathon runner
Audi S4 vs Speed climbers
Ford Transit Nürgburgring
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
BQ:Simon Petrárol plííz infóóót!!!

thx

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dehogynem... :D

Wuff!!! Ingyenpia! Ingyennõ!!! Mennyé, te lusta dög!

Vazz, Patyó mennyire kész van. Egész elkomolytalanodik így a kompresszoros dolog... ;) Meg beugrottunk Shoshiékhoz 10 percre... LEtt vagy 2 óra...

Na, lépek is aludni! Csácsá!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nemjau a link :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Találtam magunkról képet a szeptemberi felvonuláson :D
Meg ilyet is
Meg még itt is vannak arcok

Ezen meg több buzi is látható...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hmm ...fuckable?!
vannak nekem még szép emlékképeim róla;)
mien édes volt kis picsanaciban meg alig toppban ahogy nézte hogy kell jóól kalapácsot vetni,vagy a diszkoszvetést forogni....hm..

ezer bocsánat de most értem haza...

egy másik alkalommal bepótoljuk