Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Japánból jön, pillanatnyilag kettõ darab van, késõbb lesz több is, világgarancia van rá (akármit is jelentsen ez), a srác aki hozza abszolút megbízható és lenyomozható..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Hát, azt mondja a srác, hogy a listaára (amit itthoni netes áruházakban nem találtam meg) 400e fölött van...

Hát annyit talán a HP jel ér rajta, de ez elég jó árnak tûnik. Nem Celeron, van benne RAM is elég és DL író.
Van még ebbõl? Mit lehet tudni a forrásról?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát, azt mondja a srác, hogy a listaára (amit itthoni netes áruházakban nem találtam meg) 400e fölött van...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Na, tudorok, jó reggelt, látom megy az ömlengés meg a harc a baktériumosfertõzés ellen, de íme egy kérdés, a lenti gép szerintetek 220e bruttóért ajándék vagy átbaszás? (Garival, vadonatúj)

http://h10010.www1.h...2-60248079.html

Sztem deal...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, tudorok, jó reggelt, látom megy az ömlengés meg a harc a baktériumosfertõzés ellen, de íme egy kérdés, a lenti gép szerintetek 220e bruttóért ajándék vagy átbaszás? (Garival, vadonatúj)

http://h10010.www1.h...2-60248079.html

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk: épp a paplan alatt fekszem, ma már lementem egy teáért, a másodikért már nem én fogok szerintem, egyébként meg defektes az elsõ kerekem.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap: ? Akkor?

Zsolo: a szabad delutan nekem nem alkalmas olyan tevekenysegre, amihez nincs nagyon kedvem. Bar kell majd sajna es kossz. Csak halasztom picit, ameg lehet... :D

...nem mellesleg olajvalsagban szenvedek. No fuel. :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
mindig ezek a nõk.... :D

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Vazz, lett egy szabad delutanom es senki sem jon?! Egyedul nem jo menni...

Gyere ki Debiant ööö Fedorát installálni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, lett egy szabad delutanom es senki sem jon?! Egyedul nem jo menni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezt vehetem ugy, hogy nem megyunk?! Egy probat sem teszel? ;)

Tomy: kell irnom egy reszt egy progiban, aminek meg kell valositani a mv parancsot. De nem haladok vele, gyakorlott programozonak meg allitolag 5 perc. Nem segitenel be kicsit? :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Akár én is mentem volna, de hirtelen jogot hallgatok Zaptól és szerzõdést fogalmazok...
Köcsög abszurdisztáni cégek!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Eléggé úgy tûik, hogy jól érzik magukat...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A rehavos pedig rehabos akart lenni, de linux alatt itt a suliban nem tudok modositani...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Es egy rehavos kimozdulas nem birhatja oket jobb belatasra, vagy nem jonnek ra, hogy TV-toronynal jobb nekik es ott maradnak?! :D Mert akkor mehetnenk egyutt dumalos_tologatos_fotozos_akarsorozos turara...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

A megoldas pedig az, hogy eddig Debianrol beszetunk, valojaban pedig Fedorarol szerettunk volna beszelni...

a minden ok? -ot inkább én kérdezném...

kedvem kurvára lenne, meg szabaddá is tettem a ma délutánomat is, meg a holnapot is, erre el kellett szállásolnom a 8 milliárd vendéget a légzõrendszeremben. Most épp kiránduláson vannak a fejemben és kurvára hangosak!!! És alig férnek bele...

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Kokkk talan, Eszter majdnem biztos, hogy nem. Meg ha ennyire kapcsolat dolog, akkor valszeg nem is megyek kepviseli a szingliket... :D

Én foglalok jegyet 8 emberre aztán pontosítsuk.

A megoldas pedig az, hogy eddig Debianrol beszetunk, valojaban pedig Fedorarol szerettunk volna beszelni...

Ha ez nekem szólt akkor a válaszom egy határozott no comment (azt sem tudod mit akarsz feltelepíteni, Teee...).
(Tudom, már megint basztatlak...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, en pedig fel 2-kor lelepek es megyek haza. Szal Shoshinak mar mondtam, hogy mehetnenk fol. Zap, neked van kedved? Valami 5-ot hallottam veled kapcsolatban. Azt nem lehetne picit odebb rakni es akkor mar egesz sokat lehetnenk font...?! Na, kedv? Mert amugy meg nem jon velem senki. Vagy ha Shoshi nem akar annyra jonni (pedig jo lenne, ha jonne, mert megint lehetne szakaszokat menni) akkor mehetnenk 5 elott, ha nem akarod/tudod elrakni a dolgodat. Na, remelem ertheto a szandek... ;)

A nem_modositas pedig tudatos, LL... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Minden ok, Zapat?! :D

Kokkk talan, Eszter majdnem biztos, hogy nem. Meg ha ennyire kapcsolat dolog, akkor valszeg nem is megyek kepviseli a szingliket... :D