Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
tavaszra talán lesz egy uj pálya is, bár kiváncsi vagyok, hogy mit kezdenek azokkal a szakaszokkal (és épített letörésekkel és ugratókkal) amik a sípályán keresztül mentek...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
mindenki merevvel volt. ettõl függetlenül lehet, hogy nem az igazi, csak gondoltam, hogyha olcsóak az árak lehet róla ogndolkodni a közeljövõben.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Mariborban a DH pályán voltak - az egyetlenen. mert csak egy van belõle. Ezért könnyû megtalálni.
de az nem neked való... merevvel nem az igazi

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
shoshi: le tudnád írni akár priviben akár itt, hogy az öcsédék hol voltak pontosan mairborban? meg árak ilyesmik. meg öcséd tapasztalatait. ha nem nagy gond;).....lécci:D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
simán. kell? lekközelebb halottak napján leszek otthon :(, de Matyi tudja hol van, vele meg tudjuk beszélni hogy elmentek egyszer érte (még össze van építve, kicsit kell buherálni, de ha jobban belegondolok, vizeted ugy ahogy van, két kereket is találsz mellette).

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
dnl: a Gepida vázam megvan még valahol?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nagyon jó nekünk... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Shoshi, említetted a Panasonic tv-t a Metro katalógusban, meg tudod adni a cikkszámát, ha szépen kérlek??

Panasonic TX 29PS12P TV
cikkszám: 195489

/ha jóra gondolok./
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
http://www.sixsixone...0ef79f1&pl=BIKE

Nézegetem az uj Sixbukokat és nagyon bejonnek,lemondok a girorol mert az gondolom valmi 40-50 én most hohy nezem ezeket gondolkozok valmi strike-on vagy launch-on azok kb. 20-30...

Hurricane Flight nagyon faszas csak ugye MONEY,MONEY,MONEY :)

Most veszem eszre, hogy mar en is Forumtag vagyok... :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
W: olvastad a mailem.? mehecc haza keddre :) akkor most nekiállok szállást keresni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor az tényleg jó lassan lesz... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát akkor menj az unokatesóddal, ha õt jobban bírod, kis köcsög. :)

Egyébként no konténer, szép lassan kiszórom a szemétbe õket, hogy ne legyen feltûnõ a kukásbácsiknak... :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ehhez már kéne konténer, nem?
Amúgy vmelyik este szívesen átmegyek kiszórni õket!
Whoa, vasárnapra már két fuvarom is van, unokatesóm is megígérte! De még nemtom mikor megyek, azért kösz.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, az elõbbi megjegyzéshez kapcsolódnék, hogy van még kb. 60 kiló levert csempe, meg szétszedett konyhaszekrény a lakásomban, amit ki lehetne onnan dobni.. ha vki kedvet és erõt érez magában ilyen nemes feladathoz!

Mettyú, valszeg vasárnap kocsival jövök vissza, ha érdekel csatlakozhatsz. Ha nem, nem.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, szerintem be tudod vinni, nem lesz semmi gebasz. Na akkor 8kor!
Dani, te meg mit csinálsz itt majd azokon a hétvégéken? Azért erõsíts vmit, mert még jobban legyengülsz majd!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, említetted a Panasonic tv-t a Metro katalógusban, meg tudod adni a cikkszámát, ha szépen kérlek??

Mettyú: nem mûködött a levelezõszerverünk, nem tudtam emilt írni, de este megyek bicajjal, ha be tudom vinni beviszem, ha nem, akkor tekerek egyet a városban!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
szerintem majd telefonál...

bazz, következõ 3 hétévégre van programom pesten, és lenn hagytam a bringát... mind2t. :((

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, este jössz akkor? Ha már emailt nem írsz, akkor legalább ide böfögj vmit.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Lefelé én nem szeretek gyakran megállni.. Max addigra Tecánál már kirendeljük a második kör sört is.. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
várakozzással/türelemmel hogy vagytok? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda