Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Hogy irigykedjünk: http://dalmamag.hu/photos/025?page=1

(vki már belinkelte volna?)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
AW: Ma asszem láttalak a temetõnel kb 12:00-kor.

Márió: Képek nagyon jók, szerintem volt pár jó bringázható hely ott a képeken...
Hány méter magasan voltatok?
Egyébként hasonlít Muraura mi ott voltunk 2004 méter magasan osztállyal...
Raknék fel képeket csak nem tudom, hogy kell meg szerintem ugysem érdekelne annyira titeket :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ahh
akkor már értem..

rég meg akartam mutatni:
http://kep.tar.hu/dr...vane/50155891#2

nah most meg elemgyünk Harkányba áztatni magamat...
jót fog tenni

mehetnénk még sok ilynet mint tegnap!
Holnap valki egy reggeli gyors menetet!?
kb 0630as indulás 80ra itthon,mert suli van 0840röl...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja, jó volt. Redbullt ittam. :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nagyon jó volt tegnap

lámaság miatt nem sikerült kotyogás mentesen öszerakni a kcst,mert nem volt golyós kormánycsapágyam kb 5éve.Szóval kimaradtt egy szûkítõ gyûrû belõle...

igy lekéstem a pesti turnust,de délben sikerült elindullni
fölfelé az tünt fel hogy nem mozogtam szinte semit 3hete
hogy nehéz mint az üllõ
meg hogy nem jó középnagy tányéron mászni
de lefelé....
az valami álom,teljesen futoszönyegszerüen lebegett:)
pedig viszonylag kemény gumval mnetem majdnem 3bar nyomáson

aztán délután meg elmentünk egy sietõs jakabhegyes körre
na ott éreztem már a combomban hogy rotyog a tejsav,de azért menni kellet,mert tudtam hogy jóó lesz
hát jó is lett,föleg mikor rájöttem hogy le lehet kézzel "váltani" kistányérra
szóavl hamarjában kiértünk,aztán onnan lefelé...
az nagyon-nagyon jó volt
Tecánál zsíros,de valami huligán biciglis banda fölzabálta elõlünk
de meglettek a tettesek,mert Moszkvicsnak nagyon hagyma szaga volt...

szóval bejön a váz nagyon
beállításokat kell még finomítani,aztán jóó lesz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

de ekkor belém bújt a kisördög és megugrottam életem legnagyobb duplaugratóját. Kép még nincs, de holnap megkérek valakit, hogy kapjon le. Eddig csak kétszer ugrottam, mert olyan meredek/méretek vannak, hogy nem lehet csak úgy "visszatolni"... :D ... Na csácsá!

Feltétlenul fotoztasd le mert nagyon kivancsi vagyok :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A mai nap minden várakozásomat felülmúlt. Egyszerüen hihetezlen, hogy ilyen van. 2 kör után (szintben több a pálya, mint a legnagyobb magyar hegy :D) majd szétszállt a kezem. Egyre sûrûbben kellett megállnom, hogy lazítsak, de egész jól ment. Egy kört ki is hagytam (pihi céljából) de ekkor belém bújt a kisördög és megugrottam életem legnagyobb duplaugratóját. Kép még nincs, de holnap megkérek valakit, hogy kapjon le. Eddig csak kétszer ugrottam, mert olyan meredek/méretek vannak, hogy nem lehet csak úgy "visszatolni"... :D Egyszerûen fantasztikus itt. Szal támogatom Márió ötletét. Minél hamarabb ki kell jönni közösen és túrázni, meg atomokat csapatni. Egyszerûen beszarás. holnap még megyünk, aztán koraeste gyors pakolás és tûz a kis "dombocskánkhoz". Hogy nagyon õszinte legyek, annyira nem vágyok most rá... Na csácsá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Lementem az utcaba sétalni mert jot tesz a labamnak leultem a padra es két trauma ért:

1.Láttma lerobogni Slineket meg meg egy csomo bringast
2. 20percel késobb pedig Zap,Mário meg meg egy csomoan...

Tok szar erzes volt nezni hogy mentek le en meg nem tudok rendsen bringazni (mert meg mindig csak ulve tekerek)! :cry:

Márió: Bringad nagyon kiraly volt kivulrol!!!!!!!Gratula

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
most értem csak haza.. :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: én valamilyen kisbukósra gondoltam, Vöröshegy, vagy ilyesmi. Arra hátra, Farkasforrás felé lejövéssel...

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hali!

Akinek van kedve 2-kor Jakabhegyhez, az jöjjön 2-re az uránvárosi Spar-hoz!

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ki van még kapcsolva...

de mindegy egyek akor lóhoz 50re aztán majd megdumáljuk

délután mit mennénk?!
a lazább az mit takar?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hívd mettyút, vagy wolfot

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://index.hu/poli...5.10.14.

11 körül?!
az mit takar?!kik mennek!?
nem tudod
mert akkor elmennék velük,meg veled 2körl

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: Mettyúék 11kor mennek, nekem az korai. Én úgy 2 felé mennék egy lazábbat, a vírusok még bennem ólálkodnak...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûha
eléggé jó lehet kint

Dalmának már felvetettem az ötletet,hogy mi lenne ha tavassszal közösen kirucannák,ugy többen.Öszeegyeztetni hogy kinek mi-hogy jó és akor mehetnénk

ma mikor megyünk?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap és a többiak! EZ EGY KÁNAÁN!!! Figy, még nem is láttam a DH pályát, de már most nem akark hazamenni, illetve minél hamarabb és minél többször szeretnék visszajönni!!! Beszarás. Ma túráztunk. Olyan SOK-SOK ilóméterest, amiben volt vagy 10km folyamat lefelé. Földes-kisköves-nagykoves-túrás-csapatós-vízátfolyós-tóbabeleérós.. Mindez 3000m-es csócsok közt. Zap, erre az útvonalra el kell jönnöd velem!!! Holnap megyünk DH-zni. Durva lesz, mert már a tóra is felér simán egy Jakabheggyel. Sõt... :D Na, majd még írok. Tavasszal jövünk együtt! Holnapra nektek is jó tekerést. Majd gondolok rátok, meg ti is rám... ;) Most még fõzünk és jól bebaszunk... Csácsá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóvan
és mikó megyünk meg merre?
aztán hogy holnap iylen nagy ösznépi tekerés lessze?!
pesti pécsik is jönnek..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ja. képek csak holnap, kép tárat karbantartják....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
te lázadó,holnap jösz tekercselni!?