Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
De én most komolyan mondtam, én tényleg úgy hallotam, hogy valami super terem a neve, ezekszerint ne!?!?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
8 mm
ez jó.
hehehehehehe

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
...az meg 8mm-es...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Kössz a kicsinek meg valmi super terem ,nem? :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Melyik teremben jatszák az NWD-t, a kicsiben vagy a nagyban?

A nagyobbikban (kb 100 fõ) az a neve hogy "16mm"

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
zslolo: Melyik teremben jatszák az NWD-t, a kicsiben vagy a nagyban?

Potroh

Potroh

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Én nem ismerek ilyet. Van egyáltalán ilyen ember??

Hogy rajtam kívül itt akad-e arra keresek választ. Pesten, Miskolcon, Gyõrben már vannak csapatok. Ha esetleg itt is van még ilyen érdeklõdésû egyed, szívesen venném, ha megtalálna, mondjuk itt:
potroh@citromail.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, hát mindegy. Úgyis elpofázzuk, meg majd nem tudunk haladni, mert a friss élményeimrõl regélek, szal akár jó a péntek is... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
HEHEHEHEHEHEEHEHEHEEH!! EGY VOKS ODA!!!!! KÉSSSSSSSSSSSSSSSZ! Majdnem kibasztak óráról, mert itt röhögtem... :D:D:D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Kultúrált
Amatõr
Kerékpárosok
Intézménye

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
igazából annyi van, hogy nem fogadták el a nevet, mert kiejthetetlen.

és kéne újat szavazni, meg aláírni a papírt. szóval igazából nem annyira fontos a jelenlét, majd itt lesz nálam a papír, aztán lehet feljönni majd aláírni.

névötletek jöhetnek...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

mert talán valkami megváltozott bennem picit... :D

Csak nem be fogsz járni a suliba ezentúl, pöcs?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A képek meg nagyon jók Zapata! És most asszem mehetnénk akármikor egy limitcsapatásra, mert talán valkami megváltozott bennem picit... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem meg a péntek nem az igazi, de Tomy baja nagyobbnak tûnik, szal igyekszem szabaddátenni a péntekem. Mennyi idõs a dolog kb? Csak hogy mire számítsak? Olyan 8-tól kezdve a tárgyaláson át az éjszakai bebaszásig?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Túristáskoduk?
Én egész hétvégén dolgoztam. Vagy szüretelés, préselés, vagy gépkalapálás, kódszövögetés. Semmi izgi. És be se rúgtam.

Szerdán sógoromnak van szülinapja, szóval inkább a péntek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú, Atis mesélte, hogy Teca mama lánya nagyon ki volt rittyentve.. meg mesélt a hulláról is, hát, kalandos lehetett..
Pénteken sztem 5 körül indulunk..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerdán vagy pénteken egyesületi ülés!
Kérjük az alapító tagok jellezzék mikor jobb nekik.

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na, nem úgy értettem, hogy abszolút nem jöttetek, csak velünk nem. Éééérti?
És meggyógyultál már teljesen?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mettyú: mentünk. csak nem délelõtt, hanem végülis 3-kor. Indulás elõtt derült ki, hogy ki van szakadva a szelepem a helyérõl, de megcsináltuk és toltunk egy isszony jó Vöröshegyet, Farkas forrás felé, Égertetõi kitéréssel, limitközeli menetekkel.

Shosh: énis ;)
kurva jó fények voltak péntek este felé...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Zap, Wuff kár, hogy nem jöttetek szombaton! Nagyon szép volt, Teca mama hullát halászott az Égervölgyi-tóból egy gereblyével, a lánya meg elmesélte, hogy Õ a Jakab-hegyen fogant!
Wuff, mikor is indul a menet pénteken hazafelé?