könnyen elképzelhetõ, a speci is csak a felsõ kategóriás vázakat árulja csak vázként.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Norco
Indította
Maul
, 2003. október 25. 00:29
Írta 2008. február 20. - 14:13

Írta 2008. február 20. - 12:28

Üdv ujra!
Megkérdeztem szlovák szomszédunkat,hogy külön norco vázt árulnak-e,de sajnos nem! Szerintetek lehetséges,hogy a norco nem bontja meg a bringáit?
Megkérdeztem szlovák szomszédunkat,hogy külön norco vázt árulnak-e,de sajnos nem! Szerintetek lehetséges,hogy a norco nem bontja meg a bringáit?
Írta 2008. február 19. - 23:15

Írta 2008. február 19. - 22:52

angolul tuti beszélnek
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. február 19. - 22:50

köszi,de ez már meg volt nekem is! Csak nem beszélek szlovákul,és igy nehezebben tudok e-mail be vagy telefonon érdeklõdni!

Írta 2008. február 19. - 21:04

Írta 2008. február 19. - 18:40

ÜDv! Mivel nálunk nem forgalmaznak Norco kerékpárokat,ezért Szlovákiában élõ bringás pajtásokat kérném arra,hogy írjanak pár boltot elérhetõséggel,ahol vásárolhatnék!
Esztergomi vagyok,szóval a határ szerencsére nincs messze! 
Köszi elõre is!

Köszi elõre is!
Írta 2007. november 05. - 11:45

Írta 2007. november 05. - 11:05

norco 4hun 2008 vaz, vasarlas...
sziasztok, ha van valakinek otlete hogy legkonnyebben honnan tudnek ilyen vazat vasarolni az lecci irjon ide vagy a bsancika@yahoo.com emailcimre.
elore is koszi
sziasztok, ha van valakinek otlete hogy legkonnyebben honnan tudnek ilyen vazat vasarolni az lecci irjon ide vagy a bsancika@yahoo.com emailcimre.
elore is koszi
Írta 2003. november 25. - 17:40

Írta 2003. november 25. - 13:05

megerõsítem thez véleményét.
olvass pár amcsi fórumot, vagy nézz szét az mtbr.com-on a rewiew-k között.
mást mi sem tudunk.
olvass pár amcsi fórumot, vagy nézz szét az mtbr.com-on a rewiew-k között.
mást mi sem tudunk.
Írta 2003. november 24. - 20:50

mit mondjuk maul?
csorog ra a nylaunk.
szep a szine
jo a rugostagja
draga
hmm
mit is mondhatnank?
ha egyszer senkinek nincs, akko nehez velemenyezni...
(nem kotozkodni akartam, csak nem hiszem h sok ember tudna velemenyt mondani rola kishazánkban...)
csorog ra a nylaunk.
szep a szine
jo a rugostagja
draga
hmm
mit is mondhatnank?
ha egyszer senkinek nincs, akko nehez velemenyezni...
(nem kotozkodni akartam, csak nem hiszem h sok ember tudna velemenyt mondani rola kishazánkban...)
Írta 2003. november 24. - 19:42

Írta 2003. november 17. - 13:19

1-2 hónap? hát, ha csempészni akarod egy halászhajóval, akkor lehet. Amúgy, ha kell 5 nap alatt átküldik...

Írta 2003. november 17. - 10:16

látom itt a norco-ról dumáltok...
Nyárom amerikai utam alatt egész sok norco-t láttam próbálgattam..a megfizethetõbb vázak mint pl. a VPS atomik VPS six azok csak max. 15 cm-t mozognak..
A keményebb Morco vázakakat pedig kemény árral áldották meg a gyártók...
Mellesleg szerintem nagyon jó vázak a norco-k...Amiket azok kibírnak az csoda, saját szememmel láttam..
Ha valaki akar vázat venni ajánlom a www.pinkbike.com -ot ott egész jó árakért vannak norco-k.. én is majdnem vettem csak az a gáz hogy a posta lehet 1-2 hónap is..
egy atomic 100 000 körül van.. szerintetek megéri??
Nyárom amerikai utam alatt egész sok norco-t láttam próbálgattam..a megfizethetõbb vázak mint pl. a VPS atomik VPS six azok csak max. 15 cm-t mozognak..
A keményebb Morco vázakakat pedig kemény árral áldották meg a gyártók...
Mellesleg szerintem nagyon jó vázak a norco-k...Amiket azok kibírnak az csoda, saját szememmel láttam..

Írta 2003. november 17. - 09:52

Beszéltem a cseh forgalmazóval, és azt írták, hogy a komplett 2004-es A-Line bikeot mindössze 1790 Euroért odaadják! Annyit megér nem???
Írta 2003. november 11. - 12:10

Írta 2003. november 11. - 08:59

Szeva!
nem tom mi ez a kukigyuriskodás, hogy 16 éves meg sok pénz meg blablabla.....fkjnbiusipbnfnbonbéonbn
hogyan mondhattok valakirõl véleményt akit nem is ismertek????
ha van lóvé és olyan kö akko rajta nem?
vagy netán irigykedtek?
t
nem tom mi ez a kukigyuriskodás, hogy 16 éves meg sok pénz meg blablabla.....fkjnbiusipbnfnbonbéonbn
hogyan mondhattok valakirõl véleményt akit nem is ismertek????
ha van lóvé és olyan kö akko rajta nem?
vagy netán irigykedtek?

t
Írta 2003. november 10. - 17:40

persze, OEM cucc csak akkor garis, ha te vagy az elsõ tulaj, és a biciklid is megvan még hozzá.....
Írta 2003. november 10. - 17:33