Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

X. BMFT Találkozó

- - - - -

• Please log in to reply
897 replies to this topic

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Hi ;D

Péntek délután 3-4körül indulok pestrõl egy 3személyes putttonnyyossal.Ha valakinek jó az idõpont akkor hívjon.
06-20/974-30-30

üdv:tamo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D "mindenféle havon csúszó eszközzel" :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ja és evõeszközt, tányér, villa, kanál, bögre is elkél.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Budapestrõl péntek este 2 kocsival, 7 bringával érkezünk, de emellett mindenféle havon csúszó eszközzel is.

Thommey hoz 5 kg-os gázpalackot, én egy fazekat, de mondom én csak tésztát tudok fõzni. Azt minden esetre megcsináljuk. A mennyiséget csak saccolni todom, minden esetre viszek egy nagy adag tésztát, meg mákot (ha valaki tud jobb feltétet, örömmel fogadjuk).

Ajánlom, hogy hozzatok magatokkal melegítõs konzervet, tea füvet, mert ezt biztosan tudunk fõzni a vaskályhán is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
na majd hivom parát, hogy mikor megyek, és/vagy lovasgabit, hogy mi a pálya a felszállítással.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Pix: csekkprivi!

:D tegnap kaptam egy sms-t lillafüredi havertól: péntek este a sziklában leszek, találkozunk? amúgy itt még vvastagon tél van, úgy készüljetek... :D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
errol van szo ...

vegre egy ember !!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én is beteg vagyok, jól megfáztam hétfön focizás közben (arról nem is beszélve, hogy olyan izomlázam lett, hogy két napig járni is alig bírtam :D ), de csakazértis elmegyek...
Ha dolgozni be tudok jönni betegen, mert sok a meló, és nem lehet otthon feküdni, akkor belefér a Bükk is...
Különben is sok tesztet kell még lefolytatnom a sisaklámpámon éles körülmények közt ;D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
biciklivel mész??

asszép!.... ;-)

(azt hittem autó vagy vonat...)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Üdv mindenkinek!

Én lennék a +1 emberke ors neve mellett!
Kb. hányan leszünk biciklivel?
Mert hogy én azzal megyek az tuti! :)
Azért a +10 fokot ugye már megrendeltétek? :)

Üdv G

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
::) Küldjek zsebkendõt és tartalmát anyagvizsgálatra? Szívesen küldöm csak mondd a címed, jöhet privátba is. ;)
F@szom a következõre már inkább csak akkor jelentkezek mikor egy héttel az esemény elõtt vagyunk...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
eric!
Kezdek nem hinni neked!
két alkalommal még elnézi az ember. De ötödszörre??? ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Még mindig eléggé beteg vagyok és inkább nem szeretnék egy tüdõgyulladást összeszedni. Ja és szeretnék titeket megkímélni egy jó kis dáthától. Higyjétek (vagy ggy-vel kell írni és akkor a párja a hagyjátok? na nemtom régen volt ;D) el a ti érdeketek ez most. ;D ::) Addig míg távol vagytok megszervezem a következõ találkát amire már remélhetõleg elmegyek (tudom, már vagy 5 találkozóra eddig ezt mondtam dehát ez van... ;D)! ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
eric: de hát miért?

amúgy nekem se kamásli, se tél spd, szal nyári cipellõ.. na és akkor mi van? :-)

ja de tényleg: akkorm mindenki visz biciklit?? és lesz biciklizés?? komolyan mondom én ilyen idõben szívesebben csúszkálnék. de tényleg.

valamint csinálunk szombat estére közös fõzést?

talán gyorsan kéne már dönteni :-)
(mármint a kérdéseket eldönteni)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Ajjajj. Buli lefújva részemrõl.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Pénteken délután engem kellene zargatni felszállítás ügyben. Egyébként ma sokat olvadt, szinte egész nap rövidujjú pólóban voltam. Víz, locs-pocs lehet, legalábbis az Egerbe vezetõ úton sajna elég rendesen volt.
Még annyit: hozzám két emberke fér be hivatalosan. Csomag meg rengeteg.
Azt szedjétek össze, hogy ki melyik vonattal és mikor ér a tiszai Pu-ra. Úgy idõzítem a leérkezésemet. Jó lenne összeszervezni több emberkét, hogy ne kelljen tízszer fordulni.
Telszámom: 06-30-412-0984

Még annyit: Ha Lillafüredig feljönnek az emberkék busszal, akkor onnan már beülhetnek hátra is a puttonyba.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Én símán platform pedállal és bakanccsal megyek. Nem olyan jó, ha bemegy a hó a bokámhoz. Brr, így még egy (nem bringás) kamáslit is felveszek. Arra készüljetek, ha hóban tekerünk, akkor ott sokat kell ám tólni is. 45 cm hó! Hûha!!! Persze, ha aszfalton megyünk, akkor nincs hó probléma, (csak hûhó).

Szombaton nem hozzátok össze a Bombrider féle kisbuszos felszállítást Bp-rõl?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Na majd meglássuk. :)

Addig is még holnap este nyilatkozom hogy megyek-e.

Hoppá: a kamásli ugye vízálló is? Tehát egy mondjuk egy utcai sportcipõ+kamásli kombóval vígan eltekerészhetek hóban vagy sárban ugye?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
eric: Én is abban leszek, mivel nekem sincs még meg a másik... szóval ki lehet bírni ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Én meg épp cipõre vadászom idestova két hete, eddig sikertelenül, s jó lenne ha lenne a talira. :) Szerintetek normál utcai sportcipõ elég lesz oda?