részemrõl OFF...
találkozunk ott!
csüsz!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

X. BMFT Találkozó
Started by
gorgo
, 2003. October 22. 19:55
Posted 2004. March 12. - 15:54

Posted 2004. March 12. - 15:45

jóvan... :-)
köszönöm a segítséget! :-)
és lécci vki szóljon, hogy tud-e segíteni a vásárlásban, vagy próbálkozzak magam valahun..
(remélem nem kérdés, hogy nem ajándékba kérem az italt, hanem fizetek is érte...)
köszönöm a segítséget! :-)
és lécci vki szóljon, hogy tud-e segíteni a vásárlásban, vagy próbálkozzak magam valahun..
(remélem nem kérdés, hogy nem ajándékba kérem az italt, hanem fizetek is érte...)
Posted 2004. March 12. - 15:35

jaj
szal
tudodmit?
tiszain felszállsz 1-es villamosra
a másik végállomáson leszállsz (észreveszed ha végállomás lesz
)
aztán a szomszédban az 5/15-ös indul (vkitõl megkérded h pontosan hol)
eldöntöd h merre akarsz felgyalogolni létrásra
és ennek megfelelõ buszra szállsz (külön van az 5-ös és 15-ös, de lehet arra érdemes szállni ami hamarabb indul és kész
)
comprendre?
szal
tudodmit?
tiszain felszállsz 1-es villamosra
a másik végállomáson leszállsz (észreveszed ha végállomás lesz

aztán a szomszédban az 5/15-ös indul (vkitõl megkérded h pontosan hol)
eldöntöd h merre akarsz felgyalogolni létrásra
és ennek megfelelõ buszra szállsz (külön van az 5-ös és 15-ös, de lehet arra érdemes szállni ami hamarabb indul és kész

comprendre?
Posted 2004. March 12. - 15:32

hmm... minden világos professzor úr.... :-P
de azért ismételjük már át az órán tanultakat! :-)
a lényeg, hogy 5/15öt kell elérni vhogy? azok a búza térrõl mennek? vagy a majálistól? (ezt a két helyet ismerem csak :-))
de azért ismételjük már át az órán tanultakat! :-)
a lényeg, hogy 5/15öt kell elérni vhogy? azok a búza térrõl mennek? vagy a majálistól? (ezt a két helyet ismerem csak :-))
Posted 2004. March 12. - 15:29

Posted 2004. March 12. - 15:25

bruci:
Tiszai pu: 1-es villamos a másik végállomásig, majd 5-ös (vagy 15-ös, attól függ) busz
Tiszai pu: 1-es busz akár a másik végállomásig, akár pár megállóval hamarabb, aztán 5/15
Tiszai pu: 101-es busz (gyorsjárat) akár végállomásig, akár kicsit hamarabb aztá 5/15
Tiszai pu: 1/A a villamosvégállomásig, mert különben elvisz a francba (ezt nem ajánlom) aztán 5/15
(hogy értsd: az 5/15 busz a vill.végállomás mellõl indul, aztán egy kis darabon közös úton megy 1/A-val, aztán a 101 tûnik el, aztán meg az 1-es végállomása miskolc vége, az 5/15 meg megy tovább Lillafüredre/Ómassára)
sikerült jól összezavarni?
Tiszai pu: 1-es villamos a másik végállomásig, majd 5-ös (vagy 15-ös, attól függ) busz
Tiszai pu: 1-es busz akár a másik végállomásig, akár pár megállóval hamarabb, aztán 5/15
Tiszai pu: 101-es busz (gyorsjárat) akár végállomásig, akár kicsit hamarabb aztá 5/15
Tiszai pu: 1/A a villamosvégállomásig, mert különben elvisz a francba (ezt nem ajánlom) aztán 5/15
(hogy értsd: az 5/15 busz a vill.végállomás mellõl indul, aztán egy kis darabon közös úton megy 1/A-val, aztán a 101 tûnik el, aztán meg az 1-es végállomása miskolc vége, az 5/15 meg megy tovább Lillafüredre/Ómassára)
sikerült jól összezavarni?

Posted 2004. March 12. - 15:22

Sztem semmelyikünk sem fog unatkozni azok közül akik itthon maradtak, mivel gyönyörû napsütéses idõ van pl itt is, szóval jó tekerést mindenkinek! A bükkben pedig jó szórakozást kívánok mindegyikõtöknek!
Posted 2004. March 12. - 15:11

kellemes , napsütésben gazdag (fõleg fotósoknak ;P )idõt kívánok nektek. az itthonmaradottakkal együtt várjuk az élménybeszámolókat és a képeket.
Posted 2004. March 12. - 15:09

és kb hány óráig?
lillafüredre milyen busz megyik a tiszaitól?
úgytom van számos is, nem csak helyneves járat..
lillafüredre milyen busz megyik a tiszaitól?
úgytom van számos is, nem csak helyneves járat..
Posted 2004. March 12. - 15:05

Posted 2004. March 12. - 15:05

áj szuppóz szombat a mi latogatásunk!
és amúgy szombat hány ora fele?
(csak hogy visszafelé van-e legalább egy kis darabon busz, vagy gyalogolnom kell végig:P)
és amúgy szombat hány ora fele?
(csak hogy visszafelé van-e legalább egy kis darabon busz, vagy gyalogolnom kell végig:P)
Posted 2004. March 12. - 14:59

:-\ nem hoztam semmit... érsd törülközõ, fürdõgatya, papucs, ecetra... meg még mindig nem 100%, hogy nem vasárnap hajnali vonattal repülök vissaz civilizációba :-\
szombat / vasárnap a b.fürdõ?
Posted 2004. March 12. - 14:59

jajj, ha lehet sört kérni, akkor már én is kérek :
csak mert kimaradt az elõzõ hozzászólásomból, hogy a tiszairól nem akarok teszkóba csatangolni, mert pl tom, hogy kazincbarcika felé van, de hogy hogy jutok oda meg vissza azt nem.
tehát ha vki lenne szíves hozzon fel nekem vmi borsodi féle világos haboskenyeret (nem félbarnát és ne rozsosat... bár azokkal sincs semmi bajom), mondjuk 3 darabbal, mert az nekem egy szerencsétlen számom. akkor csak a baj történik velem (pl születésnap...).
ha vki megtenné, köszönöm szépen!

csak mert kimaradt az elõzõ hozzászólásomból, hogy a tiszairól nem akarok teszkóba csatangolni, mert pl tom, hogy kazincbarcika felé van, de hogy hogy jutok oda meg vissza azt nem.
tehát ha vki lenne szíves hozzon fel nekem vmi borsodi féle világos haboskenyeret (nem félbarnát és ne rozsosat... bár azokkal sincs semmi bajom), mondjuk 3 darabbal, mert az nekem egy szerencsétlen számom. akkor csak a baj történik velem (pl születésnap...).
ha vki megtenné, köszönöm szépen!
Posted 2004. March 12. - 14:58

Posted 2004. March 12. - 14:52

bruce: mi a furcsa a matrican?
hogy meg rajta van? :-)
a spar 9-ig van nyitva utba is esik
ki ele menjek ki aki bringaval fel akar jonni?
lepek bicozni de meg jovok osszedobalni a minimalt!
:-)))
hogy meg rajta van? :-)
a spar 9-ig van nyitva utba is esik
ki ele menjek ki aki bringaval fel akar jonni?
lepek bicozni de meg jovok osszedobalni a minimalt!
:-)))
Posted 2004. March 12. - 14:47

;D amúgy a sok otthon hagyáshoz csak annyit, hogy a sisakom is csak azért van most Nálam, mert még a kapuból visszarohantam...

Posted 2004. March 12. - 14:46

:-\ nem hoztam semmit... érsd törülközõ, fürdõgatya, papucs, ecetra... meg még mindig nem 100%, hogy nem vasárnap hajnali vonattal repülök vissaz civilizációba :-\
menjünk má marhulni a hóba! ;D
pia ügyileg vki helybéli csóka hozna fel Nekem egy üveg barna sert (AMSTELt ha lehet) ? :
aztán hónap csak reggel lesz ótós bevásárlás, nem?
péef
menjünk má marhulni a hóba! ;D
pia ügyileg vki helybéli csóka hozna fel Nekem egy üveg barna sert (AMSTELt ha lehet) ? :

aztán hónap csak reggel lesz ótós bevásárlás, nem?
péef
Posted 2004. March 12. - 14:45

Posted 2004. March 12. - 14:43

lor: jóvan akkor nem is megyek.
es meg is sértõdök.
;-)
(a masodik képen az autópálya matricaszerûség kicsit gááz:P)
amúgy értem én, hogy nagy falu, de ha péntek hétre érek oda, melyik boltba tudok bemenni az ajtón keresztül, ajtó-sérülés nélkül?
Para: fürdés neked miért marad ki?
es meg is sértõdök.
;-)
(a masodik képen az autópálya matricaszerûség kicsit gááz:P)
amúgy értem én, hogy nagy falu, de ha péntek hétre érek oda, melyik boltba tudok bemenni az ajtón keresztül, ajtó-sérülés nélkül?
Para: fürdés neked miért marad ki?
Posted 2004. March 12. - 14:33

mondom h erzesbol irtam (rosszul ereztem magam)
de attol meg nem tom milyen ruhat vegyek... >
de attol meg nem tom milyen ruhat vegyek... >