Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

X. BMFT Találkozó

- - - - -

• Please log in to reply
897 replies to this topic

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Macsek!
Ezt ugye nem mondtad komolyan?

Épp ez a lényege, hogy havas tekeréseket kell beiktetni, mert abból egész évben ugye elég kevés van.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
valaki írta, hogy január utolsó meg február elsõ hete. Talán meg kellene várni, hogy a hó elolvadjon. Akkor még biciklizni is lehet...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

nem hulyeskedsz!
voltal jozan azon a hetvegen?
:-)

Ez jó kérdés... Én mondjuk a vakuvillanások közötti black-out idõszakoknak köszönhetõen nem tudtam igazán megállapítani... ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts

vannak olyan helyek, ahol nem fog a fék, de azon úgy kell túlmenni, hogy nem állsz meg. Egyébként sem akarsz megállni versenyen, ugye? Tudom, hogy melyik részre gondolsz, nekem sem fogot ott a fékem.

Nem is tudom, hogyan jutottatok el oda, hogy lecsekkeljétek, "nem fog a féketek". Szigorúan finoman lassítani :D Amúgy meg cseréljétek le... :P a féketeket

Jor-ika! Szivesen benne lennék 1X az útmutatásaidba (kerékpáros), de lehet, hogy most nem fog összejönni... de ha mondasz 1 relatíve magasabb hóállást Bánkútra, még 1ütt is italozhatunk nemsokára...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
gorgo: mivel én Pesten múlatom az idõt holmi munkával én innét, de a többi széltoló miként, azt nem tudom. De tessék lelkesen szervezõdni, nehogy má' kevesen legyünk.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
sokan vannak?
tudod kik vannak sokan?!
hmm...

ki a rokon hatha ismerem es felhivhatom a figyelmet, hoyg jossz...
mert jo fej vagyok

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Néhány órát azért biztos voltam józan, de normális biztos nem... ;)
Egyre inkább úgy érzem, hogy nekem ide mennem kell...
Mondjuk Miskolcon kóboroltam már részegen, de akkor még fiatal voltam és bolondos. Most idös fejjel is ki kell próbálni.
Izé, jó lenne egyet bringázni arrafelé, mert Miskolcon ugyan jártam párszor, de bringa sosem volt a lábam között olyankor ;)
Majd vigyáznom kell, nehogy a rokonok felismerjenek, mert akkor azokat is meg kell látogatnom. Sokan vannak...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem hulyeskedsz!
voltal jozan azon a hetvegen?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
lensver:
Nem is az esti bringázástól ment tönkre a lábam, hanem Tyito-ék lakhelye mellett a járdának alig nevezhetö életveszélyes beton szélén megcsúszva, reccsenö hangot hallatva adta be az unalmast. :'( Kb. az odaérkezést követö 2. percben történt... :(
Ez még szín józanul volt. 8)
Utána fájdalomcsillapításként borampullákat kellett bevennem... ;D

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
nekem január utolsó,és febr. elsõ hetét kivéve bármikor jó

Mecsekkörnyékiek:hogyan akartok és merre akartok
majd felmenni, mert én szívesen csatlakoznék hozzátok

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ráadásul ez már a moderált v1.2-es változatom... hozzáteszem én sose tettem fel olyan kérdést, hogy melyik jobb: Polar iksz vagy a másik. Erre felettébb büszke vagyok. ;D Továbbra is tervezem a módszeres fárasztást, hogy az élõ kép ne legyen annyira kiábrándító... ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
okes kerek idopontotkat, hoyg mikor szabad a kero.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát akkor ezért fárasztasz minket itten és osztod az észt! ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Lens: Annak idején én még nem voltam rendszeres látogató itt. Csak amióta a munkahelyemen unatkozom kezdtem bele az észosztásba ;D Elõtte tekertem is. Most már nem nagyon van idõm :'( Csak 7végén duplán :'(

Azért köszi. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
lor Ídösfijam!

még mindig nem reagáltad le, hogy most akkor betépsz..izé...bemész a Szikla szörpizõbe a ház szabad hétvégéi után kutatva, vagy vegyem át Én a kezdeményezést? ::)

Amúgy Ídösanyád üzeni, hogy örül ha fincsi volt, de reméli legközelebb azé' legalább egy apró büfit elengedsz Felénk ha megkaptad ;)

péef voltam

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Ez ám a szöveg:

az itteni bringas megtanulja becsulni a hegyet.
megkuzd a szorakozasert.

A vadkelet, mi? Keménység van.

Nekem jó a Mátra is. Meg a Bükk is.

jah tudod ez olyan dolog, hogy minden alaklommal fel kell menned a hegyre, hoyg lejohess.
szal nincs semmi fogas meg sifelvono ami felrangat.
tehat ha akarsz jonni megegy bankut csipokeskut lustavolgy vonalat akkor megint fel kell menni 900 meter magosba.
viszont igazan csak ilyenkor erdemled meg, hoyg lejohess.

bar ennek ki kell alakulnia az emberben!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

chili:
Ja menni kéne sok embernek innen a Mecsek aljából :D
Bár túl sokan Sikondára se jöttek... >:(
Remélem ha megyek nem az lesz a programom, hogy a lábamat kenegetem büdös krémekkel, hogy ne fájjon... :P

Tomidny, pedig ha már az elsõ esti bringázáson kicsinálod magad, akkor inkább hozzál krémet! ;D

Chili, akkor legközelebb többet és figyelmesebben olvassál, ugyanis Sikondáról jó sokat dumáltunk annak idején!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én speckó nem is tudtam a sikondai buliról, de biztos csak azért, mert nem láttam a szememtõl.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
chili:
Ja menni kéne sok embernek innen a Mecsek aljából :D
Bár túl sokan Sikondára se jöttek... >:(
Remélem ha megyek nem az lesz a programom, hogy a lábamat kenegetem büdös krémekkel, hogy ne fájjon... :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintemmeg mindegy, hogy melyik hegységbe rakjuk, csak víz az legyen már... ::)