Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

X. BMFT Találkozó

- - - - -

• Please log in to reply
897 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lor: okés, hiszek neked. ha jó is lesz a végén, akkor hihetetlen boldog leszek :)

ps: elfelejtettem szólni, hogy nem 16 mm vastag kell, csak 15, de sikerült megcsinálni 14-re, szóval nincs gáz! ;D amúgy ez az alátétes megoldás baromi ötletes, nekem nem jutott volna eszembe. a jaeger mellé kapsz egy kis aluminiumot is ajándékba, hátha valakinek kell még faragnod belõle valamit.

mások: a piát én viszem, de inni max a jaegermeisterbõl fogok, abból is csak szolidan, elvégre nem magamnak viszem. majd ha lor koma megkínál belõle, akkor iszom ;)
a saját házipáleszünket nem iszom, 51 fokos, és rúg mint a ló. 4-5 feles, és fejbecsap keményen.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Jesszusom, hova keveredtem. Ez úgy látom nem is bringás, hanem valami idült alkoholista találkozó lesz. ::) Jön azért még valaki olyan, aki képes józan maradni?

Akkor már hárman leszünk józanok, bár az a jéger csábító.
Egyébként mit kell oda vinni? Törülközõ, fogkefe, hálózsák?
Chillis babot tudok bográcsban kotyvasztani, állítólag még finom is(legalábbis mindenki aki eszik/evett belõle még él)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
fehérkõlápai jó kis hangulatos hely... cak pindurkát drágább mint a lenti szörpözõk... de egy túra alkalmából betérni és megpihenni nincs jobb hely ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
rob: hatos lesz az csak most a magmeretet latod ami kisebb.
kicsit ugyan ferde benne a menet de attol meg fel megy.
nemtom miert az allvanyos furon ferden furtam ki mindegy...

vendeglato egysegek:
-javorkut- foznek, ~10km sikon
-lillafured kocsmak pecsenyes bufe- minden, lefele
-feherkolapa meg szarvaspecsenyet is kapsz, de oda fel kell menni lilafuredrol (masik hegygerincen van)
-varos tele van midennel.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Neked mindegy, csak sok legyen. Mindenféle kocsmakaját betolok az arcomba. Pörköltek jöhetnek végtelen mennyiségbe. Meg aztán valami nagydarab sülthús is jól esik a láda sör mellé. A legjobb mégis a hurka-kolbász... ;D

hú, frankón hangzik.

na ha megcsinálod kérek belõle az hót ziher :D ;)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Jön azért még valaki olyan, aki képes józan maradni?
Én azért bringázni is szeretnék. ::)

Era

Ha én ott leszek, mápedig remélem. Akkor 1 józan ember mán biztosan lesz, én is szeretnék bringázni. A bükkhöz eddig úgyis csak versenyen volt még szerencsém, + 1 túrán átutazóban. :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Neked mindegy, csak sok legyen. Mindenféle kocsmakaját betolok az arcomba. Pörköltek jöhetnek végtelen mennyiségbe. Meg aztán valami nagydarab sülthús is jól esik a láda sör mellé. A legjobb mégis a hurka-kolbász... ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ó, era, hát így ismersz engem?

ó, era, hát így ismersz minket?

na jó ez utóbbi kérdés talán izé... :P dolog :)

tomidyn: milyen helyre gondolsz? restaurant?
inkább csak egy bográcsra számíts ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én nem is merek semmit sem mondani. Ki tudja mit hoz a jövö... Mondjuk az olcsó sör megmozgatta a fantáziámat ;D
Akkor viszont durván be kéne kajálni... Nagyadag chilis bab, csak az íze kedvéért :D Van ott olyan a közelbe?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hát látom, ha nem készül el idõre a gépem, akkor se baj, lesz más móka.

Jövõ héten megyünk síelni, az egyik srác nem vett bérletet egyáltalán. Inkább alkoholba fektet. Lehet így is ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Jesszusom, hova keveredtem. Ez úgy látom nem is bringás, hanem valami idült alkoholista találkozó lesz. ::) Jön azért még valaki olyan, aki képes józan maradni?
Zsírosmacska, nem is merek arra gondolni, mit ajánlgatsz. :-X

;D ;D ;D nyuggi... a barlangász tesókat úgy sem pipálják le... ::)

amúgy meg a tekerés csak frissít, és józanít ::) :P

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Zsírosmacska, nem is merek arra gondolni, mit ajánlgatsz. :-X

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ennyi pia hallatán arra gondoltam én nem is viszek csak iszok nehogy megmaradjon vmi és nehogy megromoljon...

vagy nem is tom... a söritalt még csak érintõlegesen emlegettétek, akkor én meg viszek aztat magam és mások szórakozására.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
[rob] , ebben a sorrendben hozhatod az italokat 8)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
A sok alkesz nédda... ;D ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Mán alig várom.
Látom itt jobbára alkohol tartalmú italokkal pusztítják magukat az emberek, remélem nem lesz baj -mittomén: "kinéznek" maguk közül a részegek- ha esetleg inkább alternatív tudatmódosító szert viszek. Egy jó, hangulatos zombúlás az erdõben nagyon kellemes tud lenni.

Rossz az, aki rosszra gondol, az alkohol is tudatmódosító szer (de van mellette más is).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
este hatkor voltam hypo barátodnál. éppen ébren volt... :)

ps: az a menet, amit vágtál bele, az remélem hatos. még nem néztem, de kicsinek tûnik.... a másik lyuk okés, hogy ötös, de a villán a felfogató 6-os imbuszcsavar. nem mondtam volna? mindegy, majd vágatok bele 6-osat, igy mégiscsak jobb, hogy kisebb, mintha nagyobb lenne ;)

mindenki: házipálesszel hogy álltok? kell? van otthon vagy 300 liter, csak azért kérdem. szilva és barack. tiszta gyümölcsbõl, nem holmi cukorszesz. :)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
becherovka is lesz azt garantálom 8)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Én a Jéger verziót támogatom, két liter víve lesz ;D :D :)
Sör vagy bor mellé?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Upssz :-X