Szállás: 500,- Ft/éj.
Jegyzi valaki hányan leszünk? Mennyi tésztát vigyek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

X. BMFT Találkozó
Started by
gorgo
, 2003. October 22. 19:55
Posted 2004. March 11. - 17:03

Posted 2004. March 11. - 17:01

Srácok! Én úgy tudom, hogy NINCS ágynemû. Ez egy menedékház. Egybedeszkázott emeletes izé van, amin jó néhányan összebújhatunk. Takarót, hálózsákot szerintem hozzatok!
Szombati programnak javasolnám, hogy reggel elindulunk, tekerünk egyet a hóban, vagy aki nem hozott bringát csúszkálhat, aztán délben letekerhetnénk Tapolcára, ott ehetnénk valamit, beülhetnénk a meleg vízbe és este vacsi egy pizzériában és feltekerünk.
ajjajj
gyûlnek a problémák.
nem tom hálózsákot hogy fogok felvinni. ???
szombatra meg be volt tervezve a Barlangfürdõ?
Posted 2004. March 11. - 16:58

Bruce nem leszel egyedül, meg akkor sem hagyunk magadra
;D
Jó, akkor rûszûzzé nem kapcsolom ki magam
pá, és bocsi mindenkitõl a sok offért :-*

Jó, akkor rûszûzzé nem kapcsolom ki magam

pá, és bocsi mindenkitõl a sok offért :-*
Posted 2004. March 11. - 16:54

Posted 2004. March 11. - 16:49

prefi: ha jól melékszem nincs pléd, se posztó.
orsi: na még nemtom mi lesz, kiötlöm-hatlom, aztán küldök rszü-t, jó? (mert úgytom nem leszel most sokáig a gép elõtt)
az az igazság, hoy nekem msot nagyon kényelmetlen lenne bringát vinni, meg ilyen hóban is kicsit kényelmetlen bringázni, tehát nekem teljesen megfelelne a csúszkálás, no de ha mindenki bringázik, akkor én egyedül szomorkodjak a háznál?
orsi: na még nemtom mi lesz, kiötlöm-hatlom, aztán küldök rszü-t, jó? (mert úgytom nem leszel most sokáig a gép elõtt)
az az igazság, hoy nekem msot nagyon kényelmetlen lenne bringát vinni, meg ilyen hóban is kicsit kényelmetlen bringázni, tehát nekem teljesen megfelelne a csúszkálás, no de ha mindenki bringázik, akkor én egyedül szomorkodjak a háznál?
Posted 2004. March 11. - 16:47

Srácok! Én úgy tudom, hogy NINCS ágynemû. Ez egy menedékház. Egybedeszkázott emeletes izé van, amin jó néhányan összebújhatunk. Takarót, hálózsákot szerintem hozzatok!
Szombati programnak javasolnám, hogy reggel elindulunk, tekerünk egyet a hóban, vagy aki nem hozott bringát csúszkálhat, aztán délben letekerhetnénk Tapolcára, ott ehetnénk valamit, beülhetnénk a meleg vízbe és este vacsi egy pizzériában és feltekerünk.
Azt vállalom, hogy egy 5 l-es lábast felviszek és abban tésztát fõzök, meg hozok mákot, túrót. De javasolom, aki tud, hozzon még 1-2 nagy lábost a trutyinak, amit rárakunk a tésztára, meg tea is lehetne állandóan.
Azt vállalom, hogy egy 5 l-es lábast felviszek és abban tésztát fõzök, meg hozok mákot, túrót. De javasolom, aki tud, hozzon még 1-2 nagy lábost a trutyinak, amit rárakunk a tésztára, meg tea is lehetne állandóan.
Posted 2004. March 11. - 16:43

helllóóó!
na. ÉN IS MEGYEK!
)))
szombat reggel / de. tudok menni,
technikai kérdés: akkor most van elég ágy vagy nem van elég ágy. ez itt a kérdés. na meg az, hogy ha van elég ágy, akkor ugye ahhoz vmi pléd vagy takaró vagy ilyesmi is van? (hálózsákot nem lenne jó vinni...)
sztem egyelõre ennyi.
majd írok még
üdv Prefi
ja! akkor végülis mennyi a szállás pontosan?
na. ÉN IS MEGYEK!

szombat reggel / de. tudok menni,
technikai kérdés: akkor most van elég ágy vagy nem van elég ágy. ez itt a kérdés. na meg az, hogy ha van elég ágy, akkor ugye ahhoz vmi pléd vagy takaró vagy ilyesmi is van? (hálózsákot nem lenne jó vinni...)
sztem egyelõre ennyi.
majd írok még
üdv Prefi
ja! akkor végülis mennyi a szállás pontosan?
Posted 2004. March 11. - 16:40

Mellon, ha jól értelmezem Bruce nem hoz bringát ...
Akkor Bruce mész pénteken? én TUTINEM...
ha mész akkor én megyek a korai vonattal, csak legyen valaki aki lejön értem reggel 7:18-ra az állomásra :
Jelentkezõk ?
Akkor Bruce mész pénteken? én TUTINEM...
ha mész akkor én megyek a korai vonattal, csak legyen valaki aki lejön értem reggel 7:18-ra az állomásra :

Jelentkezõk ?

Posted 2004. March 11. - 16:20

Mink gorgo-val 19:44-re érünk be a Tiszai PU-ra (bár ö valamiért még a késöbbi vontról beszélt, de nem hiszem, hogy a Keletiben kéne üldögélnünk 1 órát... A Délitöl a Keleti-ig meg simán el lehet jutni 1 óra alatt
). Jó lenne, ha várna ránk valaki aki legalább a csomagjaink nehezebbik felét felrepíti a szálláshoz... Az se nagy baj, ha nekünk kell rá várnunk 1 picit, csak ne dögöljünk meg a nagy hátizsákoktól. 

Posted 2004. March 11. - 16:19

Ez az, gyertek péntek este.
van egy vonat: 18:42 - 21:06 1 2:24
Orsot és Bruce csomagjait bepréseljük valahová, ha más megoldás nincs. Bruce jó bringásember, csomag nélkül felteker, mint ööö , mint a szunyog 8)
De lehet, hogy jön még más is estefelé, és akkor lejön elétek vki.
Optimizmus! Megyünk! T- 1 nap
van egy vonat: 18:42 - 21:06 1 2:24
Orsot és Bruce csomagjait bepréseljük valahová, ha más megoldás nincs. Bruce jó bringásember, csomag nélkül felteker, mint ööö , mint a szunyog 8)
De lehet, hogy jön még más is estefelé, és akkor lejön elétek vki.
Optimizmus! Megyünk! T- 1 nap
Posted 2004. March 11. - 16:16

FEl tudsz menni? honnan Debrecenbõl ?- na jó biztos nem csak rosszul fagalmaztál
a 7:15 ös egyébként 9:55 re van a TPU-n...
...én fel tudok kelni :-\, akkor mehetek egyedül is, mert nekem szombat jobb volna...
akkor Te mész pénteken ?

a 7:15 ös egyébként 9:55 re van a TPU-n...
...én fel tudok kelni :-\, akkor mehetek egyedül is, mert nekem szombat jobb volna...
akkor Te mész pénteken ?
Posted 2004. March 11. - 16:03

basszus keresni akartam valaki sorstársat, erre meg...
..."hát bringát nem viszek, de majd biciklizek, mert hoznak nekem."
..."ha pénteken megyek, autóval is fel tudok menni, mert Mellonéknál van hely."
ejj nem jó ez így :
de akkor meg most már teljesen nem értem mi van.
szombaton nekem min. a 7.15ös jó, nem vagyok én jómunkásember, hogy hajnalban fel tudjak kelni.
de ha ezzel megyünk, akkor még tán délre sem vagyunk ott, ami nem jó-nem jó kérdés, hanem tény.
ööö.
mit is akarok mondani?:-) :-/
ja igen: menjünk pénteken, jó?
jav: kicsit javítottam, és úgy fel, hogy miskolcról fel. ez már fel :-)
..."hát bringát nem viszek, de majd biciklizek, mert hoznak nekem."
..."ha pénteken megyek, autóval is fel tudok menni, mert Mellonéknál van hely."
ejj nem jó ez így :

de akkor meg most már teljesen nem értem mi van.
szombaton nekem min. a 7.15ös jó, nem vagyok én jómunkásember, hogy hajnalban fel tudjak kelni.
de ha ezzel megyünk, akkor még tán délre sem vagyunk ott, ami nem jó-nem jó kérdés, hanem tény.
ööö.
mit is akarok mondani?:-) :-/
ja igen: menjünk pénteken, jó?
jav: kicsit javítottam, és úgy fel, hogy miskolcról fel. ez már fel :-)
Posted 2004. March 11. - 15:51

Era :-*
off- namost kedves Bruce- aza gond, hogy nekem pénteken tömbösített órám van 10-16 ig és elõadást tartok- szal még ellógni sem tudok ....
és azután meg vonatozni, elég undorító hangulatban volnék :-X
Ha az 5 korán van, akkor van egy 6 órás vonat is vagy egy 7:15 ös... :
vagy Te mit szeretnél ?
ja, birngát nem viszek... az csak úgy lesz ;D
on
off- namost kedves Bruce- aza gond, hogy nekem pénteken tömbösített órám van 10-16 ig és elõadást tartok- szal még ellógni sem tudok ....
és azután meg vonatozni, elég undorító hangulatban volnék :-X
Ha az 5 korán van, akkor van egy 6 órás vonat is vagy egy 7:15 ös... :

vagy Te mit szeretnél ?
ja, birngát nem viszek... az csak úgy lesz ;D
on
Posted 2004. March 11. - 15:48

Ors értesüléseim szerint nem hoz bringát, de Thommey talán (pszt, ezt titok) berak Pixelékhez valami ócskavasat, ha még elfér ott.
Amúgy mi péntek este érünk oda, kb. 9 körül, és egy ember ló nélkül még befér a rövid útra felfelé.
Visszafelé Khalesz nem jön velünk, csak a lova, (nem, nem szakadékba akar zuhanni ;D) így egy komplett üres helyünk lesz Bp. felé vasárnap, szóval Ors, ha esetleg feljönnél kicsiny városunkba, kitünõ lehetõség adott, jó társaság, gyors szállítás
Amúgy Thommey egy nyálcsorgatós szörnyeteget hoz magával, (azért még a tekerhetõ fajtából), érdemes jönni, nézelõdni.
Amúgy mi péntek este érünk oda, kb. 9 körül, és egy ember ló nélkül még befér a rövid útra felfelé.
Visszafelé Khalesz nem jön velünk, csak a lova, (nem, nem szakadékba akar zuhanni ;D) így egy komplett üres helyünk lesz Bp. felé vasárnap, szóval Ors, ha esetleg feljönnél kicsiny városunkba, kitünõ lehetõség adott, jó társaság, gyors szállítás

Amúgy Thommey egy nyálcsorgatós szörnyeteget hoz magával, (azért még a tekerhetõ fajtából), érdemes jönni, nézelõdni.
Posted 2004. March 11. - 15:48

era: ha gyalog megyek, a feljutástól nem félek;-)
viszont ha biciklivel, akkor már annál inkább:P.. no meg biciklin nagycucc jujj azt nem szeretem :-\
viszont ha biciklivel, akkor már annál inkább:P.. no meg biciklin nagycucc jujj azt nem szeretem :-\
Posted 2004. March 11. - 15:43

Ors: dehogyis írtam azt Neked! Azoknak szolt, akik sorban mondták vissza a részvételüket. Benned bízom, Te biztosan ott leszel.
Úgy tudom bringád is lesz. :-X Bruce, igen gyertek pénteken, lesz fent egy pár autó, biztosan feljuttok Ti is, csak a Miskolci érkezésetek idõpontját mondjátok meg.

Posted 2004. March 11. - 15:37

//off
orsi: szombaton én nem fogok felkelni 4kor, hogy 5ös vonattal menjek, az tuti... akkor nem megyünk inkább péntek d.u.?
és biciklit akarsz vinni/hozni vagy nem?
//on, szolgálati közleményünket hallották.
továbbra is kellemes vásárlást kíván a dunántúli áfész
orsi: szombaton én nem fogok felkelni 4kor, hogy 5ös vonattal menjek, az tuti... akkor nem megyünk inkább péntek d.u.?
és biciklit akarsz vinni/hozni vagy nem?
//on, szolgálati közleményünket hallották.
továbbra is kellemes vásárlást kíván a dunántúli áfész
Posted 2004. March 11. - 15:28

Igenis ;D
Én sem szeretem az ilyet....és most beszéltem Balibával....
és Lemondta a hétvégét....

na akkor most még nézek vonatot meg mit tudom én...és akkor Lovas Gaibival kell értekeznem, hogy felvigyen valamikor ? :-\
Én sem szeretem az ilyet....és most beszéltem Balibával....
és Lemondta a hétvégét....

na akkor most még nézek vonatot meg mit tudom én...és akkor Lovas Gaibival kell értekeznem, hogy felvigyen valamikor ? :-\
Posted 2004. March 11. - 15:25

szerintem csak arról volt szó, hogy folyamatosan mindenki mondta vissz a résztvételét 
nyuggi :-*

nyuggi :-*
Posted 2004. March 11. - 15:14

Elég volt a demoralizálásból! >
Ha ez rám vonatkozna, Én NEM demoralizálok....csak felutazásom kérdése némiképp függ a felutazást biztosító egyén idõbeni hozzáállásától ....