Ez ám a szöveg:
az itteni bringas megtanulja becsulni a hegyet.
megkuzd a szorakozasert.
A vadkelet, mi? Keménység van.
Nekem jó a Mátra is. Meg a Bükk is.
Para:
vannak olyan helyek, ahol nem fog a fék, de azon úgy kell túlmenni, hogy nem állsz meg. Egyébként sem akarsz megállni versenyen, ugye? Tudom, hogy melyik részre gondolsz, nekem sem fogot ott a fékem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

X. BMFT Találkozó
Indította
gorgo
, 2003. október 22. 19:55
Írta 2004. január 07. - 12:06

Írta 2004. január 06. - 15:15

Addigra én is összeszedem a kis csapatomat és megmutatjuk, hogy mi az igazi virtus ;D
Mink itt délen naon jól elvagyunk fogas nélkül, igaz nem is megyünk messze... ;D
Mink itt délen naon jól elvagyunk fogas nélkül, igaz nem is megyünk messze... ;D
Írta 2004. január 06. - 15:11

blaheee van!!!
harc!
harc!
harc!
...
na jo mindenkit feneken billentek.
bukk menoseg netovabbja.
ha erdekli a nagy dh-zokat mutatok nekiknagy kiraly palyakat.
az kesz teny, hoyg nincs fogas meg iylen sz@rok.
megkuzd a szorakozasert.
szal kaman little boy end gorlz.
harc!
harc!
harc!
...
na jo mindenkit feneken billentek.
bukk menoseg netovabbja.
ha erdekli a nagy dh-zokat mutatok nekiknagy kiraly palyakat.
az kesz teny, hoyg nincs fogas meg iylen sz@rok.
megkuzd a szorakozasert.
szal kaman little boy end gorlz.
Írta 2004. január 06. - 14:44

Írta 2004. január 06. - 14:18

De a döntõ nem 6 körül kezdõdött, hanem addigra vége lett :-* :-* :-* :-* :-*
És ott kivételesen nem estem, csak a selejtezõsön...
És ott kivételesen nem estem, csak a selejtezõsön...
Írta 2004. január 06. - 13:55

szerintem rosszul emléxel... vmikor 6körül indultunk Réviékel hazafele... és akkor már az erdûbe nincs verõfény... 
de mind1...
:-* 8)

de mind1...
:-* 8)
Írta 2004. január 06. - 13:39

Parus! Ott csak lassítani kellett (tudták õk azt jól!) és nem is szürkült ;D ;D ;D Verõfényes napsütögetés volt... még az eredményhírdetés is abban zajlott... vagy én emlékszem rosszul ;D ;D
Írta 2004. január 06. - 13:27

oly' yo volt 2hétig lazulni... 8)
Zsuzsi: a nemlemenetelemben (ahhh) két dolog játszott be: ad1 szürkült, és nem nem szerettem volna összetörni a lovat (még magamat csakcsak, mert felépülök) ad2 attól a szakasztól tényleg paráztam, mert a fékjeim vhogy nem fogtak csak lassítottak ott...
Joruscica: fene a kékcsillagjaid meg a ccamázsahúszod ;D nem kötök beléd ;D

Írta 2004. január 06. - 13:19

Írta 2004. január 06. - 13:17

Para: ez az utolsó gondolatod szép zárszó volt, bár magyarnak nem mondanám. ;D ;D ;D
Jajj, ne Para, neee, tudom, hogy nincs kedved benn lenni nem azé' mondtam hee... ;D ;D ;D
Jajj, ne Para, neee, tudom, hogy nincs kedved benn lenni nem azé' mondtam hee... ;D ;D ;D
Írta 2004. január 06. - 13:16

A mátrai vicc volt és tény. Mert így történt, nem??? Vagy miért nem jöttél le a döntõn?
És tél vagyon, én meg nagy hódordos lennék, vagy mi... márc.15. magyar bajnokság... meg amúgy is ilyenkor próbálkozom (amíg van pénzem) sokat csúszni külországokban... majd kiderül mi lesz...
És tél vagyon, én meg nagy hódordos lennék, vagy mi... márc.15. magyar bajnokság... meg amúgy is ilyenkor próbálkozom (amíg van pénzem) sokat csúszni külországokban... majd kiderül mi lesz...
Írta 2004. január 06. - 13:03

Zsuzsi!
Egyáltalán nem minõsítettelek le, csak nem értésemnek adtam hangot, miután a mátrai dh pályához hasonlítgatás ment...
de lehet, hogy csak nincs kedvem benn lenni, és máshogy veszek fel dolgokat...
azért :-* és remélem rávehetõ leszel hogy ha létrás lesz a jövetelre...
Egyáltalán nem minõsítettelek le, csak nem értésemnek adtam hangot, miután a mátrai dh pályához hasonlítgatás ment...
de lehet, hogy csak nincs kedvem benn lenni, és máshogy veszek fel dolgokat...
azért :-* és remélem rávehetõ leszel hogy ha létrás lesz a jövetelre...
Írta 2004. január 06. - 12:41

Para!
Minõsítsd aminek akarod, nem izgat (és ezt szebben írtam, mint gondoltam). Asszem tõlem igazán távol áll a nyafogás...
Csak amikor alig van szabad idõd, hogy a kedvenc idõtöltésednek hódolj (és ez jelenleg majd a 0-val 1enlõ) akkor rohadtul meggondolom, hogy hová menjek. És nem a távolságtól függ. És nem attól, hová kell feltekerni, csak nem min1 mivel. Mert a csillivel nem fogok feltekerni Létrásra, mert nem nagyon tudnék, és nem is akarnék, mert van 1 rossz gerincem, ami nem bírja...
Szóval nekem a dh szimpibb és gerincileg jobban bírom. Így fõleg arra szeretnék gyakorolni. De tekerni azért fogok, mert maratonon szeretnék indulni 1 arra alkalmasabb géppel.
És én nem sauh-t emlegettem, nem jön be az a pálya annyira. Asszem Mátrát írtam :
és ott pedig tologatós a buli....
Asszem veled már többször is voltam a Bükkben, mint 1x....
És köszi, hogy leminõsítesz, pedig ismerjük 1mást...
Nekem nincs bajom veled Parus, de megvédeni megvédem magam, de összeveszni nem akarok veled! Tudhatod, nálam könnyen megy a "felkapom a vizet" effekt.
Minõsítsd aminek akarod, nem izgat (és ezt szebben írtam, mint gondoltam). Asszem tõlem igazán távol áll a nyafogás...
Csak amikor alig van szabad idõd, hogy a kedvenc idõtöltésednek hódolj (és ez jelenleg majd a 0-val 1enlõ) akkor rohadtul meggondolom, hogy hová menjek. És nem a távolságtól függ. És nem attól, hová kell feltekerni, csak nem min1 mivel. Mert a csillivel nem fogok feltekerni Létrásra, mert nem nagyon tudnék, és nem is akarnék, mert van 1 rossz gerincem, ami nem bírja...
Szóval nekem a dh szimpibb és gerincileg jobban bírom. Így fõleg arra szeretnék gyakorolni. De tekerni azért fogok, mert maratonon szeretnék indulni 1 arra alkalmasabb géppel.
És én nem sauh-t emlegettem, nem jön be az a pálya annyira. Asszem Mátrát írtam :

Asszem veled már többször is voltam a Bükkben, mint 1x....
És köszi, hogy leminõsítesz, pedig ismerjük 1mást...
Nekem nincs bajom veled Parus, de megvédeni megvédem magam, de összeveszni nem akarok veled! Tudhatod, nálam könnyen megy a "felkapom a vizet" effekt.
Írta 2004. január 06. - 09:33

Drága Zsuzsikám!
Ne haragudj meg, de ez egy nyafogós léha kifogás...
ELég kiábrándító már az, hogy a társaság egy része azért nem jön, mert nincs a totális igányát kielégítõ meredekségû útvonal a környéken, és a társaság már nem számít...
Egyébként meg, tényleg csak egyszer járhattál még a bükkben, mert olyan hely akad, mint az az árva OB DH pályaszakasz...
Csak hát tény: az ország központtól messzebb van
És még tekerni is kéne a szállásig ha vonatozol...
lor: tudsz beszélni a ház ügyében a sziklában az illetékessel, vagy hívjam Én?
amúgy megkaptad a csomagot? csak mert semi visszajelzést nem kaptunk :
a kis levélkét meg úúúúgy kihagytuk belõle, hogy öröm volt tépni a hajunk...
de gondolom csak rájöttél kiküldte... :
péef voltam...
Ne haragudj meg, de ez egy nyafogós léha kifogás...
ELég kiábrándító már az, hogy a társaság egy része azért nem jön, mert nincs a totális igányát kielégítõ meredekségû útvonal a környéken, és a társaság már nem számít...
Egyébként meg, tényleg csak egyszer járhattál még a bükkben, mert olyan hely akad, mint az az árva OB DH pályaszakasz...
Csak hát tény: az ország központtól messzebb van

És még tekerni is kéne a szállásig ha vonatozol...
lor: tudsz beszélni a ház ügyében a sziklában az illetékessel, vagy hívjam Én?
amúgy megkaptad a csomagot? csak mert semi visszajelzést nem kaptunk :

péef voltam...
Írta 2004. január 06. - 01:06

Én már most jelentkeznék, akármikor lesz, érettségi+felvételi le van sz*rva
.
Csak krikkbõl más is jöjjön...

Csak krikkbõl más is jöjjön...

Írta 2004. január 06. - 01:03

Mi ott vagyunk és az a lényeg 
Van egy idõpontajánlatom: március 15ös hétvége ? ??
az gondolom úgyis mindenkinek munkaszüneti nap -nem?

Van egy idõpontajánlatom: március 15ös hétvége ? ??
az gondolom úgyis mindenkinek munkaszüneti nap -nem?
Írta 2004. január 05. - 21:06

ha sauhon volt felvonó ezaz...de en lusta pöcs vagyok tologatni a traktoromat :
;D ;D nekem eleg az az 1 palya is..de telleg van ott több 8)

Írta 2004. január 05. - 18:44

Mátra meredek? ;D
A sauhi pálya nekem igen tetszett, és nem csak egy ösvényen lehet lejönni a hegyrõl -dombról- csak szét kell nézni.
A sauhi pálya nekem igen tetszett, és nem csak egy ösvényen lehet lejönni a hegyrõl -dombról- csak szét kell nézni.
Írta 2004. január 05. - 17:51

Írta 2004. január 05. - 16:24