aki 2 bicajjal megy arra duplan futenek..?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

X. BMFT Találkozó
Indította
gorgo
, 2003. október 22. 19:55
Írta 2004. március 09. - 01:13

Írta 2004. március 08. - 23:24

OOOOOoooooo.....
giantos vagy?
aki bringa nelkul jon nem kap szallast
vagyis kint alszik! ;-)
hehe
giantos vagy?
aki bringa nelkul jon nem kap szallast
vagyis kint alszik! ;-)
hehe
Írta 2004. március 08. - 23:13

Kaptam ma egy olyan bringát, amivel lehet legyõzöm az eredeti akaratomat, és mégis vinni fogom:)
mi ez a lemondás????
sokan lesznek bringa nélkül!!!
Puhááákkkkkk
mi ez a lemondás????
sokan lesznek bringa nélkül!!!
Puhááákkkkkk
Írta 2004. március 08. - 23:01

szertem nem keso csut.
situra kerdezd meg zsuzsit o akart snobbordozni vagymi.
situra kerdezd meg zsuzsit o akart snobbordozni vagymi.
Írta 2004. március 08. - 21:56

en maradok a bringas taborba..
szervezok ..??
nem keso ha csut. este mondok pontosat a hetvegvel kapcsolatban...???
szervezok ..??
nem keso ha csut. este mondok pontosat a hetvegvel kapcsolatban...???
Írta 2004. március 08. - 20:41

Írta 2004. március 08. - 20:34

Én speciel szeretek hóban tekerni, múltkor is másfél órát tekertem szakadó hóesésben (én hülye még élveztem is ;D) és ma is tekertem hóban (igaz ma ügyeim intézése miatt). De sajna Miskolc nem a szomszéd város >
és ha már elutazok akkor azt inkább jó idõben szeretném tenni.
Még attól sem kellene félnem, hogy a cipõm beázik, Gore Tex bakancsnál ez szinte kizárt, az csak felülrõl ázik be. ;D
Sorry majd legközelebb.

Még attól sem kellene félnem, hogy a cipõm beázik, Gore Tex bakancsnál ez szinte kizárt, az csak felülrõl ázik be. ;D
Sorry majd legközelebb.
Írta 2004. március 08. - 19:36

Én imádom a havat, szóval gondolhatod mennyire mennék, legszívesebben már ott csúszkálnék. De sajna ez több dologtól függ (szülõk, betegségem vége, idõjárás). Anyám azt mondta hogy majd meglátjuk milyen idõ lesz csütörtökön/pénteken, a dátha már minthe múlna, szal van valamennyi remény.
Egyébként nemtom mit rítok itt hogy nincs szöges gumi, mikor egy 2" körüli eléggé bütykös is megteszi.
Én inkább azon sírok hogy a sportcipõvel gáz lesz...
Egyébként nemtom mit rítok itt hogy nincs szöges gumi, mikor egy 2" körüli eléggé bütykös is megteszi.

Írta 2004. március 08. - 18:53

Szépen fogy a csapat!!
Semmi lelkesedés, semmi bevállalás?
Ha így megy tovább, elég lesz a ház éjszakára mindenkinek.
Semmi lelkesedés, semmi bevállalás?
Ha így megy tovább, elég lesz a ház éjszakára mindenkinek.
Írta 2004. március 08. - 18:50

No sajna engem is le lehet húzni a listáról. :'(
Ilyen idõjárás mellett nem látom értelmét 1 ekkora utazásnak Kecskemétrõl, úgy hogy szinte bringázni sem lehet. Szögesgumi az sajna nálam is hiányzik a leltárból.
Tényleg sajnálom jó lett volna megismerni személyesen a társaságot, de majd talán a Zengõ túrán, v. a következõ talin összejön a dolog.
Az elszántaknak pedig jó bulizást kívánok.
Ilyen idõjárás mellett nem látom értelmét 1 ekkora utazásnak Kecskemétrõl, úgy hogy szinte bringázni sem lehet. Szögesgumi az sajna nálam is hiányzik a leltárból.
Tényleg sajnálom jó lett volna megismerni személyesen a társaságot, de majd talán a Zengõ túrán, v. a következõ talin összejön a dolog.
Az elszántaknak pedig jó bulizást kívánok.
Írta 2004. március 08. - 18:10

A Bükk lábánál a jó k***a anyját a mosógé. Ja! Bocs ez nem az. :-X
Szóval erõlködik a havazás, de még annyi sem esett, hogy befehérítse az autóm szélvédõjét.
Szóval itt semmi hó, csak hûhó.
Nem tudom mire vélni az idõjárást, de úgy kell Budapestnek!!
Ne csak a sok befektetõ legyen ott az ország központjában, hanem tudja meg, hogy milyen, amikor nem lehet a városból kimenni, mert akkora hóakadályok vannak!
Szóval erõlködik a havazás, de még annyi sem esett, hogy befehérítse az autóm szélvédõjét.
Szóval itt semmi hó, csak hûhó.
Nem tudom mire vélni az idõjárást, de úgy kell Budapestnek!!
Ne csak a sok befektetõ legyen ott az ország központjában, hanem tudja meg, hogy milyen, amikor nem lehet a városból kimenni, mert akkora hóakadályok vannak!
Írta 2004. március 08. - 17:51

Én is megyek péntek este, és ha minden igaz Era, Thommey és Khalesz társaságában este 9óra (vagy késõbb) magasságában érünk oda, bizonytalan számú lóval a tetõn.
Izé, :
kissé el vagyok maradva (nem voltam idehaza egy hétig) kaja ügyben mi a megálapodás?
Sok hókotrót mindenkinek
Mellon
Izé, :

Sok hókotrót mindenkinek
Mellon
Írta 2004. március 08. - 17:51

Minket(fityisz+én) is le lehet húzni a listáról...ez most nem fog menni....... :-\ :'(

Írta 2004. március 08. - 17:36

Nya az én sorsom is megpecsételõdött "rohadt nátha" fedõnéven. Majd csütörtökig eldõl mi lesz, addig csak egy nagy kérdõjel lebel felettem. :

Írta 2004. március 08. - 17:23

otthonról megyek. szóval azt mondjátok, mikor ér oda az a vonat a tiszaiba, amivel mentek? a többit majd lerendezem.

Írta 2004. március 08. - 16:58

Írta 2004. március 08. - 16:51

:'( :'( :'(
Nem tudtam megoldani a lovam felszállítását székes fõvárosunkba, úgyhogy nem tudok résztvenni a találkozón...
Jó mulatást mindenkinek!!!
Nem tudtam megoldani a lovam felszállítását székes fõvárosunkba, úgyhogy nem tudok résztvenni a találkozón...

Jó mulatást mindenkinek!!!
Írta 2004. március 08. - 15:52

;D elég ha csak lassít... akkor már bele tud kapaszkodni...úgy is lóval lesz, nem? :
;D ;D ;D
Don: helyzet jelentés a bükk lábától?
(csak mert itt /pest/ reggel óta havazik mint zállat...)

Don: helyzet jelentés a bükk lábától?
(csak mert itt /pest/ reggel óta havazik mint zállat...)
Írta 2004. március 08. - 15:29

Írta 2004. március 08. - 13:24