Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cyclocross versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
383 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Tegnap a Wintercup 2. szakaszán jártunk, Bécsben.
Ez volt az elsõ külföldi versenyem, de remélem, hogy megjegyezték arrafelé a nevemet, ugyanis nyertem az U15-öt.:)
Szeghalmi Bálint 2., Buruczki Szilárd 3. lett Elitben!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
A Fradis buszba több ember nem fér be... szerintem csak Õk mennek, de azért megpróbálom. Köszi!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ezeket a hétvégi versenyeket sajnos ki kellett hagynom, mert beteg voltam, és szerdától nem edzettem... sajnálom, hogy kihagytam õket.

A jövõ hétvégi ausztriai versenyre beszállnék valaki(k)hez, ha van még hely.
Link: http://ftc-cycling.c...?do=race&id=176

Vagy, ha esetleg valaki a szombati szlovákiai versenyre menne, és még van hely, az is szóljon!
Link: http://ftc-cycling.c...?do=race&id=163

Budapesti indulás elõnyben.(esetleg, ha valaki Dabas felé jönne, az lenne a tökéletes:))

írjál a cyclo crossos levlistára!
ott szoktak ilyet szervezkedni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
köszi! nagyon jók lettek!

Sziasztok!

A szombati Yeti Cx Kupán készített fotóim alább találhatók:
http://www.x-iont.hu...Kupa/index.html

Köszönjük a szervezést SzoBa-nak és Viktornak, jó kis versenyt láthattunk!
Az elit férfi futam igen izgalmasra sikeredett, amit az utolsó körig kiélezett küzdelemben Buruczki Szilárd nyert a német Mensching Helge (Team Grischa Niermann-Saikls) elõtt.

Tirszin János (X-Iont)

http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ezeket a hétvégi versenyeket sajnos ki kellett hagynom, mert beteg voltam, és szerdától nem edzettem... sajnálom, hogy kihagytam õket.

A jövõ hétvégi ausztriai versenyre beszállnék valaki(k)hez, ha van még hely.
Link: http://ftc-cycling.c...?do=race&id=176

Vagy, ha esetleg valaki a szombati szlovákiai versenyre menne, és még van hely, az is szóljon!
Link: http://ftc-cycling.c...?do=race&id=163

Budapesti indulás elõnyben.(esetleg, ha valaki Dabas felé jönne, az lenne a tökéletes:))

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!

A szombati Yeti Cx Kupán készített fotóim alább találhatók:
http://www.x-iont.hu...Kupa/index.html

Köszönjük a szervezést SzoBa-nak és Viktornak, jó kis versenyt láthattunk!
Az elit férfi futam igen izgalmasra sikeredett, amit az utolsó körig kiélezett küzdelemben Buruczki Szilárd nyert a német Mensching Helge (Team Grischa Niermann-Saikls) elõtt.

Tirszin János (X-Iont)
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

bikerv

bikerv

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Tisza Zoli és Dósa Eszti a hétvégén Belgiumban Hoogstratenben versenyeztek

Zoli a 26. helyen végzett a Superprestige futamban, míg a hölgyek számára a CX Európa bajnokságot rendezték ugyanitt ahol Dósa Eszter a 30.helyen ért be.

Eszti élménybeszámolója a versenyrõl az http://eszti.amcomp.eu oldalon olvasható

cyclocrossos képek a verseny depójából ugyanitt.

brando

brando

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

na, akkor nem vagyok egyedül.
kóstoltam az energia szeletet, az edzés elõtti porukat, az izotóniást meg a regenerálót is... nem sok kellett nekem se, hogy elhányjam magam :(

Had legyek én az elsõ, aki gratulálok ehhez a hozzászóláshoz.Nem vagyok híve a fórumozásnak, egy csapattáram küldte át nekem ezt a linket, amire úgy gondoltam reagálnom kell ezért regisztráltam.
Én és az egyesületem többi tagja nagy megelégedettséggel használjuk az Ethicsport termékeit, melyhez a magyarországi forglmazóval kötött kedvezõ szerzõdésnek köszönhetõen jutunk hozzá.Nálunk még senki sem hányt le senkit, sõt nagy megelégedettséggel használjuk a termékeiket.
A tárgyalásaink során megelpõdve tapasztaltam, hogy milyen sok egyesülettel és ami még meglepõbb milyen sok sportággal áll kapcsolatban a forgalmazó.
Hihetetlen hogy az országban hány ember vissza tudja tartani a hányását nem?? :)
Úgy gondolom te most egy reklámeber szerepét szeretnéd betölteni itt, de azt kell hogy mondjam, nem a másik fikázásával éred el a legnagyobb marketing erõt, hanem azzal, hogy eredményeket hozol és a dobogón hirdeted, ki segített ehhez hozzá.
Sehol sem reklámozom, nem hirdetem, mivel nem ez az én feladatom, hanem hogy helytálljak a versenyeken,de ez a hozzászolás kicsit bosszant ezért írok most.
Nem lehet hogy azért van hányingered a termékeiktõl mert egy másik étrendkiegészítõ család áll az egyesületetek mögött kedves? ( zalaegerszegi cég, zalaegerszegi egyesület :) :) :) :) )
Állj dobogóra, viseld a sapkájukat, lóbogtatsd a kulacsukat. Ezzel nagyobb reklámot csinálsz nekik, hidd el.
Ja és ha van egy kis szabadidõd számolgasd majd a versenyeken, hány brinyón futsz össze ES-os kulacsokkal és hogy hány idei kerékpáros verseny dobogós fényképen látsz ES-os sapkát. Nem kevés....
Ez reklám, érd el te is ezt.
Kész szerencse hogy nem hányták le a fényképészt nem?
Most viszont elnézést kérek levelemért, mert tulképp ugyanazt csináltam, mint a kollega, fórumon reklámozok, holott nekem nem ez a dolgom,(pénzt sem adnak érte sajnos) hanem h versenyen teljesítsek. De ez a fajta fikázás kicsit bántott.
Enyhe telet mindenkinek az alapozáshoz!

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Képek a versenyrõl:
http://picasaweb.goo...ling/BarcikaCX#
3K

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Mindenkinek köszönöm a részvételt.
A hibákból tanultunk, most már tudom, hogy jövõre mire kell jobban odafigyelni. Szerencsére lényegesen több volt a pozitív visszajelzés, mint a fanyalgás.
A kérdésekre válaszolva:
- "Miért kerül egy verseny 1200 FT-ba?"
- Azért kerül ennyibe, mert én ennyiért csinálom. Vannak különbözõ termékek és szolgáltatások a piacon, amit meg LEHET vásárolni, de nem kötelezõ. Én sem értem, hogy miért kerül egy DH bicigli 1 millió forintba, de nem háborodok fel rajta. Viszont sajnálom, hogy nem indultatok, megnéztem volna, hogy veszitek az akadályokat a rombolókkal, különös tekintettel a lépcsõn való felfutásra.
- "kóstoltam az energia szeletet, az edzés elõtti porukat, az izotóniást meg a regenerálót is... nem sok kellett nekem se, hogy elhányjam magam"
- Látom, az aláírásodban másik cég terméke szerepel, ettõl függetlenül nem szép dolog bármilyen szponzorhoz a hányás szót kapcsolni, mert ha õk nem állnak a rendezvény mellé, akkor nincs verseny. Mondom ezt úgy, hogy semmi közöm nincs az EthicSporthoz, én is pénzért veszem a termékeiket (és nem bántja a gyomromat).
- "a '91-'94-es kategória takarja az U17-et, és az U19-et... ami meg ugye nem ugyanaz a korcsoport, és azért erõbeli különbségek is vannak/lehetnek. Ha lehet, akkor ezt ezután válasszátok szét!
- Azok a korcsoportok, amit említesz, a Top Maraton sorozaton 1500 fõs indulói létszámnál megállják a helyüket, szóval mi is nyitunk új kategóriákat, ha a résztvevõk száma ezt indokolttá teszi.

Várom a további kérdéseket, észrevételeket, amiket hasznosítani tudunk a következõ versenyeken.
3K

Grillo

Grillo

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Lassan mindenki befut a versenyen indult fórumozók közül... :)
Én is csak a legjobbakat tudom elmondani a versenyrõl! Minden nagyon szuer volt! Köszönjük a szervezõknek! Szerencsére az idõjárással is nagy mákunk volt!

Nekem az EthicSport-os zselé nagyon bejött. A gyomromat egyáltalán nem bántotta és érezhetõen segített a verseny második felben. Nálunk az egyesületben 2009. tavasza óta mindenki csak ezt használja (még azok is, akik korábban más gyártó termékeire esküdtek) és azóta senki nem hányt tõle.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én is hazaértem. Jó verseny volt, jó pálya, jó szervezés, rendes rendezõk.
Én is benyomtam az Ethicsportos cucc felét... nekem jól esett, nem volt vele semmi bajom.
Ifibe(1991-1994) neveztem '95-ös létemre... gondoltam mégsem azért utaztam 250 km-t, hogy 4 km-t tekerjek... meg jövõre úgyis együtt leszek a '94-esekkel, szóval jó, ha már most méregetem, hogy ki milyen erõs...
Szóval elrajtoltunk: második helyen mentem abszolútban, aztán bejöttek még elém az ÓKE-sek... különösebben nem foglalkoztam ezzel, mert igazából én a '94-esekkel akartam versenyezni. Na mindegy... azért mentem, ahogy csak bírtam. Az élen haladó ÓKE-s eléggé benézte(?) az elsõ akadályt, ami egy dupla akadály volt, így volt egy kis torlódás, ami nekem csak jó volt, mert összébb jött a mezõny, és még fel is jöttem pár helyet.
Aztán megtaláltam az emberemet, Szalontay Bencét, akivel jövõre egy kategóriában leszek. Kíváncsian vártam, hogy mutat-e valamit, próbál-e elmenni... próbált is... de valahogy nem bírt leszakítani a síkon. Aztán jött a kör eleji emelkedõ... ott utolértem, sõt, még le is elõztem. Aztán, amikor bementünk a csiki-csukiba, megint utolért.
Ez ment az utolsó körig, amikor úgy nézett ki, hogy végleg el tudok menni tõle... aztán a CX gép elõnyei gyõztek(merthogy Õ CX géppel, én meg MTB-vel voltam). Leginkább a kisebb gördülési ellenállás, és a kisebb légellenállás, ugyanis lesprintelt a tó körüli síkon. Innentõl már nem is erõlködtem.
Beértem Ifi 5.-nek, illetve a jövõ évi kategóriámban 2.-nak, ami nekem egy nagyon jó visszajelzés, mivel csak 15 mp-et kaptam a tavalyi U15-ös kategória legjobbjától. (Lehet, hogy ezeket a kategóriákat/kategóriaváltásokat valaki nem fogja érteni... attól elõre is elnézést kérek!:))
Adatok: Átlagpulzus: 194 BPM
Maximum pulzus: 199 BPM
Távolság: 4 kör= 14,9km
Idõm: 37:02
Átlagsebesség: 24,4 km/h

A pálya szerintem nagyon jó volt. Max. egy gyengeséget tudok... szerintem a dupla akadálynál túl sok volt a kettõ közt a távolság. Egyébként tényleg minden rendben volt.
Gratulálok mindenkinek! A szervezõknek, és a versenyzõknek egyaránt!

Nem volt külön értékelve a CX, illetve az MTB kategória.

Ja, még annyi, hogy a '91-'94-es kategória takarja az U17-et, és az U19-et... ami meg ugye nem ugyanaz a korcsoport, és azért erõbeli különbségek is vannak/lehetnek. Ha lehet, akkor ezt ezután válasszátok szét!

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

na én haza is értem.jó verseny volt,csak szerintem nekem betett ez az ethicsportos cucc.1. kör végén begörcsölt a hasam,utána az erdõben ásítottam egy szineset.legalább tudom,h ilyen cuccot legközelebb nem kell benyomni

Eredményeket nem tudsz véletlenül?Inkább a montisok érdekelnének, de a cx-s eredményeket is meghallgatom(1. 3 elég lenne:-).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

na én haza is értem.jó verseny volt,csak szerintem nekem betett ez az ethicsportos cucc.1. kör végén begörcsölt a hasam,utána az erdõben ásítottam egy szineset.legalább tudom,h ilyen cuccot legközelebb nem kell benyomni

na, akkor nem vagyok egyedül.
kóstoltam az energia szeletet, az edzés elõtti porukat, az izotóniást meg a regenerálót is... nem sok kellett nekem se, hogy elhányjam magam :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ja,tuti idõ van.pólóban most cseréltem 2 nap alatt 3. belsõt az 1. kerékben...remélem vége lesz ennek a rossz sorozatnak

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Montival indulsz, vagy van cx géped? Én montival fogok...
Igazából ez a verseny nekem csak edzés lesz... ezért sem neveztem Serdülõ 2-be... nem a kategóriagyõzelem a lényeg, ami szerintem a kisebb kategóriában meglenne, hanem az, hogy gyakoroljam a cyclocrosst. De még mindig remélem, hogy meglesz a dobogó, esetleg a gyõzelem is...!;)

Milyen sár van arra? Inkább tapadós, vagy inkább ilyen folyós? Ha tapadós, akkor a sárgumi is beragad, ha meg folyós, akkor jó lesz az, amit most készülök felrakni... most nem fogok parázni a gumidolgon... :D

Én ugy hallotam nincs ragadós sár:DAzért remélem én is beleszólok az ifikategória dobogós helyeibe....:lick:
Ha esetleg nem indultatok volna még el:Az idõ kiváló(Miskolcon)kicsit felhõs a hõmérséklet mondhatni "meleg":D
Hajrá mindenkinek!:cool2:

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Miért kerül egy cyclocorss verseny 1200 ftba? (barcikaira gondolok) a versenyrõl hallva poénnak tartottuk elindulni merev dh rombolóval, de így már nem éri meg.... (szerveztem már pár versenyt és tudom mi mibe kerül)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
montival.ha neked csak edzés,akkor engedj elõre:Dragadós sár.nekem nincs gumival nagy gondom,race king van fent,az van és kész

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Montival indulsz, vagy van cx géped? Én montival fogok...
Igazából ez a verseny nekem csak edzés lesz... ezért sem neveztem Serdülõ 2-be... nem a kategóriagyõzelem a lényeg, ami szerintem a kisebb kategóriában meglenne, hanem az, hogy gyakoroljam a cyclocrosst. De még mindig remélem, hogy meglesz a dobogó, esetleg a gyõzelem is...!;)

Milyen sár van arra? Inkább tapadós, vagy inkább ilyen folyós? Ha tapadós, akkor a sárgumi is beragad, ha meg folyós, akkor jó lesz az, amit most készülök felrakni... most nem fogok parázni a gumidolgon... :D