Köszi! Jaja, felavattam, nagyon megy.

Az elejét eléggé elbénáztam... utolsó elõtti helyen haladtam, aztán kiderült, hogy az elõttem haladóknak túl nagy volt a tempó, ezért elõl maradtam egy cyclos, és egy montis ellenféllel. Elõször a cyclos volt elõl, kb. 20 méterre a montis-én párostól, aztán valamit elbénázott a cyclos, így a montis került elõre, õ meg leszakadt hozzám, aztán én is elráztam. Én is szakadoztam le a montisról, de az akadályon, meg a feltolós részeken lényegesen gyorsabb voltam. A lejtõkön mondjuk õ volt jobb a 120(?)-at mozgó Fox telójával... nekem meg már fájt a kezem, mint állat, mert még nem szereztem középre fékkart, így a fékváltókart kellett fognom, és az eléggé kényelmetlen rázós terepen. De végül én gyõzedelmeskedtem.
Sok elõnyt szereztem például azzal, hogy volt egy dupla akadály, rögtön utána kb. 30 méter sík rész, aztán egy kis domb balra föl, aztán még egy 30 méter sík, és egy kis domb jobbra föl. Na most én már a pályabejáráson láttam, hogy nekem az nagyon nem fekszik, ha visszaülök a bringára az akadály után. Egyszerûen nem bírtam ott valamiért feltekerni, így minden körben toltam ott, ahol a többiek visszaszálltak. Kb. olyan gyorsan mentem így, mint õk, de én nem hibáztam(csak egyszer elcsúsztam egy kicsit az egyik dombon), õk meg nagyon erõlködtek, meg volt, amikor ki is pörgött a hátsó kerekük.
Két dolgot sajnálok: az egyik az az, hogy kivették a pályánkból a lépcsõt, amit én élvezek(mondjuk betonra kellett leugrani... azt a pályabejáráson sem élveztem), a másik pedig az, hogy csak az összetettet díjazzák. Na nem baj... két hét múlva talán kijutok megint, aztán összetettben talán elcsípem a 3. helyet(mert ugye az elsõ szakaszon nem voltam).
Addig is: szombaton Budapest Bajnokság a Postás pályán! Gyertek!