Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cyclocross versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
383 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

http://www.velo.hu/i...l=versenynaptar
Itt, hogy döntik el, hogy ki elit és ki amatõr? Licence gondolom még senkinek nem lesz addigra. Hogy megy itt ez?
Csak puszta kíváncsiság, nem akarok indulni.

ez az a sportág ahová nem csak a licence kell, hogy Elit légy ...

van versenyszabályzat el kell olvasni .... :) az olvasás nem haladja meg a forumozók képességét :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szerintem a 2009-es licensszel lehet menni még.
legalábbis úgy emlékszem, hogy így mûködik

/mailre mindjárt írok választ ám/

Aha (értem).
Ok, azóta is várom a választ. :)

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerintem a 2009-es licensszel lehet menni még.
legalábbis úgy emlékszem, hogy így mûködik

/mailre mindjárt írok választ ám/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
http://www.velo.hu/i...l=versenynaptar
Itt, hogy döntik el, hogy ki elit és ki amatõr? Licence gondolom még senkinek nem lesz addigra. Hogy megy itt ez?
Csak puszta kíváncsiság, nem akarok indulni.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jó kis verseny lehetett :)
amint látom nem kis sár volt :P

érdemes késõbb is figyelni ezt a picasa galériát, rengeteg versenyrõl készül rengeteg fénykép Panyi Jani bácsi jóvoltából ;)

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Természetesen az elsõ képgalériát egy vendégnél találtam...
http://picasaweb.goo...2009Cyclocross#
Még fejlõdhetünk!

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
KarácsonyKupa értékelõ: (még frissiben, sárosan)
Szitáló esõ, kellemetlen hideg és néhol ragadós, de fõleg csúszós pálya; jelzés értékû szalagozással várta az indulókat.
A cudar idõ ellenére 1-pár nevezõ volt minden kategóriában.
Utána érem, tárgynyeremény és kupa a helyezetteknek (tõlünk telhetõen), eszem-iszom, jóhangulat mindenkinek.
Köszönet a nyeremények felajánlóinak, a szervezésben résztvevõknek, a szurkolóknak és indulóknak!
Külön köszönet Buruczki Szilárdnak és csapatának, valamit a debrecenieknek; akik versenyzésükkel megtisztelték szerény csapatunkat, kicsiny pályánkat!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Beszámoló ma este, vagy a holnapi nap folyamán...

Pelikán János beszámolója a Wintercup 3. fordulójáról

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Inkább mondjuk úgy, hogy az adrenalin elnyomta.;)
Köszi!
Beszámoló ma este, vagy a holnapi nap folyamán a www.high5.hu -n.;)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Holnap lesz. ;)
Remélem viszonylag normálisan tudok majd ugrani, meg futni, mert tegnap szaltózásból leérkezve lefejeltem a combomat... eléggé fájt tegnap, ma már kb. a tegnapi fájdalomnak az 50%-a van... remélem marad ez az -50%/nap tendencia. :)

Ha jól láttam, elmúlt a fájdalom és nyertél, nagy gratula!!:clap::siema:
A gratuláció Szilárdnak is szól, összetettben 3. lett, de PBG majd reméljük mesél egy kicsit bõvebben a versenyrõl. ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Holnap lesz. ;)
Remélem viszonylag normálisan tudok majd ugrani, meg futni, mert tegnap szaltózásból leérkezve lefejeltem a combomat... eléggé fájt tegnap, ma már kb. a tegnapi fájdalomnak az 50%-a van... remélem marad ez az -50%/nap tendencia. :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Csináltak videót a Budapest Bajnokságról!
Pro Bike Gear: Hogy sikerült a Wintercup?

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Karácsonyi töltött káposzta, bejgli lemozgására egy ajánlat:
http://velo.hu/index...s&datum=2009-12
9. pont változás! 1lépcsõsor és 3 rönkakadály, célterület és depó áthelyezve.
Még karácsonyi hangulatban, szeretettel várunk mindenkit!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi!
Király a videó! Buppa for President!:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Hazaértem a Budapest Bajnokságról.
Megnyertem az U17-et, de kezdjük az elejénél!;)

Labidaninak nagy gratula, ugyanis Õ is kategóriát nyert! Ho-ho-hó!:D

Jövõ hétvégén úgy néz ki, hogy megyek a Wintercup 3. szakaszára Bécsbe. Az összetettben már nincs esélyem sajnos a dobogóra(hacsak nem jönnek el, vagy nem fejezik be a versenyt), de azért megmutatom a labancoknak!:D

Neked is gratula!
Az én reggelem is hasonlóan indult, csak én még este fél2-ig csináltam a bringát, pakoltam stb. Fél 5-kor kelnem kellett, fél 6-kor indult a vonatom, és köszönet a mávnak, hogy nem indítanak ilyenkor közvetlen vonatot Debrecenbõl Bp.-re, így kicsit több, mint 3 és fél óra alatt fent voltam, én 9kor még a vonaton ültem. Késõbb kiderült, hogy én is lehettem volna okosabb, erre akkor jöttem rá, amikor eltekertem a versenyre a Nyugatiból, és elmentem Zugló állomás mellett, ahol megálltunk.:mybad: Jóvanna, vidéki vagyok.
Hát azért az én 1. helyezésem nem olyan nagy szó, már a rajtnál sejtettem, hogy 1. vagy 2. leszek. (2-en indultunk) Aminek én személy szerint annyira nem örültem, jó lett volna, ha több ellenfelem van. Nekem ez volt a legelsõ Cyclo cross versenyem, amatõrben indultam, montival. Tetszett, fárasztó volt ez a sok lépcsõ meg akadály, de megdicsértek, hogy az utolsó körben is jól pattogtam át az akadályokon, ez jól esett :).
A ho-ho-hót majd megértitek, ha majd láttok képeket.
PBG: Sok sikert a jövõ hétre!!

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Itt egy kis video a felnõtt futamról. Tényleg izgi volt:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hazaértem a Budapest Bajnokságról.
Megnyertem az U17-et, de kezdjük az elejénél!;)
6:53-kor indult a vonatom, 8:20-ra bent voltam a Nyugatinál. 8:50-re már kint voltam a Postás pályán. Konstatáltam, hogy vannak ismerõs arcok. Ketten közülük legtöbbször elvertek engem montiban. Végülis, csak az egyik ilyen ellenfél indult az én kategóriámban, mert a másiknak montija volt, így csak Amatõrben indulhatott.
Bejártam a pályát. Elég jól ment. Szeretem ezt a pályát, még így is, hogy benne van egy-szerintem- hihetetlen hülyén megoldott tripla akadály, utána meg 25 métert mész, és egy hajtûjobbost kell nyomni, és ott van egy lépcsõ.
A rajtunk késett egy kicsit. Együtt rajtoltunk az Ifi kategóriával(Fenyvesi, Panyi...). Az elején egy kicsit leszakadtam errõl az elég kemény duóról, aztán nem nagyon hittem el, de felértem rájuk. Az én kategóriámnak ilyenkor már kb. 200 métert adtam, szóval velük igazából nem kellett foglalkozni. Inkább csak akasztottam a kereket. Aztán az egyik lépcsõ után a felszállást elrontottam, így leszakadtam róluk, meg azért rá is kapcsoltak rendesen(gondolom azért, hogy egymást fárasszák), de így sem tudtak megközelíteni az U17-be nevezettek.
Labidaninak nagy gratula, ugyanis Õ is kategóriát nyert! Ho-ho-hó!:D
A felnõtteknél Buruczki Szilárd gyõzedelmeskedett hihetetlen nagy csata után, amiben Szeghalmi Bálint alulmaradt egy félreváltás miatt.

Jövõ hétvégén úgy néz ki, hogy megyek a Wintercup 3. szakaszára Bécsbe. Az összetettben már nincs esélyem sajnos a dobogóra(hacsak nem jönnek el, vagy nem fejezik be a versenyt), de azért megmutatom a labancoknak!:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ez volt az elsõ külföldi versenyem, de remélem, hogy megjegyezték arrafelé a nevemet, ugyanis nyertem az U15-öt.:)

ügyes vagy Töki!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi! Jaja, felavattam, nagyon megy.;)
Az elejét eléggé elbénáztam... utolsó elõtti helyen haladtam, aztán kiderült, hogy az elõttem haladóknak túl nagy volt a tempó, ezért elõl maradtam egy cyclos, és egy montis ellenféllel. Elõször a cyclos volt elõl, kb. 20 méterre a montis-én párostól, aztán valamit elbénázott a cyclos, így a montis került elõre, õ meg leszakadt hozzám, aztán én is elráztam. Én is szakadoztam le a montisról, de az akadályon, meg a feltolós részeken lényegesen gyorsabb voltam. A lejtõkön mondjuk õ volt jobb a 120(?)-at mozgó Fox telójával... nekem meg már fájt a kezem, mint állat, mert még nem szereztem középre fékkart, így a fékváltókart kellett fognom, és az eléggé kényelmetlen rázós terepen. De végül én gyõzedelmeskedtem.
Sok elõnyt szereztem például azzal, hogy volt egy dupla akadály, rögtön utána kb. 30 méter sík rész, aztán egy kis domb balra föl, aztán még egy 30 méter sík, és egy kis domb jobbra föl. Na most én már a pályabejáráson láttam, hogy nekem az nagyon nem fekszik, ha visszaülök a bringára az akadály után. Egyszerûen nem bírtam ott valamiért feltekerni, így minden körben toltam ott, ahol a többiek visszaszálltak. Kb. olyan gyorsan mentem így, mint õk, de én nem hibáztam(csak egyszer elcsúsztam egy kicsit az egyik dombon), õk meg nagyon erõlködtek, meg volt, amikor ki is pörgött a hátsó kerekük.
Két dolgot sajnálok: az egyik az az, hogy kivették a pályánkból a lépcsõt, amit én élvezek(mondjuk betonra kellett leugrani... azt a pályabejáráson sem élveztem), a másik pedig az, hogy csak az összetettet díjazzák. Na nem baj... két hét múlva talán kijutok megint, aztán összetettben talán elcsípem a 3. helyet(mert ugye az elsõ szakaszon nem voltam).
Addig is: szombaton Budapest Bajnokság a Postás pályán! Gyertek!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Tegnap a Wintercup 2. szakaszán jártunk, Bécsben.
Ez volt az elsõ külföldi versenyem, de remélem, hogy megjegyezték arrafelé a nevemet, ugyanis nyertem az U15-öt.:)
Szeghalmi Bálint 2., Buruczki Szilárd 3. lett Elitben!

Gratulálok! Felavattad az új bringád?