Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cyclocross versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
383 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi. 58 cm-s... szerintem nagyobb M-esnél. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Most nézem csak bazz... nem úgy néz ki. :(:(

Videó: SUPERCROSS 2010 KAZINCBARCIKA on Vimeo (nézzétek csak azt a srácot, aki a rajtnál kilõ!!!:D)
Eredmények: http://www.salgotarj..._eredmenyek.pdf
Beszámoló: I. SuperCross Sorozat | Dósa és Szórádi a dobogó tetején Kazincbarcikán
Fényképek: Kép.Tár.hu

Szomorúan hallom. Szegeden van egy srác aki aluvázakon cserél papucsot (többet nemtudok sajna), vagy kérdezd meg Yasec-ot, háha tud neked segíteni. Ha nem, nyomott áron átveszem ha nem nagyobb M-esnél :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Ugye csak a fül?

Most nézem csak bazz... nem úgy néz ki. :(:(

Videó: (nézzétek csak azt a srácot, aki a rajtnál kilõ!!!:D)
Eredmények: http://www.salgotarj..._eredmenyek.pdf
Beszámoló: http://www.salgotarj..._beszamolo.html
Fényképek: http://kep.tar.hu/balukov/50684914#2

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Ugye csak a fül? Labidaninak hogy ment? Én végülis nem mentem el (pedig akartam).

Hát, inkább hagyjuk. Ha lesz videó, az jó lesz, mert az elején megindultam, tartott ez a lendület 150m-ig, aztán szép sorba lehagyott mindenki (nem csak a kategóriámból), de legalább jól nézett ki :D. Ez van. Több, mint 1,5 hónapja nem ültem bringán, nem várhattam csodát, bár nem is vártam ebben a mezõnyben :)
Majd legközelebb, ami nem november 13. lesz részemrõl.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Picasa Webalbumok - Attila Farkas - barcika2

Nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de még nincs semmi veszve... a legrosszabb verseny kiesik... ;)

Köszönjük a verseny szervezõinek a színvonalt, amit biztosítottak! Azt hiszem, kitettek magukért!

Ugye csak a fül? Labidaninak hogy ment? Én végülis nem mentem el (pedig akartam).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de még nincs semmi veszve... a legrosszabb verseny kiesik... ;)

Köszönjük a verseny szervezõinek a színvonalt, amit biztosítottak! Azt hiszem, kitettek magukért!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Kazincbarcika eredménylista a sorozat közös oldalán, a Salgótarjáni HKE oldalon keresztül elérhetõ!

faritrek

faritrek

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
edzõm:TISZA ZOLTÁN

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
A nevezéshez adott ajándékon és az étkezésen túl újabb plusz szolgáltatást tudunk nyújtani a résztvevõknek: a fáradt testek felfrissülésérõl masszõr gondoskodik!
3K

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Kicsit off:

Letezik par cyclocross film, pl. Pure Sweet Hell, Nine ball diaries, stb.
Ez utobbit most neztem meg, egesz jo. Ha valakinek kell, szivesen "kolcsonadom".

Egy kis izelito:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van 130as is. Velocity - Content Template

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A tárcsás CX gépek 135-ös agyakat fogadnak.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Van már valaki aki tárcsás géppel fog menni? Egyelõre nem találok 130-as tárcsás agyat.

Ride everywhere.

.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Lesz 1982-1992 elit (licenszes) és 1982-1992 hobby (óne lizenz). Együtt indulnak, együtt is érkeznek, de külön kerülnek értékelésre.
Olyan sose lesz, hogy mindenkinek minden megfeleljen, hiába törekszünk a maximumra.

Köszi, akkor jól értelmeztem. Csak azt mondtam, hogy szerintem az U19 után lehetett volna azt írni egybõl, hogy felnõtt, de végül is mindegy. Várom már nagyon, még így is, hogy elpi..áznak :D

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Lesz 1982-1992 elit (licenszes) és 1982-1992 hobby (óne lizenz). Együtt indulnak, együtt is érkeznek, de külön kerülnek értékelésre.
Olyan sose lesz, hogy mindenkinek minden megfeleljen, hiába törekszünk a maximumra.
3K

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Ezt nem értem. Az U17 kategóriát miért akarják kihagyni? Simán összekerülhet egy 15 éves egy 18 évessel, ami közelében nincs a fair dolognak. Szerintem.

Meg miért nem lehet szétszedni az U23-at a felnõtt férfival? Miért nem hagynak nekem esélyt? :D Kész van a cx gépem, ha a versenyen nem fog eltörni ( ez komoly), akkor naggyon jó lesz.
Habár lehet, hogy félreértelmeztem, mert azt írják, hogy U23-felnõtt férfi összevont. Együtt indítják, és külön értékelik, vagy az egész egyben van? Mert ha az utóbbi, akkor nem tudom miért nem írták csak azt, hogy felnõtt férfi. Összezavarnak.:confused:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ezt nem értem. Az U17 kategóriát miért akarják kihagyni? Simán összekerülhet egy 15 éves egy 18 évessel, ami közelében nincs a fair dolognak. Szerintem.

Don Vito

Don Vito

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Igen. stukkodesign@freemail.hu

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
A sorozat 1., kazincbarcikai fordulójával (pálya, idõjárás, megközelítés stb) kapcsolatos információk a Janos Szabolcsik (team_3K) on Twitter oldalon folyamatosan frissülnek. Teljes kiírás itt: barcikacycling
Az elõnevezéssel pedig a rendezõk dolgát könnyítitek meg, illetve a sorbanállás ideje rövidíthetõ.
3K

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az egyenes kormány eleve nem kizáró ok cx-ben. Csak a szélessége a lényeg.

A sebesség mindent megold.