Kergeegér én meg Lellén leszek szintén bringával a jövõ héten. Telefonon egyeztethetünk. Akkor lesz a Balaton régió Maraton a Káli medencében. Ki lehetne nézni rá.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Indította
kergeeger
, 2003. október 16. 18:02
Írta 2004. július 14. - 14:28
Írta 2004. július 14. - 13:47
...hosszútávú memóriád sem a rérgi már, bukó volt rajtad nem ?! ;D
kár hogy az én hegeimet a srácok nem túlzottan értékelik :
há most nézem! milyen hegekrõl van szó ? ;o)
Írta 2004. július 14. - 13:42
íg yvan sajnos én nem megyek. vagyis szerettem volna de mivel jövõ hét elején indul egy 1 hetes balcsi üdülés így a pénzem arra megy el. bicót természetesen viszek és majd beszámolok ,hog ymilyen balatonfüred környéke.
csubee komát sajnos elégg megviselte a múltkori balesete mármint fõleg ,hogy nagyon kiesett a melóból is és a bringáját amúgy is fejlesztgetni akarta már. kevés munka mellett sok pénze elment erre is meg mostanában ahogy megyek hozzá .. még este 7 körül jó ha hazaér a melóból most meg annyi van neki. szóval ezek miatt is az volt ,hogy igazából tervbe sem vette a talit de hát ez érthetõ is. mondjuk aki ismeri az tudja ,hogy lebeszélni sem lehetne az ilyesmirõl.
pigiékkel perpill nem tudom mi van bár 7végén találkoztam vele de nem beszéltünk a tervekrõl ,hogy ki merre meddig melyik 7végén de majd úgyis ír ,hogy mi van.
tyitoékkal meg megint nem tudom mi van mert már több hete nem is beszéltem vele :'(
szal passz.
úgy néz ki ,hogy viszont a bükkmarcin és a kona feszten mindenképpen ott szeretnénk lenni. de ez még a jövõ.
csubee komát sajnos elégg megviselte a múltkori balesete mármint fõleg ,hogy nagyon kiesett a melóból is és a bringáját amúgy is fejlesztgetni akarta már. kevés munka mellett sok pénze elment erre is meg mostanában ahogy megyek hozzá .. még este 7 körül jó ha hazaér a melóból most meg annyi van neki. szóval ezek miatt is az volt ,hogy igazából tervbe sem vette a talit de hát ez érthetõ is. mondjuk aki ismeri az tudja ,hogy lebeszélni sem lehetne az ilyesmirõl.
pigiékkel perpill nem tudom mi van bár 7végén találkoztam vele de nem beszéltünk a tervekrõl ,hogy ki merre meddig melyik 7végén de majd úgyis ír ,hogy mi van.
tyitoékkal meg megint nem tudom mi van mert már több hete nem is beszéltem vele :'(
szal passz.
úgy néz ki ,hogy viszont a bükkmarcin és a kona feszten mindenképpen ott szeretnénk lenni. de ez még a jövõ.
Írta 2004. július 14. - 11:06
hát nagy a csend délrõl...
amit konkrétumot tudok: Kerge nem jön, Csubee is ilyesmirõl beszélt Nekem Tyitoról és Pigirõl sem tudok semmit...
feri szomorú
amit konkrétumot tudok: Kerge nem jön, Csubee is ilyesmirõl beszélt Nekem Tyitoról és Pigirõl sem tudok semmit...
feri szomorú
Írta 2004. július 14. - 10:48
Írta 2004. június 09. - 16:20
na szerencsére az én esésem nyomai már nem látszanak. (mondjuk a bringán még igen).
max a jobb vállam még fájlalom egy kicsit de hát annyi baj legyen. tudok bal kézzel is ütni ha arról van szó ;o)
max a jobb vállam még fájlalom egy kicsit de hát annyi baj legyen. tudok bal kézzel is ütni ha arról van szó ;o)
Írta 2004. május 05. - 10:04
volt rajtam bukó, de nem ütöttem meg a fejem......... vagy igen : öö...
;D
tegnap beszéltem Csubeeval... ;D ;D ;D
jól van, és nagyon tetszik neki a hege ;D ;D ;D
Én még a sajátom nem láttam, de tuti jók leszünk nyáron... ;D
;D
tegnap beszéltem Csubeeval... ;D ;D ;D
jól van, és nagyon tetszik neki a hege ;D ;D ;D
Én még a sajátom nem láttam, de tuti jók leszünk nyáron... ;D
Írta 2004. május 04. - 22:07
...hosszútávú memóriád sem a rérgi már, bukó volt rajtad nem ?! ;D
Írta 2004. május 04. - 16:14
Sziasztok
Miskolci vagyok és Csabán dolgozok, van itt egy virslim, amúgy a Bükkben szoktam montizni. Munka utáni délutáni tekerésekhez keresek partnereket Csaba környékére.
Sanyi
Miskolci vagyok és Csabán dolgozok, van itt egy virslim, amúgy a Bükkben szoktam montizni. Munka utáni délutáni tekerésekhez keresek partnereket Csaba környékére.
Sanyi
Írta 2004. május 04. - 11:19
Írta 2004. május 04. - 09:37
Írta 2004. május 04. - 08:57
;D HAMÁR ÜZENÕFAL:
;D ;D ;D ;D ;D szeszafijú'szeddösszemagad! ;D
remélem ultravagány kis heged lesz, mer1 nem bírtam megállni, hogy cska neked legyen olyan, és gyors összeszedtem Én is két varrást lábszárba, úgy hogy készülj: nyáron lillán rasszítunk a csajoknak a hegeinkkel, hogyamikoracsomolugmárólnyomultunklefelecsilióvalegy10méteresletörésnélszereztükbeezeket... ;D ;D ;D
na csá!
;D ;D ;D ;D ;D szeszafijú'szeddösszemagad! ;D
remélem ultravagány kis heged lesz, mer1 nem bírtam megállni, hogy cska neked legyen olyan, és gyors összeszedtem Én is két varrást lábszárba, úgy hogy készülj: nyáron lillán rasszítunk a csajoknak a hegeinkkel, hogyamikoracsomolugmárólnyomultunklefelecsilióvalegy10méteresletörésnélszereztükbeezeket... ;D ;D ;D
na csá!
Írta 2004. április 30. - 09:56
Csubee: Jobbulást. A hajad meg le ne vágasd teljesen, inkább menj el egy vakmerõ fodrászhoz és csináltass valami pánkos frizurát! A szemöldököd borotválása meg tök jó lesz a másik oldalon is, legfeljebb azt hisszük, hogy tükörbõl látunk.
Az ápolónõk biztos csinosak voltak egy szál kis köpenyben :, azért a kórháznak is van jó oldala.
Gyógyulj meg hamar, minél hamarabb megvizsgálhassam minden csontod egyben van-e. :-* (Az nem járja, hogy sorban lemondod munkára hivatkozva a maratonokat.)
Az ápolónõk biztos csinosak voltak egy szál kis köpenyben :, azért a kórháznak is van jó oldala.
Gyógyulj meg hamar, minél hamarabb megvizsgálhassam minden csontod egyben van-e. :-* (Az nem járja, hogy sorban lemondod munkára hivatkozva a maratonokat.)
Írta 2004. április 30. - 08:26
tessék minden szépet és jót üzenni neki itt a fórumon keresztül mert szombaton kinyomtatom és viszem hozzá! ;o)
byebye.
no ezt felhívás nélkül is
... s ha már kinyomtatod..
Szia Csubee
örömmel olvasom, hogy már jobban vagy, bár elég csúnya lehetsz ;D
azt azért remélem tudod, hogy ezzel kilõtted az összes brignás-esés lehetõségedet
Nade komolyba fordulva ..., vigyázz magadra, gyógyulgass aztán lássalak maratonokon
:-* :-*
Orsolya
Írta 2004. április 29. - 22:20
csúnya nagyon a bal karja a zúzódásoktól. tudjátok milyen amikor megütöd pl a combod és az nem aznap hanem másnap vagy akár késõbb kezd el egyre jobban fájni és színezõdni kékre zöldre meg mindenféle csúnyára.
a kórházban közel sem volt ennyire rémes kinézete a zúzódásoknak.
na de azért ne gondoljátok ,hogy annyira vészes mint ahogy leírtam ;o)
már tényleg tök jól van meg minden... a bringáját már kitolta! ;o) pedig mondtam a szüleinek ,hogy vagy zárják le vagy vegyék ki valamelyik kereket ... lehetõleg a hátsót mert az elsõ nélkül is képes felülni ;o)
tessék minden szépet és jót üzenni neki itt a fórumon keresztül mert szombaton kinyomtatom és viszem hozzá! ;o)
byebye.
a kórházban közel sem volt ennyire rémes kinézete a zúzódásoknak.
na de azért ne gondoljátok ,hogy annyira vészes mint ahogy leírtam ;o)
már tényleg tök jól van meg minden... a bringáját már kitolta! ;o) pedig mondtam a szüleinek ,hogy vagy zárják le vagy vegyék ki valamelyik kereket ... lehetõleg a hátsót mert az elsõ nélkül is képes felülni ;o)
byebye.
Írta 2004. április 29. - 21:33
Írta 2004. április 29. - 08:19
Jól és már otthon van...
Néha bele-bele nyilall a lábába a fájdalom, de ahhoz képest amin keresztül esett, jól van!
Néha bele-bele nyilall a lábába a fájdalom, de ahhoz képest amin keresztül esett, jól van!