Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
655 replies to this topic

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
ajjaj
a met pont hu n igen csunya dolgok vannak... nekem meg nincs sárgumim!!! áááá ez szar!!!

gézam

gézam

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
köszi,

megnyugodatam, így már talán elég lesz a frissítés
üdv.:Géza

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Jól látod 5 itató hely lett, ugyanis az 55km elsõjét lejjebb hoztuk kb. 200m-rel és így már a 100 is részesülhet a jóból :)

gézam

gézam

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hello,

Egy kérdés a szervezõkhöz:
100km-en a kiírásban 4 frissítõ pontot adtok meg, míg a térképen ötöt számolok.
Hogy is van ez???
Utobbi jobban tetszik nekem!
üdv.:Géza

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Talán estére legurulhatnánk Egerbe és megszállhatnánk egy pizzériát, mint tavaly! 8)
Telefonokon egyeztessünk, ha nem tudjuk megbeszélni a rajtsátornál. Tel: 30/397-0836

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
szó sincs üzletrõl..
amúgy bomb egy nyitvatartást nem tudnátok feldobni a honlapra? ::)

attiladencs

attiladencs

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

Bõvebb információ a Chip rendszerrõl:

www.championchip.hu

Jó versenyzést!

atee

atee

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Nem ebben a topicban kéne magatokat hirdetni! Köszi

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
bocs hogy rontom ras uzletet

penco energy gel 240-Egerben
www.agriafitness.hu -nal

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Penco: tubusos gél kb 3 adagnyi 600Ft nálunk ::)
joghurtos narancs ízû, vissza zárható, nekem bevált

de egyadagos normál kiszerelés is 280 per stück

bocsi hogy rontom Baliba üzletét :-X

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Hali!

Még 1 dolog. Ha valakit érdekel, tudok vinni olyan anyagot, mint a POWER GEL csak ezt másnak hívják. Debreceni triatlonosok szerint még jobb is. Ezt SQUEEZY-nek hívják. 280Ft/db áron.
Ha kell vkinek írjon e-mailt or privit.
Sorry az üzletszerû kéjelgésért.

Üdv,
Baliba

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Luki: Köszönöm szépen a 100%-os válaszokat.

Vasárnap érkezünk!

Üdv,
Baliba

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
ja és itatók tekintetében nézd csak meg mégegyszer a térképet a bukkmaraton.hu-n, rajta van az összes.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
lens: természetesen a rajtnál mindenkinek el lesz mondva, hogy a sárga nyilakra figyeljenek.

baliba: ki lehet menni a rajthoz kocsival, de akkor a berva völgynél érdemes parkolni, mivel ott viszonylag sok hely van. Ahol letért eddig a verseny a keskenyebb aszfaltutro, ott ha kocsival egyenesen mentek még kicsit, ott van parkoló.
A százas és az 55-ös távon ahogy lejöttök az Eged felõl a szõlõk után visszamegy a pálya Felsõtárkányba egy fõldúton, aztán egy most épült kerékpárúton halad egy ideig. A kerékpárútról még felviszünk titeket egy kis dombon egy fenyõerdõbe, majd onnan vissza a kerékpárútra, ahonnan megint letér és egy (általam + 1-2 barátom által) lekáaszát füves területen és egy kis patakon keresztül vissza a hillclimb pályáig, majd onnan a jól ismert mûúton a célba.
Szerintem sokkal jobb lesz a vége, mint eddig, lágalábbis nekem nagyon tetszik az a rész.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Szóval csak a SÁRGA nyilakra figyeljetek, a FEHÉREKRE NE, mert azok nem a Bükk Maratonra vonatkoznak.

Ezt ugye majd azoknak is elmondjátok, akik nem fórumoznak, és internetet se nézegetnek? ;)

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
fityisz: nem értem, hogy miért nem válaszoltak, azok akik ezzel foglalkoznak a szervezõk közül, mert tudtommal hasonló e-mailekre szoktak reagálni. Volt már egy-két iyen átirás, de az a gond, hogy már a nevekhez vannak rendelve a chipek és a rajtszámok. Azért javasom, hogy hivd fel holnap a 36/410-405-ös számot és ott biztosan meg tudják mondani. Valamilyen megoldás biztos lesz!

MÁS: Aki a Bornemissza koliba jön azokat ezuton kérrem, hogy lehetõleg ne szombat éjfélkor érkezzenek! Én leszek ott a koliban a szállásintézõ és egész nap ott kell ülnöm péntek, szombaton, ugyhogy szeretnék minél hamarabb szabadulni szombat este.

atee

atee

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Én még annyit tennék hozzá Icsaba útvonal leírásához, hogy nem kell elhagyni a várost, csak túlmenni a Tescón, a 4sávos úton, és ott lesz kiírva, hogy Felsõtárkány jobbra. Ja, meg lesznek MTB MARATON feliratú táblák is szombaton, meg vasárnap.

Más: ma festettük fel az aszfaltos részekre a már megszokott sárga nyilakat, és észrevettem, hogy az úton van néhány fehér nyíl is. Szóval csak a SÁRGA nyilakra figyeljetek, a FEHÉREKRE NE, mert azok nem a Bükk Maratonra vonatkoznak.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts

Langferi: 11.15kor indulunk a keletibõl, a horkolást majd orvosoljuk ;D

No akkor majd egerben keressük egymást, mert én csak késõbb érek oda.

Horkolást hogy orvosoljátok? ??? ;D

Egy telcsiszámot majd írhatnál.
Az enyém:30/342-78-43

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Kérdés, (mivel az e-mailemre nem válaszoltatok cirka 1 hónapja)
Nevezést át lehet iratni más személyre és más távra?

Más,
Van még egy eladó nevezésünk ha valakit érdekel 2500Ft-ért!! persze csak akkor ha az elözõ kérdésemre pozitív választ kapok :)

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Sziasztok

A kõbányához úgy jusz el, hogy a 25-ös úton hagyod el északnak a várost (Ózd, Szilvásvárad felé), Felnémeten jobbra, Felsõtárkány felé kanyarodsz, majd 1 km múlva lesz egy vasúti átkelõ, ott balra, Berva felé. Ez már a kõbányához vezet, illetve még szintén kb. 1 km után kell balra letérni. Az egész uyganaz, mint a pálya eleje volt mindeddig.

Na most jön az én problémám. Elõzõ nap muszáj eküvõre mennem Mátészalkára, de sem vonat, sem busz nem jön vissza. Azaz:
VAN-e valaki, aki el tudna hozni szombaton késõ este, vagy vasárnap kora reggel? Betársulnék a költségekbe, ill. szombatról vasárnapra tudnék szállást adni 1-2-3 fõnek. Csak engem kell hozni, bringa nélkül.
Nagyon jól jönne, mert a dolgok jelenlegi állása szerint nem tudok visszajutni.