Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Auchan építkezés miatt életveszély Szentendre felé!

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
sezlonyrugo

sezlonyrugo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 302 posts
Az a baj, hogy én este már sietek, és tekerek mint egy állat, hogy hazaérjek a Barátokköztre! ;) :D. Na jó ez csak vicc volt. Este 7-kor végzek, és még 25 kilcsit kell tekernem, ezért a legrövidebb és a leggyorsabb utat választom, és sajnos az ez, még eme szuper felbontás ellenére is. Úgyhogy én inkább mivel a kihívások embere vagyok, küzdük. Egészen addíg, amig engem is jól el nem csapnak! Remélem Manka sráca felépült már! ;)

#2
marton

marton

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3,639 posts
Lens:
kijavitanálak : a Lupa tavak onnan kb. 6km-re vannak !

Emberek: Akinek arra kell mennie, az épitkezés mögött el lehet menni, párhuzamosan a szentendreivel a Duna felé. Érdemes megnézni, és nem nagy kerülõ.
Poros földút, de 1 darab kocsi nem jár arra.

#3
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5,944 posts
Javaslom, hogy addig kerüljétek ki ezt a szakaszt a Lupa-tavak mögött vezetõ jól járható földutakon (kivéve ha esestt). Én mindig arra járok, mert alapból utálom a zajos és veszélyes bringautat. Persze, ez nagyobb kerülõ azoknak, akik a város felõl jönnek be, vagy akik igy szokták, de legalább nyugodt napjuk lesz és frissebb levegõt szivhatnak.

#4
adamm

adamm

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 438 posts
Manka utánajárt, illegálisan van a járda lezárva, nincs engedélyük a kerékpáros forgalom lezárására. Egyszer jártam arra, keresztbe álltak mindenféle lécek a lezárt de járható szakaszon, legalábbis amíg nem döntögettem le õket szépen sorban. Demszkít és Tõkés Balázst rászögezném Szentendrén egy országútira, hogy ugyan tekerjenek már el a Moszkva térik csodás európai fõvárosunk szuper kerékpárútján. És ha addig nem lett hólyagos a seggük akkor tennék róla hogy az legyen bár szerintem szükségtelen lenne.

#5
sezlonyrugo

sezlonyrugo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 302 posts
De azthiszem itt. Akkor igazak a hírek, én személy szerint LCS-tõl halottam, és mélységesen felháborodtam az eseten >:(. Itt most üzenem Mankának ha bármiben tudok segíteni, akkor itt elér.
Egyik hétvégén tekertem be Pestre, és észrevettem egy kis bicós csoportot, akok az Ford Piramisnál olyan elhagyatottnak tüntek, és annyira tanácstalanok voltak, és mégannyira fingjuk nem volt hogy most akkor merre hány óra, hogy az csak na. Na felkelt bennem a szamaritánus, és igen gyenge de határozott angol tudásommal kicsaltam belõlük egy két infót, hogy merre is szeretnének, meg miazmás. Szegéynek olaszok voltak, és a Margit ISLANDOT keresték. ERlmagyaráztam nekik a térképen, de nem jutottunk dûlöre. Na nagynehezen megértettem velük, hogy kövessenek, és el is tekertem velük az ominózus felbontásig, és frankón még én éreztem magamat szarúl, hogy ekkor tetütrágya egy helyzet bír kialakulni egy építkezés során, és szegény külföldinek az egész családja életét kockára kell tennie, ahhoz, hogy egy kicsit bringázzanak, mozogjanak. Na azóta a kupleráj csak fokozódott a környéken most már egy komplett katasztrófaövezet alakûult ki mint nekünk bicósoknak, mint a sofõröknek, mert habár a három sáv megmaradt, csak eltolták õket, de a rakpartról felvezetõ sávot meghosszabbították, és a sok õsbarom letojván a minimális elõzékenység kicsi megnyílvánulását is pofátlanúl ütközési gurul, és a legkülsõ sáv máris bedugul, ezzel lefjtva a többi sáv áteresztõképességét, és máris kialakul a DDUUGGÓÓ!!!!!

#6
lor

lor

    phorumus maximus

  • globális moderátor
  • 24,199 posts
de bizza!

#7
Ras

Ras

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4,021 posts
nem itt ütötték el a Manka fiát?

#8
sezlonyrugo

sezlonyrugo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 302 posts
Na Hogy egy kicsit borzoljam a kedélyeket. Múltkor kivételesen kocsival jártam az említett környéken (Szentendre felé a felüljáró után) teljesen lezárták a gyökér kivitelezõk a járdát, így egy kicsit izgi ott a közlekedés. Ha Endre felé mész bicóval, akkor kénytelen vagy a kocsik melett szívni a büdöset, persze szabálytalanul, mert ugyi ott elméletileg nem szabadna bicózni,ja és még lavírozhacc a 15tonnás tankerteherautó, és a másfél méter mély árok között a neked megmaradt 10cm-en. Viszont ha Pest felé tekersz akkor vagy kockára teszed az életedet a pest felé vezetõ oldalon, ahol tizenezerhuszonszázzal rajzanak el meletted a kocsik, vagy pedíg a másik oldalon vagy kénytelen tekerni a szembe forgalomba, nem kevés anyázást vonva ezzel magad után. Na ami a lényeg múltkor éppen arra kocsiztam és feltünt hogy egy mentõautó áll a felbontás szélén, és egy szegény kerékpárost szednek össze az út szélérõl, de ahogy meg tudtam figyelni, már lábon állt, úgyhogy remélem hogy jól van, ez úton is kívánok neki gyors gyógyulást, meg ilyenek ;). No de aki kitalálta hogy az egész teherbelökött járdát le kell zárni ahoz hogy az a tetü óósön felépüljön, nos annak most remélhetõleg állmatlan éjszakákkal kell megküzdenie, mert ahogy a verebek csiripelik egy két segg rendesen meg lesz rugdosva a jog álltal, remélem az övé is. Természetesen, mivel én egy kiváncsi természet vagyok megpróbáltam a felbontás ellenére a járdán SZABÁLYOSAN közlekedni, de ez sajna fizikailag lehetetlen. Egy kicsit bosszant a dolog, mert nekem nap mint nao arra kell tekernem, és egy kicsit parázok úgy este 8 felé mert akkor már sötét is van, meg az autósok is idegesebbek, meg miazmás. Szóval rendesen felement bennem a pumpa.
Várom a véredényeket, észrevételeket ésatöbbit! ;)