Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Please log in to reply
794 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Én most vettem egy ilyen RöPö-t, 8k a dályvekszben. Ennyiért nagyon megéri sztem, fõleg mert 1 az 1ben deuter koppintás, szal el van találva ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Eff!

Érdemes esetleg megnézni az RP Outdoor BIKE 20 AC NYLON tatyóját is, ha nem kell túl nagy. Én egynapos túrákra ilyet használok, és a szerszámok meg egy-két dolog belefér. Elég speckó, nem az az izzadós fajta, bár nagyon melegben még nem próbáltam, de volt már rajtam 4 órán keresztül és nekem bejött. Itt meg lehet nézni: http://www.alpin.hu/...ndb/aruhaz.html , iletve a nagykörúton valahol van márkabolt.
Hátizsákok / Air Condition / Bike 20 AC nylon

Attisch

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Jól kmbináltál, privit nezd meg.
hali

Nem, nem találkoztunk még! Csak pont Vizdivel beszélgettünk a Trek 8500-as vázról, mikor mondta, hogy a napokban raktak össze egy ilyen gépet... és Te is körülbelül ezekben a napokban írtad a fórumra, hogy csak a vázat vetted a Nellánál és hogy máshol szerelték. Én meg kombináltam.

Amúgy szabad tudnom végül mennyibe volt a váz? Miért adták oda olcsóbban?
De folytassuk a Trek topikban... :)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
Nem, nem találkoztunk még! Csak pont Vizdivel beszélgettünk a Trek 8500-as vázról, mikor mondta, hogy a napokban raktak össze egy ilyen gépet... és Te is körülbelül ezekben a napokban írtad a fórumra, hogy csak a vázat vetted a Nellánál és hogy máshol szerelték. Én meg kombináltam.

Amúgy szabad tudnom végül mennyibe volt a váz? Miért adták oda olcsóbban?
De folytassuk a Trek topikban... :)
WaNNaRiDE

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
wannaride, te ki vagy?:) Igen, ott, és trek 8500-om van. Tom, hogy a speed-way-ben is van, ott is néztem legelõször, csak amit ott láttam, az nekem nagy, nem kell akkora, a kisebbeknél meg nem volt a hátmerevítõs cucc, ami nekem azért annak ellenére bejön, hogy az Árkádban lévõ tengerszemes csajszi nagyon erõsen megpróbált lebeszélni, mondván, szétcseszi az alsó gerinccsigolyámat, ezt azé nem nagyon hiszem el egy deuter cuccról, nemhiába gyártják már egy jó ideje, feltûnt volna valakinek a mérnökök közül:)
A Dohány utcai tengerszembe holnap tok csak elmenni, beszéltem már velük, hálós változatból õk sincsenek eleresztve, fõként ami a kisebb kiszerelésüeket illeti.
De wannaride, mégegyszer kérdem, te ki is vagy? Mert találkoznunk azt kellett, ha ezeket tod:-)

eff: Neked nem a Speed-wayben szerelték a bringád? :) Trek 8500-ös vázad van, ugye?

Hogy ontopik is legyek: Tengerszemet fel kell hívni, õk majd megmondják, hogy mi van készleten és melyik boltban... amúgy a Speed-wayben is vannak Deuter zsákok.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
én tavaly a dohány utcában vettem...de egy telefon nem vész mielõtt oda mégy..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
eff: Neked nem a Speed-wayben szerelték a bringád? :) Trek 8500-ös vázad van, ugye?

Hogy ontopik is legyek: Tengerszemet fel kell hívni, õk majd megmondják, hogy mi van készleten és melyik boltban... amúgy a Speed-wayben is vannak Deuter zsákok.
WaNNaRiDE

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
A dohány utcai boltban láttad vagy a mammut vagy vmelyik hasonló plázában futottál rá? ennek van hátmerevítõs része? thnx

tengerszemben van akciós deuter x-bike ( ha jól tom ez a neve ) 8900ért..teljesen megéri, rakhatsz bele ivó szatyrot, vann kis zseb az elején..és raincover esõ védõ, szerintem nézd meg..

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Dechatlon-ban van 4e Ft alatt hátizsák (jól néz ki) 2L-es szatyorral együtt. A hülyének is megéri... Épp tegnap láttam... Én a szatyimat többért vettem... Basszus... :(
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
tengerszemben van akciós deuter x-bike ( ha jól tom ez a neve ) 8900ért..teljesen megéri, rakhatsz bele ivó szatyrot, vann kis zseb az elején..és raincover esõ védõ, szerintem nézd meg..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Szasztok, dillemaman vagyok, Deuterben lathatolag többen otthon vannak errefele, én is ilyet nezegetek magamnak, a mountexben van deuter cross bike (www.mountex.hu), a tengerszemben meg deuter cross air illetve deuter alpine 25, de ez mar nekem nagynak tunik, a napi rohangaszashoz, szerszamok, miegyebhez, max egy puloverhez kell csak, kinek mi a tippje? elõre is thnx

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

eztet találtam

Hája, eztet én is láttam, de ennél azért valami komolyabb kéne. Ezek tapasztalataim alapján 1-2 év után (1-2 túra tûzõ napon)szétfoszlanak mint a fos ...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Hallo!

Igazság szerint én nem hátizsákot keresek, hanem hagyományos csomagtartó-túrazsákot, mert több napos (majdnem két hetes) túrákra kellene, és nem terepre.

Néztem több boltot (pl. Mountex,Speedmetal,Zöldpont,Hugo), stb. de sehol nem látok valami hatalmas választékot.
Pl. Tatonkát még nem láttam sehol, sem TrekSportot, tehát ha valaki tud helyet, ahol több van, akkor tegye már közzé, köszi.

eztet találtam
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ja jó, bocs:o
fáradt vagyok
Autist Team:)

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
a Mountex-ben voltam, amint azt írtam ... ott mondta a srác, hogy náluk nem nagyon szokott lenni, max. 2 fajta, de az is ritkán, inkább bringásboltban nézzem ...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
mountex?

www.mountex.hu
Autist Team:)

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hallo!

Igazság szerint én nem hátizsákot keresek, hanem hagyományos csomagtartó-túrazsákot, mert több napos (majdnem két hetes) túrákra kellene, és nem terepre.

Néztem több boltot (pl. Mountex,Speedmetal,Zöldpont,Hugo), stb. de sehol nem látok valami hatalmas választékot.
Pl. Tatonkát még nem láttam sehol, sem TrekSportot, tehát ha valaki tud helyet, ahol több van, akkor tegye már közzé, köszi.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-)
az szép
nekem norszfész van, teljesen jó, befér a zacsi, asszem 2 lityós, befér mellé a szerszámok, egy puNpa, még pár apróság, és helóbeló
cserébe nem egy böszme nagy túrazsákot kell hordanom, ami végig molesztálja a hátamat, és nem lehet töle még egy bani-t se csinálni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
off: javítva
on: énnekem sikerült venni egy camelbak classicot, 2 literes tartály egy race zsákban, azaz nem fér a tartály mellé semmi az ég egy adta világon. meg vettem mellé egy kelly's zsákot, amibe bele lehet tenni a vizes-zacsit, és örülök. a kelly's gyári zacsijában valami miatt nme bizok.... (mesélte egy srác, hogy hátára esett, majd jólesõ hidegséget érzett, miután a viz szétfolyt a hátán...)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem muszáLY,ezen a fórumon megszokott az ilyesmi:)