Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
794 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Kelly's KB-207 tatyót néztem ki a katalógusból. Valaki látott már ilyet testközelbõl? 23l-es az kb akkora lehet mint egy sima hátizsák?

szép dolog a márkahûség, de azért én a helyedben +nézném a deuter és a camelback "fõállásban" tatyó gyártók kinálatát is.......

nekem se véletlenül van deuter tatyóm és nem kona.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
lebeszélnélek róla:
http://forum.bikemag...6&postcount=263
Bár, ha a jövõ évi darabok jobbak lesznek, én is azt veszek, mert egyébként egy jól tervezett, használható zsák szvsz.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kelly's KB-207 tatyót néztem ki a katalógusból. Valaki látott már ilyet testközelbõl? 23l-es az kb akkora lehet mint egy sima hátizsák?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Én egy deuter Hydro EXP 6-ot használok. Vagyis használnék, de sokat még nem volt alkalmam. A táska hibátlan. Átgondolt, minõségi darab.
Nem így a hydro része. Elsõ alkalommal ásványvizet tettem bele. Remndesen elintézte a napomat... Olyan fertõtlenítõ íze volt, hogy egész nap rosszul voltam. Gondoltam nem tolerálja az ásványvizet. Után kétszer megpróbáltam sima vízzel meg citromlével. Ez sem segített sokat. Mit tegyek hogy tudjam is használni? Rendesen ki lett pucolva a bele, de az sem segített. A tippeket elõre is köszi.

Danee21

Danee21

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Nekem egy FOX Variatley tatyóm van lb 2éve vettem azóta használtam suliba, nyáron strandra járárskor. Voltam vele Horvátba meg 4hetes táborba meg ilyenek. BIRJA. Ez elött NIKE tatyim volt most ez van és ég/föld:P persze a FOC javára. Ha egyszer szét esik akkor meg RP-t fogok venni vagy Deutert.

xcb

xcb

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Régebben írtatok ezekrõl az olcsó nyíregyházi Himalaya táskákról. Megtaláltam a honlapjukat, és elég sokfajta zsákjuk van:
http://www.himalaya-taska.hu

Üdv

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Lehet, hogy az enyém még 2004-es típus és azért nincs rajta lyuk. Úgy tudom a 2005-öst csak ripstopból gyártják. Legalábbis az elõzõ ripstoppos volt és azon volt lyuk. Úgy látszik a Gamora raktak lyukat corduranál is.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
tán Gamo30...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Tényleg?
Melyik típuson?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nékem a kordurán is van lik (Árpi)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Rp-t én is ajánlom. De inkább a cordura-t. Igaz hogy azon nincs nyílás a víztartálynak viszont sokkal erõsebb. Egy ripstopos nekem már elszakadt a zippzárnál.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nekem RP (Árpi) van és nagyon bírja. A hálózsákjuk is bejövõs...
Egyébiránt részvétem a Kelly's miatt. RIP+

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hátizsákilag:
most döglött meg végleg a Kellys tatyóm. ~1 évet bírt, de azt fullosan.
Halál ok: zippzár állandóan szétnyílik, mellette anyag elmállik. Egyéb tünetek: oldalháló fuccs a bozótoknak köszönhetõen, alja szétszakadt az állandó fullrarakodást illetõen-bevásárlás, szeszcipelés, stb..
Amig jó volt imádtam, fõleg a jól elérhetõ hálós zsebek miatt, meg a vizespalack lyuk miatt/lámpamadzag output/ 5 papíré lett enyém anno. Azt hiszem, a legutóbbi szilveszterelõtti apróbb-cseprõbb bevásárlás végezte ki. nyolc üveg sör, fél lityi unikum, meg az aprólék. Ha azt a kurva zippzárt rendesen belevarrnák, a föld egyik legjobb zsákja lenne/annyiért/

http://www.kellys-bi...class=9&prod=17

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
sztem ha tudsz anyagot szerezni és van varrógép a rokonságban, simán össze lehet dobni

okosan ki kell találni hogy mit hova hogy lehet pántokkal rögzíteni, és jó lesz az
Autist Team:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
áhám, értem

hát ahogy látom külhonban se olcsó..
ezek szerint marad a szaki )
vagy használtan..

thx!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nincsen sajnos;)

2002 május-június-július számok közül az egyikben volt, a shopping guide-ban volt, ár nélkül, ezért felhívtam a forgalmazót és megkérdeztem

http://www.kiwivelo....lasso?proId=258
ez

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
:( tudnám mi kerül rajta ennyibe

ezek szerint neked van ilyened,ugye?
ha pár fotót készítenél róla azt megköszönném!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
17e alatt valszeg nem kapsz

2002-ben volt a barbieri pont 17e...

szal lehet hogy csináltatni érdemes, vmi erõs anyagból

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
heyho!
nem egészen háti, de tatyó )
szóval kerékpárszállító táskát keresek.

van esély rá hogy lehet ilyet találni nem aranyárban. kerékvárban 17e pölö..
vagy inkább elmegy az ember a mesteremberhez aztán csináltat sajátot óccsóér?

köszi!

Matt

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Egy ideje RP (Árpi) zsákot használok (Gamo). Jól bírja a mindennapos strapát. A hálón kívül egy hajlított alu sín is van benne, ami ténylegesen távol tartja a cuccot a hátamtól. Ez sem tökéletes megoldás a hátizzadás ellen, de klasszisokkal jobb, mintha nem lenne, vagy csak háló lenne. Egyébként RP hálózsákjaival is meg vagyok elégedve. Számomra az sem mellékes, hogy magyar termékrõl van szó. Ráadásul Gyõrben van a fõhadiszállásuk, ami szülõvárosom lévén külön pozitívum.

Az ûrtartalom szerintem alkalom és személyfüggõ.