Ertem, koszi. Otthon le is mericskelem majd.
Az XL 167.7mm a többi 137.7mm.
A Cannondale nem gyárt más vázakhoz, Xl-es váz fejcsöve hosszabb 30mm-el.
Ertem, koszi. Otthon le is mericskelem majd.
Csak nem tudom, ez mas vazakhoz lett gyartva, vagy az xl-es cdale vazak miatt is szukseg van nagyobb befogos leftyre.
A Cannondale nem gyárt más vázakhoz, Xl-es váz fejcsöve hosszabb 30mm-el.
Valóban létezik XL-es vállal ez itt például az és azért is olcsóbb.
Csak nem tudom, ez mas vazakhoz lett gyartva, vagy az xl-es cdale vazak miatt is szukseg van nagyobb befogos leftyre.
Apron hirdetnek most egy lefty speed sl-t. A hirdeto szerint ez L-es vazig jo, mert az XL-es cannondale-eknek hosszabb a fejcsovuk. Ez tenyleg igy van, mert en nem talaltam nyomat? Annyit sikerult kigugliznom, h vannak aftermarket leftyk hosszabb fejcsovu vazakhoz. (2007-es xl-es carbon rush-om van)
Valóban létezik XL-es vállal ez itt például az és azért is olcsóbb.
http://www.cannondal...cts/HF12LCXLR29
De azért próbálj ki egyet. Mert nekem ez még eléggé új dolog. MA pl engedtem belőle. Elfelejtettem, hogy cseréltem stucnit és néztem mennyit mozog. Láttam ,hogy van még a rugóútból.
Apron hirdetnek most egy lefty speed sl-t. A hirdeto szerint ez L-es vazig jo, mert az XL-es cannondale-eknek hosszabb a fejcsovuk. Ez tenyleg igy van, mert en nem talaltam nyomat? Annyit sikerult kigugliznom, h vannak aftermarket leftyk hosszabb fejcsovu vazakhoz. (2007-es xl-es carbon rush-om van)
Edited by zotti, 2014. October 05. - 20:27.
kossze, akkor meg elgondolkodom, plane hogy a ts8 26-os kerekhez mosogepszinben jon
De azért próbálj ki egyet. Mert nekem ez még eléggé új dolog. MA pl engedtem belőle. Elfelejtettem, hogy cseréltem stucnit és néztem mennyit mozog. Láttam ,hogy van még a rugóútból.
Hasznal vlki ujfajta leftyt vagy magura TS 6/8 villat? (Kiprobalnek vlmi mast a reba helyett a rushban.)
Nekem már a Hybrid van. Nem az idei fejlesztés (ami offsetes). Előtte Reba volt. Összességében jobb, de ezzel is fájt a kezem a mátra hosszú végére Puhábbra már nem merem engedni, fel felüt.
Edited by h_geri, 2014. September 02. - 14:58.
Hasznal vlki ujfajta leftyt vagy magura TS 6/8 villat? (Kiprobalnek vlmi mast a reba helyett a rushban.)
sokra nem mész vele, de kiállításon nyomogatva ts8 szépen mozog. de biztos hogy nem egy liga egy leftyvel.
Nekem a Fatty DLR80 volt nagyon szokatlan. Főleg, hogy a 70kilómhoz piros negatív rugó van benne
És persze itthon nem is nagyon találok kéket(közepeset).
Egyébként brutál merev...
Nem kellett még (lekopogtam). Remélem így is marad. Tubeless-snakeskin párossal védekezek
Ezt a hibrid leftyt (számomra) elég nehéz belőni. Már ami a nyomást illeti. Jól mocorog, de lehetne finomabb is.
Én sem defekt miatt, csak teszteltem a 2.1 és 2.25-ös gumi közötti külömbséget.
Nekem nincs bajom vele, csak szokni kellett a Fox progresszív mozgása után a Lefty linearitását, nem Snake Skines Rocket Ronnal elől az oldalfal vékonysága miatt már kimondottan zavaró volt nekem.
Azért úgy első gumit cserélni elől, hogy a kerék a bicón van, egészen más életérzés!
Nem kellett még (lekopogtam). Remélem így is marad. Tubeless-snakeskin párossal védekezek
Ezt a hibrid leftyt (számomra) elég nehéz belőni. Már ami a nyomást illeti. Jól mocorog, de lehetne finomabb is.
Azért úgy első gumit cserélni elől, hogy a kerék a bicón van, egészen más életérzés!
Sima 1.5-ös stucni kell? Milyen hosszú érdekel? Nekem sztem van egy rövidebb, egy Geminiből. Írj rám, ha érdekel.
Most még próbálgatom mekkora is kell. Most Opi van. Ha már tudom milyen kell és mekkora, akkor keresek sima 1,5-est. Neked milyen van?
Éreztem, hogy nem sokan mennek Cannondale-el itthon, de hogy ennyire...
Közben szereztem. 1,5-es régi fajta stucnija van valakinek? Esetleg eladó? Az új bringába tervezek integrált szerszámos készletet. szeretem ezeket a paraktikus dolgokat
Angol ebay-en (ebay.co.uk) érdemes szerintem még körbenézni.
Éreztem, hogy nem sokan mennek Cannondale-el itthon, de hogy ennyire...
Közben szereztem. 1,5-es régi fajta stucnija van valakinek? Esetleg eladó? Az új bringába tervezek integrált szerszámos készletet. szeretem ezeket a paraktikus dolgokat
Sima 1.5-ös stucni kell? Milyen hosszú érdekel? Nekem sztem van egy rövidebb, egy Geminiből. Írj rám, ha érdekel.