Sziasztok!
Egy ilyen régi bicóhoz https://www.jofogas....ar_94125019.htm
forgáspontba való csapágyat a csapágyboltban lehet kapni,vagy csak külföldről lehet rendelni bele mert speciális kell hozzá?
Válaszokat köszönöm.
Sziasztok!
Egy ilyen régi bicóhoz https://www.jofogas....ar_94125019.htm
forgáspontba való csapágyat a csapágyboltban lehet kapni,vagy csak külföldről lehet rendelni bele mert speciális kell hozzá?
Válaszokat köszönöm.
Mali-ban 20 perc alatt megcsinálták...
háromszor beszéltem velük emiatt azalatt míg otthon voltam (nov-feb között), azt mondták még nincs hírük róla
nekem is egyszerűbb lett volna nyugiban ott megoldani
Edited by dzsonhee, 2017. March 22. - 14:00.
Sikerült hónapok alatt elintézni... ennyit a nagy Cannondale támogatásról.
Magyarországon természetesen esély nem volt rá.
Ausztriába visszajőve egy normál Cannondale szervizzel rendelkező bolt már nem vállalja, mert heteket kell várni míg kapnak alkatrészt és minimális összeget kapnak a gyártól a cseréért.
Végül az osztrák Eighty-Aid csinálta meg, ~ 3 hét alatt az oda- vissza postázás miatt.
Mali-ban 20 perc alatt megcsinálták...
Aki esetleg még nem értesült róla:
http://www.cannondal...ervice-Bulletin
2014-2017 közti modellekhez jön Lefty upgrade kit
Sikerült hónapok alatt elintézni... ennyit a nagy Cannondale támogatásról.
Magyarországon természetesen esély nem volt rá.
Ausztriába visszajőve egy normál Cannondale szervizzel rendelkező bolt már nem vállalja, mert heteket kell várni míg kapnak alkatrészt és minimális összeget kapnak a gyártól a cseréért.
Végül az osztrák Eighty-Aid csinálta meg, ~ 3 hét alatt az oda- vissza postázás miatt.
Edited by dzsonhee, 2017. March 22. - 13:41.
Aki esetleg még nem értesült róla:
http://www.cannondal...ervice-Bulletin
2014-2017 közti modellekhez jön Lefty upgrade kit
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet Budapesten a Mali óbudai boltján kívűl Cannondale bringákat személyesen is megnézni?
Az új Cannondale-ek tényleg ennyire gagyik lennének?:
https://www.youtube....h?v=-geVr49fMwA
A videóban és a hozzászólások közt is ezt mondják.
Sziasztok!
Van valakinek tapperedhez való csapágya (cannondale (1,5) vázakhoz)
1-2 hétre kellene csak. Elég hálás lennék, ha nem kéne ezért 50 eurót kiadni
Csatlakoztam, a monogramom a nickem...
Köszönöm!
Hali
Facebook-on keress meg, Magyar Cannondale Club.
Amiben tudunk, segytünk.
Urak,
asszem megérett a döntés, a merev villa előtt használt telót meghirdetem, s ha adódik alkalom, veszek egy leftyt a 29-es merevfarú XC bringámba.
Viszont most még teljes a sötétség, nem tudom, milyen típusok vannak, milyet érdemes venni, van-e kerülendő. Illetve nem tudom, mennyire nehéz "normális" vázba beépíteni. Azt tudom, hogy kell hozzá nyakcső(?), de nem vágom, hogy alakul a beépítési magasság. Nem tudom, hogyan (mennyire körülményesen, illetve mekkora kompromisszumokkal) lehet átállítani 26-ról 29-es kerékméretre. Van egyáltalán külön 29-hez való?
Ha tudnátok javasolni angol vagy magyar nyelven valami összefoglalást ezügyben, megköszönném!
Hali
Facebook-on keress meg, Magyar Cannondale Club.
Amiben tudunk, segytünk.
Urak,
asszem megérett a döntés, a merev villa előtt használt telót meghirdetem, s ha adódik alkalom, veszek egy leftyt a 29-es merevfarú XC bringámba.
Viszont most még teljes a sötétség, nem tudom, milyen típusok vannak, milyet érdemes venni, van-e kerülendő. Illetve nem tudom, mennyire nehéz "normális" vázba beépíteni. Azt tudom, hogy kell hozzá nyakcső(?), de nem vágom, hogy alakul a beépítési magasság. Nem tudom, hogyan (mennyire körülményesen, illetve mekkora kompromisszumokkal) lehet átállítani 26-ról 29-es kerékméretre. Van egyáltalán külön 29-hez való?
Ha tudnátok javasolni angol vagy magyar nyelven valami összefoglalást ezügyben, megköszönném!
Edited by mgy, 2015. May 11. - 11:44.
Nyeregcsõ és nyereg az elõbb beszerelve
Még egy jó kis kerékszett hiányzik!
üdv
t
Szia !
A nyereggel kapcsolatban érdeklődnék mi a tapasztalatod vele kapcsolatban minőség ill. kényelem szempontjából ?
Egy ideje egy ilyen nyergen gondolkozom.
Köszi !
Lehet esélytelen..de hátha... van nekem egy XL-es badboyom, aztán elcserélném egy kisebb méretűre..ha esetleg van ilyesmi valakinél..szóljon
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Sziasztok!
Megbízható szervizt - szerelőt keresek Lefty ELO (régebbi modell) felújításához karbantartásához, Budapesten.
Segítségeteket előre is köszönöm!
A
Erdélyi Gergő:06305044683
Nagyon rendes és lelkiismeretes a srác.
A facebookon lévő Magyar Cannondale Club ajánlásával ---- gyakorlatilag mindenki nála javíttatja a cuccait.
Sziasztok!
Megbízható szervizt - szerelőt keresek Lefty ELO (régebbi modell) felújításához karbantartásához, Budapesten.
Segítségeteket előre is köszönöm!
A
Man oldal szerint a standard 4,5 (137,6mm) az xl-es 5,5 incs (163mm).Az újaknak 167,7mm lenne? Én most mértem meg a 2011-es XL-es alu PBR-emet és azon 163mm.
Edited by zotti, 2014. November 03. - 22:09.
Az XL 167.7mm a többi 137.7mm.
Az újaknak 167,7mm lenne? Én most mértem meg a 2011-es XL-es alu PBR-emet és azon 163mm.
Az XL 167.7mm a többi 137.7mm.
Standard azaz 137mm hosszusagu a fejcsovem, mert mint kiderult csak 2010-tol hosszabb az xl-es vazaknal. De legalabb egyszerubb lesz bele villat szervalnom.