Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Aktuális kérdést az aktuális topicba. Az aktualitást nem a forgalom, hanem a téma dönti el. Post áthelyezve a "milyen bringát vegyek" témába.

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
igen, szerintem sem volt rossz dolog, hogy jelen voltatok

szerintem pozitivan hatott a márka megitélésére a már meglévõ tulajok és a leendõ vásárlók körében egyaránt, akik esetleg erre tévedtek..
lásd merida forumon is rájött a forgalmazó, hogy jó dolog, már õk is nyomulnak, és igyekeznek válaszolgatni ott néha néha.

copper:
a festésbe törödj bele
ha ránézel, leugrik a vázról:)

még amikor magellánék irogattak ide, kérdeztem mit javasolnak megoldásként, ugyan kaptam igéretet a válaszra, de az eddig nem érkezett meg, de gondolom arra utaltak , hogy a jövöbeli modelleken probálják orvosolni a problemát, a régiek meg olyanok, amileyenek....

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

Lehetséges hogy már nem dolgoznak ott....., de az nem azt jelenti hogy nincsenek jelen, lehet hogy más néven hozzászólnak a témához, de nem ugy mint a forgalmazó képviselete....:P:D:P Gondolom elég érthetõ a dolog...

igaza van mrteo-nak...

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Lehetséges hogy már nem dolgoznak ott....., de az nem azt jelenti hogy nincsenek jelen, lehet hogy más néven hozzászólnak a témához, de nem ugy mint a forgalmazó képviselete....:P:D:P Gondolom elég érthetõ a dolog...

Akár érthetõ is lehet, de találgatásokra adhat okot a hozzászólásod...
Jó volt, hogy "hivatalosan" részt vettek a fórum életében, mert legalább helyreraktak 1-2 félreértést.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Sziasztok!

Csak egy észrevétel:

2007-es Cruxom van és hogy is mondjam, elég gyatra a festése.
Egy kisebb karcolás hatására már lejön a festék, a feliratok. Célszerû lenne egy réteg lakkot fújni a festésre, hogy ez elkerülhetõ legyen. Bosszantó, hogy egy relatív jó bringánál ilyen hibák elõforduljanak!! :(
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
valami biztos van..

[highlight] The bike way of life [/highlight]

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Ezért mielõbb szeretnék érdemi választ kapni,ha már egyszer jelen vannak a magellán képviseletében.

Az expo óta nincsenek jelen...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Szerintem a 2007-es pyxisbõl nem volt 18-as vázméret .
Nekem 19-es van és az már 1800g felett van.

de az ideibõl van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Szerintem a 2007-es pyxisbõl nem volt 18-as vázméret .
Nekem 19-es van és az már 1800g felett van.

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
17", 18", 19", 21" !!! Ez biztos!

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Kivánok,
tegnapi nap 2 körkapcsolásos hívásom nem járt eredménnyel,az ígért visszahívás sem történt meg,ezért itt tenném fel a kérdéseim,az illetékes emberek felé.
Mi a jelenleg érvényes vázméretezés pyxis váz terén mivel 2 oldalról kétféle infóm van ami csak részben fedi egymást?.
Van e már bevételezve pyxis váz,ha igen mekkora méretben ?
Lehet,hogy erõszakosnak tûnök,de bár türelmes ember vagyok,elfogyott a türelmem.
Ezért mielõbb szeretnék érdemi választ kapni,ha már egyszer jelen vannak a magellán képviseletében.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Nekem legutóbb azt mondták, hogy holnap érkezik a boltokba az új polaris. Persze ezt a választ egy hete kaptam...

nyugi a boltosoknak 2 hónapja mondják hogy a jövõ 7en már lesz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Ha nagyon áron aluli 2008as pyxist keresel ajánlom figyelmedbe az apró-t!

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Nekem legutóbb azt mondták, hogy holnap érkezik a boltokba az új polaris. Persze ezt a választ egy hete kaptam...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Valaki meg tudja mondani milyen súlyban van 1 2007-es Pyxis Team váz 18-as méretben?

az idei 19-es 1670, annál kb 30-40 grammal kevesebb

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Valaki meg tudja mondani milyen súlyban van 1 2007-es Pyxis Team váz 18-as méretben?
www.sintesibikes.com

Volken

Volken

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Szerintetek a 2008-as polaris az idén még kapható lesz? Mert még sehol nem tudnak róla semmit...

Psy

Psy

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Most, hogy elolvastam egy pár oldalt a témából, én is megnéztem a polarisomon az elsõ fék bowdenét és nekem sincs alatta már festék... Noha a fémbe még nem mart bele, de kb. 1 cm^2-en már teljesen lekopott a festék a vázról. Furcsállom ezt, mert mióta megvettem, még csak 1000 km-t tudtam beletenni.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
tigger: új bmagom még nincs, a méreteket meg a cseke honlapjáról merészeltem kinézni, de akkor ezek szerint az ott nem teljes.

Köszi henger, akkor a 18 és 19 közötti eltérés dupláját hozzáadom a 19-hez, és nagyjából meg is van a 21 :) (persze gondolom azért nem teljesen lineárisan nõ a tömeg a mérettel)
thx