Én sem tudom, ki mit lát bele..nem lila? mert én amit láttam az lila volt... és elég hülyén néz ki a fehér hátával
Szerintem azért egy fehér foxival nem lehet olyan ronda
Én sem tudom, ki mit lát bele..nem lila? mert én amit láttam az lila volt... és elég hülyén néz ki a fehér hátával
Egyelõre csak annyi hogy szép kék és hogy 1761 gramm.
Már egy hónapja megvan, de még csak ma kezdtem összerakni...Crux SSel vkinek tapasztalata?
:ok2: egyetértés.
ami most kikerül azt már 2009 esnek kéne nevezni
Na igen, belehúzott a Magellan. Iszonyatos, gyilkos tempót diktálnak, már ami a bringák boltbakerülését illeti. Lassan nyakunkon az õsz, a többi márka már a 2009-es modelleket tervezi, és végre a 2008-as Magellanok is kaphatóak lesznek lassan, így a szezon közepén. Szerencsétlenek...
Húúúú! Jól belehúztak! Biztos ez is a szemét területi képviselõk miatt történt.....:PKérem szépen, disc-es polarisok a boltokban:)
Kérem szépen, disc-es polarisok a boltokban:)
kezdek félni.......
kezdek félni.......fene tudja
én törött cruxról nem tudok, pixisrõl 2 rõl itt a forumon .
Szevasztok! Kezdõ bringás lennék! Azt szeretném kérdezni hogy itt Veszprémben a 2007-es Hydra modell le van árazva 45000ft-ra,ennyibe kerül ha webshopból rendel az ember.Gondolom ez elég kedvezõ ár egy elsõ bringáért,elég jókat hallottam errõl a bicajról.A gondom az hogy webshopos rendelés esetén nemtom kipróbálni a vázméretet melyik amelyik nekem passzol.Ehhez kérném segítségeteket.Magasságom 170cm,az ágyékig kb 70 cm a távolság a földtõl,ehhez jó a 18'-as váz vagy a 16,5-es a megfelelõ? Segítségeteket elõre is köszi! Üdv (még filoztam a giant rock bicajon azt Füreden lehet kapni de valamivel drágább,nemtom jobb is annyival vagy csak a név miatt az árkülönbség)
Szevasztok! Kezdõ bringás lennék! Azt szeretném kérdezni hogy itt Veszprémben a 2007-es Hydra modell le van árazva 45000ft-ra,ennyibe kerül ha webshopból rendel az ember.Gondolom ez elég kedvezõ ár egy elsõ bringáért,elég jókat hallottam errõl a bicajról.A gondom az hogy webshopos rendelés esetén nemtom kipróbálni a vázméretet melyik amelyik nekem passzol.Ehhez kérném segítségeteket.Magasságom 170cm,az ágyékig kb 70 cm a távolság a földtõl,ehhez jó a 18'-as váz vagy a 16,5-es a megfelelõ? Segítségeteket elõre is köszi! Üdv (még filoztam a giant rock bicajon azt Füreden lehet kapni de valamivel drágább,nemtom jobb is annyival vagy csak a név miatt az árkülönbség)