Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 posts

nem lila? mert én amit láttam az lila volt... és elég hülyén néz ki a fehér hátával

Én sem tudom, ki mit lát bele..
Szerintem azért egy fehér foxival nem lehet olyan ronda ;)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Egyelõre csak annyi hogy szép kék és hogy 1761 gramm.

nem lila? mert én amit láttam az lila volt... és elég hülyén néz ki a fehér hátával

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 posts

Crux SSel vkinek tapasztalata?

Már egy hónapja megvan, de még csak ma kezdtem összerakni...
Egyelõre csak annyi hogy szép kék és hogy 1761 gramm.
Geometriára ugyan az mint a Pyxis-Crux vonal.
A papucs szimpatikus, van benne anyag bõven. A bowdenvezetés is csak egy hátsó fékre épít, ami lehet hidraulikus és bowdenes is (két féle vezetõ szem van rajta).
Remélem hétvégén már meg tudom osztani a menettapaszatalataimat is.
És Tittyman-nek már gurul egy ideje!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
azért maggi nem csak a szin változik.
lettek uj modellek idénre. pl crux ss váz.

kela: szinte még nem is kapni. sztem még várnod kell a crux ss véleményre...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ooo heee...hova siettek
úgyis csak a szín változik...

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

:ok2: egyetértés.
ami most kikerül azt már 2009 esnek kéne nevezni :D

Mondjuk azért az is vicces mikor júnisuban elkezdik árulni a következõ évi termékpalettát. Ez a klasszikus parasztvakítás.

Másrészt azért illik szezon elõtt kijönni az azévi modellekkel. Év végén vagy év elején.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Na igen, belehúzott a Magellan. Iszonyatos, gyilkos tempót diktálnak, már ami a bringák boltbakerülését illeti. Lassan nyakunkon az õsz, a többi márka már a 2009-es modelleket tervezi, és végre a 2008-as Magellanok is kaphatóak lesznek lassan, így a szezon közepén. Szerencsétlenek...

:ok2: egyetértés.
ami most kikerül azt már 2009 esnek kéne nevezni :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Crux SSel vkinek tapasztalata?

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

Kérem szépen, disc-es polarisok a boltokban:)

Húúúú! Jól belehúztak!:D Biztos ez is a szemét területi képviselõk miatt történt.....:D:P

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Na igen, belehúzott a Magellan. Iszonyatos, gyilkos tempót diktálnak, már ami a bringák boltbakerülését illeti. Lassan nyakunkon az õsz, a többi márka már a 2009-es modelleket tervezi, és végre a 2008-as Magellanok is kaphatóak lesznek lassan, így a szezon közepén. Szerencsétlenek...

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

kezdek félni.......

sztem nem kell félni,más kerékpármárkáknál is trnek el néha vázak,és az hogy eltört 1-2 váz, az nem jelenti azt , hogy gyenge,meg szar a minõsége...

templar79

templar79

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
köszi szépen a segítséget

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

fene tudja

én törött cruxról nem tudok, pixisrõl 2 rõl itt a forumon .

kezdek félni.......
kiké tört el, Zsizsi és?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Szevasztok! Kezdõ bringás lennék! Azt szeretném kérdezni hogy itt Veszprémben a 2007-es Hydra modell le van árazva 45000ft-ra,ennyibe kerül ha webshopból rendel az ember.Gondolom ez elég kedvezõ ár egy elsõ bringáért,elég jókat hallottam errõl a bicajról.A gondom az hogy webshopos rendelés esetén nemtom kipróbálni a vázméretet melyik amelyik nekem passzol.Ehhez kérném segítségeteket.Magasságom 170cm,az ágyékig kb 70 cm a távolság a földtõl,ehhez jó a 18'-as váz vagy a 16,5-es a megfelelõ? Segítségeteket elõre is köszi! Üdv (még filoztam a giant rock bicajon azt Füreden lehet kapni de valamivel drágább,nemtom jobb is annyival vagy csak a név miatt az árkülönbség)

Ahogy fogalmazod a kérdésed abból úgy veszem ki, hogy veszprémi vagy. A bolt amire gondolsz az nem csak webshop, hanem van 2 üzletük is. Egyszerüen beballagsz valamelyikbe, mondod hogy neten láttál xy bringát, érdekelne, méretet próbálsz, megkérdezed hogy az ár csak neten érvényes-e, ha igen akkor van-e helyszini átvétel, ha nincs akkor otthonra megrendeled a helyes méretben, és kész.:) Feltéve hogy az árkülönbség több mint a posta :D

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

Szevasztok! Kezdõ bringás lennék! Azt szeretném kérdezni hogy itt Veszprémben a 2007-es Hydra modell le van árazva 45000ft-ra,ennyibe kerül ha webshopból rendel az ember.Gondolom ez elég kedvezõ ár egy elsõ bringáért,elég jókat hallottam errõl a bicajról.A gondom az hogy webshopos rendelés esetén nemtom kipróbálni a vázméretet melyik amelyik nekem passzol.Ehhez kérném segítségeteket.Magasságom 170cm,az ágyékig kb 70 cm a távolság a földtõl,ehhez jó a 18'-as váz vagy a 16,5-es a megfelelõ? Segítségeteket elõre is köszi! Üdv (még filoztam a giant rock bicajon azt Füreden lehet kapni de valamivel drágább,nemtom jobb is annyival vagy csak a név miatt az árkülönbség)

Keress egy olyan boltot ahol tartanak ekkora méretet,próbáld ki.Még talán segítenek is ha kérdésed van.Aztán itthon megrendeled.:)

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Weben keresztül ha vásrolsz 8 napon belül viszaküldheted a terméket, persze eredeti csomagolásan :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Szvsz 16,5 DE jó lenne ráülni elõtte mindenképp; biztos ami tuti. ;)

templar79

templar79

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Arról nem szól a fáma,hogy mi miatt törtek....