Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
egy métert nem mentél vele, egyszerûen sz@r a termék. ha nem jelezte elõre, hogy "értékcsökkent" termékrõl van szó, kutyakötelessége szépen visszavenni és csengetni a pénzedet. a bikepro egyébként nem az Atom féle bolt? nem ezt várnám tõle...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Szia!

Persze bolti a Bikepro-tól való természetesen a számla is megvan. De azt írták a garancia nem vonatkozik a festésre. Bár ezt érdekesnek találom. Jól néztünk volna ki ha minden Il Ferro-s autót át kellett volna festeni a csõd után:)) Persze a boltost is megértem õ ugye megveszi Õ sem tudja, nem lát bele nem kapargatja össze az összes bicajt melyiken hogy áll a festés. De sajnos ez rajtam nem sokat segít.
Õk ajánlották hogy színtereztessem le:(

Én nem értem meg a boltost. Õ adta el neked, õ köteles garanciát vállalni. Hogy ezt mennyire tudja továbbhárítani a gyártóra, nem a te dolgod. Festésre nincs garancia? De te fizettél a festésért is, egy métert sem ment a bringa. Anodizáltassa le a boltos a vázat. Egy normális országban mindenféle jogi hercehurca nélkül visszakapnád a lóvét. Tegyél panaszt a helyileg illetékes jegyzõnél; többre mész vele, mint a fogyasztóvédõkkel.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Ez a váz a haverom alatt kb. 3 hónapot bírt ki. Úgy látom, az egész egy ipari hulladék minden részletében.
Marci

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Szerintem is. Ez nagyon tré.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Szia!

Persze bolti a Bikepro-tól való természetesen a számla is megvan. De azt írták a garancia nem vonatkozik a festésre. Bár ezt érdekesnek találom. Jól néztünk volna ki ha minden Il Ferro-s autót át kellett volna festeni a csõd után:)) Persze a boltost is megértem õ ugye megveszi Õ sem tudja, nem lát bele nem kapargatja össze az összes bicajt melyiken hogy áll a festés. De sajnos ez rajtam nem sokat segít.

menj a fogysztóvédelemhez

serpent

serpent

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
  • LocationS.udvari
Szia!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
bolti? számla van? akkor mehet szépen vissza és kéred a pénzt.

serpent

serpent

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
  • LocationS.udvari
Sziasztok!

Talán bosszúból írom talán haragból, de így jártam.
A váz egy Magellan Pyxis Team 2011 újonnan vettem 50eft-ért a bringa még egy métert sem ment. Az utolsó alkatrészek ma kerültek volna beépítésre. Ehelyett szedhetem szét az egészet.
A lényeg hogy óvatosságból ragasztottam vázvédõ fóliázást a vázra mivel mindenfele az olvastam, hogy jó a váz csak gyenge a festése az elsõ váltó bilincse alá a próbálgatások idejére és a láncfelkapások ellen a lánc villára(ez rajta is maradt volna véglegesen). A ragasztó szalag eltávolítása után jött a meglepetés meg a festés az eloxálással együtt!!!(bár ilyen eloxálást még nem láttam a mi leválik az aluról)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Írtam a boltnak azt ajánlották homok fúvóztassam és színtereztessem le. Na de hát új! ez normális! Akkor miért nem volt odaírva mikor vettem hogy azért ilyen olcsó mert mert még rá kell költeni 10-15eFt-ot és akkor olyan lesz ami bírja is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
szép csöndben elhalálozott a cég....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Saros139

Saros139

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Mi történt a Magellannal???
A fórum is kihalt.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Sziasztok!

Ha van esetleg valakinek eladó acél! Crux vagy Pyxis váza, 18-as méretben. Esetleg ismer valakit aki megvállna tõle az írjon nekem.

Köszi

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
az is szép... :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ebbõl lett/lesz valami?

Ebbõl sajnos semmi,viszont új színre festett csengõik azok vannak XD

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Egy szép álom ....
Marci

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Jõvõre lesz új cro-mo Magellan XC váz. Tajvani csõszett, kb. 1800 g, kb. 50e Ft.

http://static.fotoal...1396_194722.jpg
http://static.fotoal...1397_194657.jpg
http://static.fotoal...1398_194719.jpg
http://static.fotoal...1399_194704.jpg
http://static.fotoal...1400_194722.jpg

ebbõl lett/lesz valami?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A tengely hossza hajtókar függõ, de valószínûleg 113 mm-es.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Üdv. Véletlenül nem tudja valaki hogy a Magellan Pyxis acél vázas verziójához milyen tengely hosszúságú középcsapágy passzol a leginkább?

68-as széles
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Üdv.
Keresek 2001-es ( a "vonalkódos" szériából) Magellan Pyxis,Crux,Serpens esetleg Polaris vázat (vagy komplett kerékpárt) 18 colos méretben.
Ha valakinek vagy ismerõsének van ilyen és megválna tõle,kérem keressen!
Elõre is köszönöm.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

meszarosgabor

meszarosgabor

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Üdv. Véletlenül nem tudja valaki hogy a Magellan Pyxis acél vázas verziójához milyen tengely hosszúságú középcsapágy passzol a leginkább?

nekem is hasonló a kérdésem, csak 2009-es alu verzióhoz érdekelne. Arra találtam már választ, hogy 68-as csapágyházszélességû kell, de arra nem, hogy egy fc-m440-9 ocatlink-es hajtómûhöz 113 vagy 118mm az ajánlott tengelyhossz.
Az MTB_Kurbelgarnitur_Innenlager_Kettenlinie_2.pdf szerint ehhez a hajtómûhöz 118-as az ajánlott, de itt a fórumban többen is a 113-ast írták régebben. Melyiknek lehet hinni?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás