Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Posted 2013. October 06. - 17:55

Ez jó, tetszik! Tényleg így van.Olcsón, könnyût, erõset. DE csakis kettõt választhatsz !

Posted 2013. October 06. - 17:21

Akkor én is vigyázhatok mert 86kg vagyok. Nem kellene csinálni 19"-os vázat ha csak 60 kg bír mert aki 186cm és 60 kg az tényleg csak karácsonyfa dísz.. Annyi, hogy 90 kg de akkor is kicsit tovább kellett volna bírnia. Súlykorlát nem volt megadva.
Lehet tudni hol repedt el?
Posted 2013. October 05. - 21:56

Hát ez az !! SEMMI durvulás, normál xc használás, túrázás az erdõben, néha bement a munkába. A srác nem is egy zúzós tekerõ, tényleg tök nyugisan teker. És nem teker sokat, inkább hétvégén megyünk. Annyi, hogy 90 kg de akkor is kicsit tovább kellett volna bírnia. Súlykorlát nem volt megadva. Atom nagyon meg sem lepõdött, szó nélkül visszaadta a pénzt.marton: Ez pontosan mit jelent? eltört? Akkor egy fillért nem költök rá.Hogy, mire használta?
Mondjuk, nem vagyok fémszakértõ de mikor karbon váz súlyban adnak nekem nem is nagy nevû alu vázat viszonylag olcsón - na az nekem nagyon gyanús.
Tudod ! Alkatrészt így választasz: Olcsón, könnyût, erõset. DE csakis kettõt választhatsz !
Posted 2013. October 05. - 19:37

marton: Ez pontosan mit jelent? eltört? Akkor egy fillért nem költök rá.Hogy, mire használta?
Nem akartam hogy visszavegyék a vázat.Nem akartam megint keresgetni jobban örültem volna ha le szinterezteti, vagy én és benyújtom a számlát bár a jelen állás szerint ez van elküldöm a számla másolatát, meg a matrica szettét és meg látjuk mit lép. Bár az igaz hogy akkor ha már kész van nem tud vele õ sem meg senki mit csinálni.Csak az Õ emberségén múlna, hogy kifizeti e vagy sem.De igazából én sem rontottam rá és nem fenyegetõztem fogyasztóvédelemmel. Õ pedig azt írta,hogy jogos a felháborodásom, de nem tud mit csinálni.Ajánlott egy céget ahol 4eft-ból megúszom az egészet.Persze az nem érdekelte hogy 200km-re van tõlem.

Kisherceg:
Igen az Ardó Tamás boltja.
Posted 2013. October 05. - 10:05

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2013. October 05. - 07:49

Én nem értem meg a boltost. Õ adta el neked, õ köteles garanciát vállalni. Hogy ezt mennyire tudja továbbhárítani a gyártóra, nem a te dolgod. Festésre nincs garancia? De te fizettél a festésért is, egy métert sem ment a bringa. Anodizáltassa le a boltos a vázat. Egy normális országban mindenféle jogi hercehurca nélkül visszakapnád a lóvét. Tegyél panaszt a helyileg illetékes jegyzõnél; többre mész vele, mint a fogyasztóvédõkkel.Szia!
Persze bolti a Bikepro-tól való természetesen a számla is megvan. De azt írták a garancia nem vonatkozik a festésre. Bár ezt érdekesnek találom. Jól néztünk volna ki ha minden Il Ferro-s autót át kellett volna festeni a csõd után:)) Persze a boltost is megértem õ ugye megveszi Õ sem tudja, nem lát bele nem kapargatja össze az összes bicajt melyiken hogy áll a festés. De sajnos ez rajtam nem sokat segít.
Õk ajánlották hogy színtereztessem le:(
Posted 2013. October 04. - 22:29

Posted 2013. September 30. - 20:07

Posted 2013. September 30. - 18:41

menj a fogysztóvédelemhezSzia!
Persze bolti a Bikepro-tól való természetesen a számla is megvan. De azt írták a garancia nem vonatkozik a festésre. Bár ezt érdekesnek találom. Jól néztünk volna ki ha minden Il Ferro-s autót át kellett volna festeni a csõd után:)) Persze a boltost is megértem õ ugye megveszi Õ sem tudja, nem lát bele nem kapargatja össze az összes bicajt melyiken hogy áll a festés. De sajnos ez rajtam nem sokat segít.
Posted 2013. September 30. - 18:23

Posted 2013. September 30. - 15:56

Talán bosszúból írom talán haragból, de így jártam.
A váz egy Magellan Pyxis Team 2011 újonnan vettem 50eft-ért a bringa még egy métert sem ment. Az utolsó alkatrészek ma kerültek volna beépítésre. Ehelyett szedhetem szét az egészet.
A lényeg hogy óvatosságból ragasztottam vázvédõ fóliázást a vázra mivel mindenfele az olvastam, hogy jó a váz csak gyenge a festése az elsõ váltó bilincse alá a próbálgatások idejére és a láncfelkapások ellen a lánc villára(ez rajta is maradt volna véglegesen). A ragasztó szalag eltávolítása után jött a meglepetés meg a festés az eloxálással együtt!!!(bár ilyen eloxálást még nem láttam a mi leválik az aluról)

Írtam a boltnak azt ajánlották homok fúvóztassam és színtereztessem le. Na de hát új! ez normális! Akkor miért nem volt odaírva mikor vettem hogy azért ilyen olcsó mert mert még rá kell költeni 10-15eFt-ot és akkor olyan lesz ami bírja is.
Posted 2013. September 16. - 21:51

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. September 16. - 21:36

Posted 2012. October 18. - 14:14

Ha van esetleg valakinek eladó acél! Crux vagy Pyxis váza, 18-as méretben. Esetleg ismer valakit aki megvállna tõle az írjon nekem.
Köszi
Posted 2012. July 22. - 19:00

ebbõl lett/lesz valami?
Ebbõl sajnos semmi,viszont új színre festett csengõik azok vannak XD
Posted 2012. July 22. - 00:10

Posted 2012. July 20. - 22:56

Jõvõre lesz új cro-mo Magellan XC váz. Tajvani csõszett, kb. 1800 g, kb. 50e Ft.
http://static.fotoal...1396_194722.jpg
http://static.fotoal...1397_194657.jpg
http://static.fotoal...1398_194719.jpg
http://static.fotoal...1399_194704.jpg
http://static.fotoal...1400_194722.jpg
ebbõl lett/lesz valami?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"