Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Posted 2013. October 05. - 10:05
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2013. October 05. - 07:49
Én nem értem meg a boltost. Õ adta el neked, õ köteles garanciát vállalni. Hogy ezt mennyire tudja továbbhárítani a gyártóra, nem a te dolgod. Festésre nincs garancia? De te fizettél a festésért is, egy métert sem ment a bringa. Anodizáltassa le a boltos a vázat. Egy normális országban mindenféle jogi hercehurca nélkül visszakapnád a lóvét. Tegyél panaszt a helyileg illetékes jegyzõnél; többre mész vele, mint a fogyasztóvédõkkel.Szia!
Persze bolti a Bikepro-tól való természetesen a számla is megvan. De azt írták a garancia nem vonatkozik a festésre. Bár ezt érdekesnek találom. Jól néztünk volna ki ha minden Il Ferro-s autót át kellett volna festeni a csõd után:)) Persze a boltost is megértem õ ugye megveszi Õ sem tudja, nem lát bele nem kapargatja össze az összes bicajt melyiken hogy áll a festés. De sajnos ez rajtam nem sokat segít.
Õk ajánlották hogy színtereztessem le:(
Posted 2013. October 04. - 22:29
Posted 2013. September 30. - 20:07
Posted 2013. September 30. - 18:41
menj a fogysztóvédelemhezSzia!
Persze bolti a Bikepro-tól való természetesen a számla is megvan. De azt írták a garancia nem vonatkozik a festésre. Bár ezt érdekesnek találom. Jól néztünk volna ki ha minden Il Ferro-s autót át kellett volna festeni a csõd után:)) Persze a boltost is megértem õ ugye megveszi Õ sem tudja, nem lát bele nem kapargatja össze az összes bicajt melyiken hogy áll a festés. De sajnos ez rajtam nem sokat segít.
Posted 2013. September 30. - 18:23
Posted 2013. September 30. - 15:56
Talán bosszúból írom talán haragból, de így jártam.
A váz egy Magellan Pyxis Team 2011 újonnan vettem 50eft-ért a bringa még egy métert sem ment. Az utolsó alkatrészek ma kerültek volna beépítésre. Ehelyett szedhetem szét az egészet.
A lényeg hogy óvatosságból ragasztottam vázvédõ fóliázást a vázra mivel mindenfele az olvastam, hogy jó a váz csak gyenge a festése az elsõ váltó bilincse alá a próbálgatások idejére és a láncfelkapások ellen a lánc villára(ez rajta is maradt volna véglegesen). A ragasztó szalag eltávolítása után jött a meglepetés meg a festés az eloxálással együtt!!!(bár ilyen eloxálást még nem láttam a mi leválik az aluról)
Írtam a boltnak azt ajánlották homok fúvóztassam és színtereztessem le. Na de hát új! ez normális! Akkor miért nem volt odaírva mikor vettem hogy azért ilyen olcsó mert mert még rá kell költeni 10-15eFt-ot és akkor olyan lesz ami bírja is.
Posted 2013. September 16. - 21:51
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. September 16. - 21:36
Posted 2012. October 18. - 14:14
Ha van esetleg valakinek eladó acél! Crux vagy Pyxis váza, 18-as méretben. Esetleg ismer valakit aki megvállna tõle az írjon nekem.
Köszi
Posted 2012. July 22. - 19:00
ebbõl lett/lesz valami?
Ebbõl sajnos semmi,viszont új színre festett csengõik azok vannak XD
Posted 2012. July 22. - 00:10
Posted 2012. July 20. - 22:56
Jõvõre lesz új cro-mo Magellan XC váz. Tajvani csõszett, kb. 1800 g, kb. 50e Ft.
http://static.fotoal...1396_194722.jpg
http://static.fotoal...1397_194657.jpg
http://static.fotoal...1398_194719.jpg
http://static.fotoal...1399_194704.jpg
http://static.fotoal...1400_194722.jpg
ebbõl lett/lesz valami?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2012. June 25. - 22:39
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2012. June 25. - 12:47
Üdv. Véletlenül nem tudja valaki hogy a Magellan Pyxis acél vázas verziójához milyen tengely hosszúságú középcsapágy passzol a leginkább?
68-as széles
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2012. June 09. - 09:15
Keresek 2001-es ( a "vonalkódos" szériából) Magellan Pyxis,Crux,Serpens esetleg Polaris vázat (vagy komplett kerékpárt) 18 colos méretben.
Ha valakinek vagy ismerõsének van ilyen és megválna tõle,kérem keressen!
Elõre is köszönöm.
Posted 2012. June 04. - 15:23
Üdv. Véletlenül nem tudja valaki hogy a Magellan Pyxis acél vázas verziójához milyen tengely hosszúságú középcsapágy passzol a leginkább?
nekem is hasonló a kérdésem, csak 2009-es alu verzióhoz érdekelne. Arra találtam már választ, hogy 68-as csapágyházszélességû kell, de arra nem, hogy egy fc-m440-9 ocatlink-es hajtómûhöz 113 vagy 118mm az ajánlott tengelyhossz.
Az MTB_Kurbelgarnitur_Innenlager_Kettenlinie_2.pdf szerint ehhez a hajtómûhöz 118-as az ajánlott, de itt a fórumban többen is a 113-ast írták régebben. Melyiknek lehet hinni?