Küldj mailcímet, telszámot, mindkettőt megtaláltam.
Szia!
Érdekelne mindkettő váltótartó fül, ha tényleg olyan a kialakítása.
Az arany eloxról kénytelen leszek lemondani, de hát ez van.
Tennél fel lécci mindkét oldaláról képet?
Köszi
Józsi
Küldj mailcímet, telszámot, mindkettőt megtaláltam.
Szia!
Köszi
Józsi
Asszem nekem még maradt egy (kettő?) a pyxises időkből. Igaz, nem team volt a váz, nem is ilyen szép sárga, de ránézésre ugyanaz.
Találd ki, mit adsz érte...
Szia!
Köszi
Józsi
Asszem nekem még maradt egy (kettő?) a pyxises időkből. Igaz, nem team volt a váz, nem is ilyen szép sárga, de ránézésre ugyanaz.
Találd ki, mit adsz érte...
Sziasztok!
Pyxis Team 2010 vázról letört a váltótartó fül.
Sajna sehol sem lelem, hogy hol tudnék venni.
Tudnátok ebben segíteni, esetleg tippek, trükkök?
Sziasztok!
Pyxis Team 2010 vázról letört a váltótartó fül.
Sajna sehol sem lelem, hogy hol tudnék venni.
Tudnátok ebben segíteni, esetleg tippek, trükkök?
Nem semmit
Miért nem mentél a fogyasztóvédelemhez??Egy átfestett vázat árulhatsz majd 20ezerért kb.
Én egy éve járok egy fehér Pyxis team-mel. Ugyanabból a boltból van. Egy nagyobb festék leverődésem van a bal láncvilla alján. Kb 5 Ftos méretű, elox-szal együtt jött le. Fehér lakkfilccel lejavítottam, azóta is jól van. Bő 65 kg vagyok, de nem kímélem s bírja. Hegesztéseket szoktam ellenőrizni, nem túl szépek alapból, de eddig minden ok. Havernak feketében van s 15 kilóval nehezebb a srác tőlem. Neki sincs semmi baja vele, s ő még jobban/többet nyúzza.
Nem semmit
Akkor csak a tisztán látás véget, a bikepro az egyenlő a probike boltal ahogy sejtem?
Nem semmit
a boltos helyében akkor is kifizetném, ha a gyár tényleg nem vállal garanciát a festésre. a saját jó hírnevem meg a vásárlóm sokkal fontosabb lenne. egy normális országban, de nem itt...
Üdv!
Porfestés, most pedig várom a matricákat.Aztán megy az apróra. Inkább bukok rajta, de olyannal tekerjek amit szeretek is.
Hiába a garancia nem vonatkozik a festésre Magellánéknál
Ha nem megy el akkor nem tudom. Pihen az állványon míg meg nem békélek vele
kifizetik a festést, matricákat? vagy azt sem?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
serpent, végül mi lett? visszavette a vázat?
Üdv!
Porfestés, most pedig várom a matricákat.Aztán megy az apróra. Inkább bukok rajta, de olyannal tekerjek amit szeretek is.
Hiába a garancia nem vonatkozik a festésre Magellánéknál
Ha nem megy el akkor nem tudom. Pihen az állványon míg meg nem békélek vele
Havernak is a 19"-os váza volt. A felsõcsõ a nyeregcsõ elõtt repedt el.Akkor én is vigyázhatok mert 86kg vagyok. Nem kellene csinálni 19"-os vázat ha csak 60 kg bír mert aki 186cm és 60 kg az tényleg csak karácsonyfa dísz.
Lehet tudni hol repedt el?
Ez jó, tetszik! Tényleg így van.Olcsón, könnyût, erõset. DE csakis kettõt választhatsz !
Akkor én is vigyázhatok mert 86kg vagyok. Nem kellene csinálni 19"-os vázat ha csak 60 kg bír mert aki 186cm és 60 kg az tényleg csak karácsonyfa dísz.. Annyi, hogy 90 kg de akkor is kicsit tovább kellett volna bírnia. Súlykorlát nem volt megadva.
Hát ez az !! SEMMI durvulás, normál xc használás, túrázás az erdõben, néha bement a munkába. A srác nem is egy zúzós tekerõ, tényleg tök nyugisan teker. És nem teker sokat, inkább hétvégén megyünk. Annyi, hogy 90 kg de akkor is kicsit tovább kellett volna bírnia. Súlykorlát nem volt megadva. Atom nagyon meg sem lepõdött, szó nélkül visszaadta a pénzt.marton: Ez pontosan mit jelent? eltört? Akkor egy fillért nem költök rá.Hogy, mire használta?