Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2005. January 01. - 18:34

ez mánia?
duplavállas nem illik merevvázba.
persze bele lehet rakni, de ne tedd sztem
UMF szimplavállas villától is elveszíti néha a fejét
airborne-be pont beleillik, igényes kerékpár lesz
csak egy dolgot fog elvenni:
a sport élvezetét....
eladod a pazzaz-t, az árából veszel egy drága telót újjonnan is akár, és még marad egy jobb merevvázra is.
a pazzaz meg maradjon meg össztelós vázakhoz.
persze szabad ország, de...
2004-es és ujabb polarx-be semmiképpen se próbáld beletenni.
duplavállas nem illik merevvázba.
persze bele lehet rakni, de ne tedd sztem
UMF szimplavállas villától is elveszíti néha a fejét
airborne-be pont beleillik, igényes kerékpár lesz
csak egy dolgot fog elvenni:
a sport élvezetét....
eladod a pazzaz-t, az árából veszel egy drága telót újjonnan is akár, és még marad egy jobb merevvázra is.
a pazzaz meg maradjon meg össztelós vázakhoz.
persze szabad ország, de...
2004-es és ujabb polarx-be semmiképpen se próbáld beletenni.
Posted 2005. January 01. - 18:32

mindenképpen össztelós kell ahhoz a villához. merevbe nem lesz normális szerintem.
és a pazzaz nem olyan jó villa, hogy igy ragaszkodj hozzá. nehéz, és koszérzékeny, rosszul mozog, blabla.
40-50 körül nem lesz olyan váz, amibe jó a pazzazod.
és a pazzaz nem olyan jó villa, hogy igy ragaszkodj hozzá. nehéz, és koszérzékeny, rosszul mozog, blabla.
40-50 körül nem lesz olyan váz, amibe jó a pazzazod.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 01. - 18:27

én jobban szeretném megtartani a pazzazt... nem olyan fontos hogy polarx legyen, csak kérdeztem hogy az jó lenne-e. Szal elvileg bírná csak szarul nézne ki... akkor milyen vázat ajánlatok ehhez a telóhoz? (lehettõleg olyan 40-50e ft körül) egyenlõre nincs pénz rá, de majd gyüjtök.
vannak akik airborne-t használnak (ezt nem szeretném
)
meg esetleg még a merida UMF-et néztem ... talán
vannak akik airborne-t használnak (ezt nem szeretném

meg esetleg még a merida UMF-et néztem ... talán
Posted 2005. January 01. - 18:18

igaza van theznek, a lapos fejcsõszög teszi tönkre egyrészt az irányíthatóságot, másrészt a fejcsövet.
a pazzaz olyan nehéz, hogy amugy is elrontja a bicikli súlyelosztását, nagyon orrnehéz lesz a gép. semmi értelme. döntsd el, hogy a pazzaz kell, vagy a polarix. én a polarix-re szavazok. biztos van olyan, aki elcseréli a pazzazodat egy 130-as szimplavállasra, és jobban jársz.
a pazzaz olyan nehéz, hogy amugy is elrontja a bicikli súlyelosztását, nagyon orrnehéz lesz a gép. semmi értelme. döntsd el, hogy a pazzaz kell, vagy a polarix. én a polarix-re szavazok. biztos van olyan, aki elcseréli a pazzazodat egy 130-as szimplavállasra, és jobban jársz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 01. - 18:11

az ifát is, akárcsak a mozo!!!!
nem a teló készíti ki a vázakat, hanem a lapos fejcsõszög.
de van merida zoom usd-vel is, és müködik.
szvsz ha kis biciklit akarsz, abba vegyél rendes villát
ha meg nagyot, amibe jó a pazzaz, akkor ne a polarx-et nézd.
mert idiótán mutatnak együtt.
de ez már a Te gondod.
kibírja a váz, de semmi értelme.
nem a teló készíti ki a vázakat, hanem a lapos fejcsõszög.
de van merida zoom usd-vel is, és müködik.
szvsz ha kis biciklit akarsz, abba vegyél rendes villát
ha meg nagyot, amibe jó a pazzaz, akkor ne a polarx-et nézd.
mert idiótán mutatnak együtt.
de ez már a Te gondod.
kibírja a váz, de semmi értelme.
Posted 2005. January 01. - 17:55

hai
csak azt szeretném megkérdezni, hogy van nekem egy pazzaz carbon dh teleszkópom ami elég nagy... és a jelenlegi magellan polaris-ba annyira nem
passzol... na csak azt akarom tudni hogyha én ezt a telót egy polarX-be raknám az jobban bírná.. mert elvileg ez a gond... hogy ez a teló szarrátöri a vázakat... mondjuk még egyet sem tört el... de szeretném ha ez így is maradna. szal megérné egy polarX? :bananadan
csak azt szeretném megkérdezni, hogy van nekem egy pazzaz carbon dh teleszkópom ami elég nagy... és a jelenlegi magellan polaris-ba annyira nem
passzol... na csak azt akarom tudni hogyha én ezt a telót egy polarX-be raknám az jobban bírná.. mert elvileg ez a gond... hogy ez a teló szarrátöri a vázakat... mondjuk még egyet sem tört el... de szeretném ha ez így is maradna. szal megérné egy polarX? :bananadan
Posted 2005. January 01. - 17:00

Posted 2005. January 01. - 16:57

szerintem sehol nem találsz már 04-est...
bár múltkor még mintha valaki Miskolcot emlegetett volna, hogy ott van. de múltkor...
bár múltkor még mintha valaki Miskolcot emlegetett volna, hogy ott van. de múltkor...
vendég_zsiber_*
Posted 2005. January 01. - 16:30

Posted 2004. December 27. - 00:43

meg nem mellesleg nem csak a váztól függ, hogy mennyit bír, lehet vele szépen is érkezni, meg úgyis, hogy...
Posted 2004. December 26. - 23:09

ok.koszi. Nem mintha 1 bringanak tolem kene "felnie":D
akkor minek ilyen és hasonló buta kérdéseket feltenni, hoyg mennyire bírja? meg utólagos tuning? mire gondolsz, mindenki megy és ráhegesztet egy másik px-et kívülre?? LOL
Posted 2004. December 26. - 19:33

Posted 2004. December 26. - 19:30

Posted 2004. December 26. - 19:30

Ha ívbe rakod, olyan mintha nemis lenne szintkülönbség. Nézd meg a videókat!
Snowboardosok is ugrálnak mittomén hány métereket a hegyoldalból, de egyiket sem síkra. Az nagyon fáj
Snowboardosok is ugrálnak mittomén hány métereket a hegyoldalból, de egyiket sem síkra. Az nagyon fáj

Posted 2004. December 26. - 19:29

ívbe meg másfél méter? az nem erõhatás.ki beszel sikrol?
ok, én nem ugrom le, de ívberakva nem kap semmi extra terhelést...
(rendes ívbe)
mind1.
ON.
Posted 2004. December 26. - 19:26

Posted 2004. December 26. - 19:24

Síkra? Hát annak nem örül senki! Se a váz, se a teló, se a felnik, agyak, stb, de még én se

Posted 2004. December 26. - 19:24

minek síkra ugrálni? az semminek nem tesz jót.
gyári alkatérszek meg pont így vannak kitalálva, jó váz, olcsóbb alkatrélszek, meghalnak, utána igény szerint jó alkatrésszel javítható.
gyári alkatérszek meg pont így vannak kitalálva, jó váz, olcsóbb alkatrélszek, meghalnak, utána igény szerint jó alkatrésszel javítható.
Posted 2004. December 26. - 19:21

akkor ezek szerint nem hatodnak meg mondjuk 1,5 metertol sem? Marmint nem a vazra gondolok, sokkal inkabb a kerekekre, agyakra
Posted 2004. December 26. - 19:16

hidd el, nagyon bírják. nem sokat szoktak visszavinni belõlük.
de ne ezen gondolkodj, hanem inkább menj bicózni. ez nem mérhetõ mértékegységekben.
de ne ezen gondolkodj, hanem inkább menj bicózni. ez nem mérhetõ mértékegységekben.