hai
csak azt szeretném megkérdezni, hogy van nekem egy pazzaz carbon dh teleszkópom ami elég nagy... és a jelenlegi magellan polaris-ba annyira nem
passzol... na csak azt akarom tudni hogyha én ezt a telót egy polarX-be raknám az jobban bírná.. mert elvileg ez a gond... hogy ez a teló szarrátöri a vázakat... mondjuk még egyet sem tört el... de szeretném ha ez így is maradna. szal megérné egy polarX? :bananadan
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2005. January 01. - 17:55
Posted 2005. January 01. - 17:00
Posted 2005. January 01. - 16:57
szerintem sehol nem találsz már 04-est...
bár múltkor még mintha valaki Miskolcot emlegetett volna, hogy ott van. de múltkor...
bár múltkor még mintha valaki Miskolcot emlegetett volna, hogy ott van. de múltkor...
vendég_zsiber_*
Posted 2005. January 01. - 16:30
Posted 2004. December 27. - 00:43
meg nem mellesleg nem csak a váztól függ, hogy mennyit bír, lehet vele szépen is érkezni, meg úgyis, hogy...
Posted 2004. December 26. - 23:09
ok.koszi. Nem mintha 1 bringanak tolem kene "felnie":D
akkor minek ilyen és hasonló buta kérdéseket feltenni, hoyg mennyire bírja? meg utólagos tuning? mire gondolsz, mindenki megy és ráhegesztet egy másik px-et kívülre?? LOL
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. December 26. - 19:33
Posted 2004. December 26. - 19:30
Posted 2004. December 26. - 19:30
Ha ívbe rakod, olyan mintha nemis lenne szintkülönbség. Nézd meg a videókat!
Snowboardosok is ugrálnak mittomén hány métereket a hegyoldalból, de egyiket sem síkra. Az nagyon fáj
Snowboardosok is ugrálnak mittomén hány métereket a hegyoldalból, de egyiket sem síkra. Az nagyon fáj
Posted 2004. December 26. - 19:29
ívbe meg másfél méter? az nem erõhatás.ki beszel sikrol?
ok, én nem ugrom le, de ívberakva nem kap semmi extra terhelést...
(rendes ívbe)
mind1.
ON.
Posted 2004. December 26. - 19:26
Posted 2004. December 26. - 19:24
Síkra? Hát annak nem örül senki! Se a váz, se a teló, se a felnik, agyak, stb, de még én se
Posted 2004. December 26. - 19:24
minek síkra ugrálni? az semminek nem tesz jót.
gyári alkatérszek meg pont így vannak kitalálva, jó váz, olcsóbb alkatrélszek, meghalnak, utána igény szerint jó alkatrésszel javítható.
gyári alkatérszek meg pont így vannak kitalálva, jó váz, olcsóbb alkatrélszek, meghalnak, utána igény szerint jó alkatrésszel javítható.
Posted 2004. December 26. - 19:21
akkor ezek szerint nem hatodnak meg mondjuk 1,5 metertol sem? Marmint nem a vazra gondolok, sokkal inkabb a kerekekre, agyakra
Posted 2004. December 26. - 19:16
hidd el, nagyon bírják. nem sokat szoktak visszavinni belõlük.
de ne ezen gondolkodj, hanem inkább menj bicózni. ez nem mérhetõ mértékegységekben.
de ne ezen gondolkodj, hanem inkább menj bicózni. ez nem mérhetõ mértékegységekben.
Posted 2004. December 26. - 18:59
Udv!
Azon gondölkodtam hogy a polar-x es az egyeb "konnyu ugralasra" keszitett bicok(gyarilag) megis kb mit birnak? Mert lattam videokat ahol bizony jol nyuzzak oket. Csak nem tom hogy azokon mennyi az utolagos tuning:) Szal varom az eszreveteleket, velemenyeket. Nagyon koszi.bye
Azon gondölkodtam hogy a polar-x es az egyeb "konnyu ugralasra" keszitett bicok(gyarilag) megis kb mit birnak? Mert lattam videokat ahol bizony jol nyuzzak oket. Csak nem tom hogy azokon mennyi az utolagos tuning:) Szal varom az eszreveteleket, velemenyeket. Nagyon koszi.bye
Posted 2004. December 22. - 22:11
Most kitst utána jártam mer annyira az maradt bennem hogy félintegrált, a honlapukon integráltnak írják, a biketrials.hu alkatrész leírásnál semmi nem volt... ezzel szemben 2003. novemberi bikk makk-ban a tucana kép aláírásában meg félintegráltnak írják...na ezt tedd össze...
Posted 2004. December 22. - 22:00
õõõõ izé.
Boltban azt mondták, hogy integrált, de lehet, hogy csak félintegrált
már megkérdeztem a biketrials fórumán is, de még nem jött válasz
szal akkor nem tudtok mit mondani... kár
mindenesetre köszi szépen!!
Boltban azt mondták, hogy integrált, de lehet, hogy csak félintegrált
már megkérdeztem a biketrials fórumán is, de még nem jött válasz
szal akkor nem tudtok mit mondani... kár
mindenesetre köszi szépen!!