Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2005. March 01. - 22:46

nem próbálom. én fogyasztó vagyok

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. March 01. - 21:09

maradjunk annyiban, hogy nem rossz az árához képest. De nem sokkal több pénzbõl lehet jobb kereket csinálni.
Sztem próbáld forgalmazói szemmel, és beker áron átgondolni ezt mégegyszer:D
Posted 2005. March 01. - 20:49

pyxis szép.
pyxis team néven fut, xt fékváltókarok, olajos tárcsák, reba villa, egész szépen néz ki.
ha cécós lennék, még ki is próbálnám:-)
de majd kiállítás után(most hét második fele) ugyis EZER kép lesz itt is roluk.
pyxis team néven fut, xt fékváltókarok, olajos tárcsák, reba villa, egész szépen néz ki.
ha cécós lennék, még ki is próbálnám:-)
de majd kiállítás után(most hét második fele) ugyis EZER kép lesz itt is roluk.
Posted 2005. March 01. - 20:46

Posted 2005. March 01. - 20:38

Nem azt mondtuk hogy gagyi. Hanem hogy nem arra való, amire a vásárló közönség használni szeretné a biciklit. Túrázni, meg lankás-dombos erdei ösvényen tekeregni akár még jó is lehet.
Nomost aki PolarX-et vesz, az szerinted ezt fogja vele csinálni? Ugyehogy nem. Sarkosan fogalmazva ezt a biciklit csak_nem_rendeltetésszerüen_lehet_használni. Hajrá.
Nomost aki PolarX-et vesz, az szerinted ezt fogja vele csinálni? Ugyehogy nem. Sarkosan fogalmazva ezt a biciklit csak_nem_rendeltetésszerüen_lehet_használni. Hajrá.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. March 01. - 20:36

Posted 2005. March 01. - 20:33

Posted 2005. March 01. - 19:12

Végre nem irtam hülyeséget. Nekem bejön az új PolarX , a szinérõl meg mindenkinek más a véleménye.Ha valaki megy a Soprtkiálításra és csinál képeket az lécci rakjafel a galériára vagy küldeje el nekem e-mailban. Sajnos nem mehetek fel pestre de kiváncsi vagyok az új cuccokra. Aki felrakja annak nagyon köszönöm.

az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Posted 2005. March 01. - 19:03

de a kerekek elvileg jok. Nem?
maradjunk annyiban, hogy nem rossz az árához képest. De nem sokkal több pénzbõl lehet jobb kereket csinálni.
szerintem új Pyxisrõl még nem esett szó.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. March 01. - 18:25

Most ha jól vágom le akkor még csak a PolarXrõl van infó?? vagy csak le vagyok maradva és már található infó az idei Pyxisrõl is??
join your life, join your bike
Posted 2005. March 01. - 18:05

En a bordora is kivancsi leszek. A telo tenyleg gaz, de a kerekek elvileg jok. Nem? Legalabbis ezt mondjak
Posted 2005. March 01. - 16:36

nem olyan gáz ez a szín. feltünõségi viszketekségben szenvedõknek meg külön elõny 
Az jó dolog, hogy véfékkel szerelik, nem erõltetnek valami nagyon gagyi tárcsát rá, de ez a teló...
Mondjuk lehet, hogy azért sincs tárcsafék rajta.
Vedd meg, vegyél bele egy pikeot, meg egy pár BB5 avidot, és ócsenyfasza géped van, relative undrágán.

Az jó dolog, hogy véfékkel szerelik, nem erõltetnek valami nagyon gagyi tárcsát rá, de ez a teló...

Vedd meg, vegyél bele egy pikeot, meg egy pár BB5 avidot, és ócsenyfasza géped van, relative undrágán.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. March 01. - 16:19

Posted 2005. March 01. - 12:30

Hmm, nekem az egész nyamvadt Cseke oldal nem játszik Firefox-szal, szét van esve minden.jah, hát kérem a Firefox nem jáccik pop-up-al
Posted 2005. March 01. - 05:48

az meg ugyanaz mint a tavalyi. csak kapott merevítõ hegesztést.
esetleg tessék akkor felfáradni a kiállításra, ott talán meg lehet nézni élõben is.... (a talán az arra talán h ha feljön esetleg vki. mert a gépek kint lesznek)
esetleg tessék akkor felfáradni a kiállításra, ott talán meg lehet nézni élõben is.... (a talán az arra talán h ha feljön esetleg vki. mert a gépek kint lesznek)
Posted 2005. February 28. - 23:32

jah, hát kérem a Firefox nem jáccik pop-up-al
köszi link
a csúszpapucsos jó ötlet, de ez az arany, vagy sárga vagy milyen szín amirõl képet raktak :/

a csúszpapucsos jó ötlet, de ez az arany, vagy sárga vagy milyen szín amirõl képet raktak :/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. February 28. - 22:19

igen, minimál + zseton.
a váz ára is maximum az eddigi emelkedést követi. bár ez marhára a boltokon múlik, hogy mennyit akarnak zsebrevágni.
a váz ára is maximum az eddigi emelkedést követi. bár ez marhára a boltokon múlik, hogy mennyit akarnak zsebrevágni.
Posted 2005. February 28. - 22:16

egyrészt: Módosít gomb.
másrészt:
thez:
a csuszipapucsos is a normál árában lesz?
másrészt:
thez:
a csuszipapucsos is a normál árában lesz?
Autist Team:)
Posted 2005. February 28. - 22:15

módosítás gomb fiam.
hát...mit ne mondjak. gyonyoru az "uj" px.
. kicsit azért upgrade-elhettek volna
hát...mit ne mondjak. gyonyoru az "uj" px.

Posted 2005. February 28. - 22:13