cseréld le a feleséget
néha egyszerûbb lenne, de azért szeretjük
cseréld le a feleségetismért elgondolkodtam, h lecserélem a crater vázamat, csak sajna feleségem berágna rá (feltûnne neki), ezért szarakodom
a serpens elvileg jobban hasonlít a pyxisre nem? (70,5 fejcsõszög)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakA serpens kevesbe kenyelmes es vazkent alig valamivel olcsobb, mint a Crux. Ezt csak ugy jelzem. Crux, Pyxis vagy Pyxis Team (16xx gr), ha ram hallgatsz.
Köszike, közeben én is megtaláltam a cseke oldalán a vázkörképet, csak valamiért úgy emlékeztem, h a crux nincs benne. Na mindegy
Let the people speakb+ al, dolgoztacc....
serpens, 2011, 70,5, 575
crux 1813, 70, 575
pixys 1715, 70,5, 575
láncvillák 412
tengelytáv s1084, c1083, p1077
Let the people speakb+ al, dolgoztacc....Ha amr elotted az ujsag, a tobbit is masold be ide plz :-) Serpens/crux/pyxis. En is kivancsi vok, nem birok varni hazaig.
1813 g, 70 fok fejcsõ, 575 mm felsöcsõ, .....bikemagból 18" méret
Let the people speak1813 g, 70 fok fejcsõ, 575 mm felsöcsõ, .....bikemagból 18" méretSziasztok!
A mostani cruxról szeretnék súly és geometria adatokat, össze szeretném hasonlítanin a serpensszel és a pyxissel. Tudja vki? (A serpensé fenn van az ebikeon, ha az hiteles.)
Sziasztok!
A mostani cruxról szeretnék súly és geometria adatokat, össze szeretném hasonlítanin a serpensszel és a pyxissel. Tudja vki? (A serpensé fenn van az ebikeon, ha az hiteles.)
Let the people speakS hogy nincsen tele a nagyker törött vázakkal? Mert a feszültség terhelés miatti alakváltozás a kívánatos érték alatt van. Megsúgok valamit: a többi váz sem merev test.
Let the people speakA Pyxis és Mobster között nem éreztem, hogy az ívelt támvilla kényelmesebb lett volna. Nektek kényelmesebb, legyen, ezen nem fogunk összeveszni.
Let the people speak". a hajlított támvilla rugalmassága a prospektusokban létezik
Tényleg van, csak azért durva hibába ne essünk! Ráadásul a hajlított támvilla ugye "mozog" a terhelés miatt. Az alu meg pont ezt szereti"
ennek ellenére mégsincs tele a cseke raktára törött támvillás pyxisekkel, cruxokkal stb,,,,
Let the people speak