integrált országutiba kíválóEn nem vagyok egyik parti sem, de tenyleg erdekelne mi a gond az integralt fejcsapaggyal?
cc-montiba, félintegrált szerintem még gond nélkül, erõsebb igénybevételre csak hagyományos...
integrált országutiba kíválóEn nem vagyok egyik parti sem, de tenyleg erdekelne mi a gond az integralt fejcsapaggyal?
En nem vagyok egyik parti sem, de tenyleg erdekelne mi a gond az integralt fejcsapaggyal?
ÁÁÁÁÁÁÁ:scared: Miért nincs hosszúlábú embereknek is Pyxis váz??? 184cm vagyok, de a 20"as pyxis épp kicsi még 40centis nyeregcsõvel is. Ezen kívül rövid a hátulja, hosszú felsõcsöve és a fejcsõve, a tengelytáv is hosszabb. Szóval hanyattesõsebb, mint a mostani 21"-os Serpensem. Meg kell hülyülni, ráadásul csak 19,25" a 20as váz. A végén Yasechoz kell mennem vázért... Vagy ha megint törik a mostani, mehetek hegesztetni.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakVegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
több okból is idiótaság, de ezen ne vitatkozzunk, mert aki elvakult integrált párti, sose fogja felfogni
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakAz a baj, hogy nagyon terjed az integrált kormánycsapágy minden gyártónál, de nekem nem kell, ezért akartam Magellant.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Miert is lenne kicsi a vaz? Nekem 20 "-os Pyxis Team van, de nem kicsi. 420-as nyeregcsovel teljesen jo.
ÁÁÁÁÁÁÁ:scared: Miért nincs hosszúlábú embereknek is Pyxis váz??? 184cm vagyok, de a 20"as pyxis épp kicsi még 40centis nyeregcsõvel is. Ezen kívül rövid a hátulja, hosszú felsõcsöve és a fejcsõve, a tengelytáv is hosszabb. Szóval hanyattesõsebb, mint a mostani 21"-os Serpensem. Meg kell hülyülni, ráadásul csak 19,25" a 20as váz. A végén Yasechoz kell mennem vázért... Vagy ha megint törik a mostani, mehetek hegesztetni.
Merida CX500
vagy esetleg körülnézel más márkánál...(jó helyre írtam)ÁÁÁÁÁÁÁ:scared: Miért nincs hosszúlábú embereknek is Pyxis váz??? 184cm vagyok, de a 20"as pyxis épp kicsi még 40centis nyeregcsõvel is. Ezen kívül rövid a hátulja, hosszú felsõcsöve és a fejcsõve, a tengelytáv is hosszabb. Szóval hanyattesõsebb, mint a mostani 21"-os Serpensem. Meg kell hülyülni, ráadásul csak 19,25" a 20as váz. A végén Yasechoz kell mennem vázért... Vagy ha megint törik a mostani, mehetek hegesztetni.
ja, ja a tényleges,az 56 cm a mért tényleges f.csõ hossz...vagy a vízszintes f.csõ hossz ?
ha a mért akkor sok, simán legalább 17esnek +felelõ...
az 56 cm a mért tényleges f.csõ hossz...vagy a vízszintes f.csõ hossz ?Jólvanjólvan. A mérések megtörténtek már rég. És pontosan tudom, hogy 4 cm különbség van a két nyeregvázcsõ között. Csak azt nehéz eldönteni, hogy a 40,5 vagy a 44,5 ideálisabb a magasságomhoz.
Meg azt nem tudom biztosan hogy a 56-os felsõcsõhossz tényleg hosszúnak számít-e egy 16-os vázhoz, vagy ez csak legenda, ami azon alapul, hogy a korai Pyxis Team tesztmodellje 18-as létére még 61 cm-es felsõcsõvel bírt - és aztán lett 57,5 cm-re rövidítve.
De igen. Kézbe veszel egy mérõszalagot és használod.