Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
és az is érdekes, hogy még mindíg újdonság valakinek, hogy az összes magellan össztelóst meg lehet venni még kb 5 különbözõ néven ... ráadásul picit olcsóbban. :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Mekkora véletlen hogy egy angolnyelvû (ugyebár színvonalas...) magazinban (dirt) meg jelent egy cikk az idei Magellan Vega Dh-ról (RAM (Bulgár márka))

link:

http://img54.imagesh...llanvega6rr.jpg

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
A 2002-es Crux pedig Dedacchiai csövekbõl... Szerintem egy huszasért jó ár és annyiért a mostanin is túl tudok adni ha rakok bele merevvillát, kormánycsapit, stucnit, nyregcsövet, bilincset és STX RC elsõ váltót. De ha egy 2005-ös Cruxot tud valaki egy huszasért, max 25-ért 18-as méretben az priviben igazán megírhatni;) Az is szemrevaló darab, gratulálok hozzá Mittu!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Kösz szépen! Bazz ezt nem hiszem el. A 2001-es Craterem 1900 gramm és csak azért cserélném le, mert túl nagy a váz. és 100 gramm plusz lenne. Nem vagyok egy grammániás, de ez mégis elgondolkoztató...

Hát, ha grammhuszár vagy, akkor ott a crux, az kicsit könyebb, vagy a pyxis, az is megfizethetõ darab. Bár szvsz nem minden a súly. Nekem például nagyon bejön a geometriája, és hidd el, nincs ember, aki a vázban +-200grammot megérez. Ha nem vagy elit versenyzõ, akkor meg pláne.

Igaz, én elfogult vagyok, de egy éve van serpensem, és egy pillanatra sem bántam meg.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

most is van 27900-ért, de ne bánd speciel az az abból a márkából ami csak szép de nem jobb mint amit vettél....

jaja, ezt már mástól is hallottam. anno gondolkodtam konán...:) de biztosvagyok, nagyon sokáig jó lesz ez nekem.
The Sensual Woman

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 posts

ja de ha jól emléxem 2001-2002 táján még a pyxis sem kinesis csõbõl volt ....

Jól emlékszel, Easton Ultralite (7005-ös) csövekbõl készültek...
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Kösz szépen! Bazz ezt nem hiszem el. A 2001-es Craterem 1900 gramm és csak azért cserélném le, mert túl nagy a váz. és 100 gramm plusz lenne. Nem vagyok egy grammániás, de ez mégis elgondolkoztató...

ja de ha jól emléxem 2001-2002 táján még a pyxis sem kinesis csõbõl volt ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Megnéztem, hivatalosan 2025 gramm, és hihetõnek hangzik :) Az enyémben benne volt a kormánycsapi is, amikor méretem, meg analóg mérleggel néztem:D

/Fabian Cancellara/

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

A 2004-es Serpensrõl tudnátok mondani egy súlyadatot? 18-as a vát.

Megnéztem, hivatalosan 2025 gramm, és hihetõnek hangzik :) Az enyémben benne volt a kormánycsapi is, amikor méretem, meg analóg mérleggel néztem :)

X.

editke: hejje sírás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

hmmhmm... nembaj:D majd pár év mulva talán cserélek, ha ezt kinõttem.
de h így írod, volt fire mountain (?) eksönben, 29ért, vhol...

m

most is van 27900-ért, de ne bánd speciel az az abból a márkából ami csak szép de nem jobb mint amit vettél....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

2150 gramm, legalábbis az enyém annyi, bár nemtúlpontos mérleggel néztem.

X.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

egy tizest dobtam rá a Kona vázra... meg úgy kezdenek hogy klubtagoknak listaár -15% az üzletben

hmmhmm... nembaj:D majd pár év mulva talán cserélek, ha ezt kinõttem.
de h így írod, volt fire mountain (?) eksönben, 29ért, vhol...

Grat

Mikor rakod össze? Szólj, ha segítsek :)

X.

amolyan bumm akart lenni, de idõ közben eszembejutott, Te is olvasod a fórumot...
lássukcsak: vmelyik nap elmegyek hajtómûvet átrakatni, aztán vételezek bowdeneket, aztán összerakjuk amit tudunk, aztán elmegyek arrafelé, és megérintheted :D de köszönöm, lehet élek a lehetõséggel.

m
The Sensual Woman

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

/Fabian Cancellara/

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ez picit off :)...

Ez a Crux nagyon szép váz, de a fehérpiros kékfehér zöldfekete magellánok verik. :)
2006-os polarisról lesz kép utoljára?? :(

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

mostantól nemérdekel melyik a legszebb, mer ugyis ez:D
najo, a piros és sárga-fehér pyxis ezt is üti, de:
http://johnmalkovich...bikemag/c01.jpg
végül ezlett, sehol nemvolt már 20" serpens. a porcicák nem lesznek beépítve.

Grat :D

Mikor rakod össze? Szólj, ha segítsek :)

X.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Jaja a Rókák nagyon drágák, de az idei Rebák sztem jól illenek egy Pyxis-be. Én is kiváncsi leszek az R7-re, de mondjuk én Rebát vagy Revelation-t akarok a Pyxis Team-be:p
De még nyárig sokat alakul a véleményem, FOXi csak azéé nem mer naon drága:( Pedig a legjobb telók a világon

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

edit : Triple annyiért amennyiért az R7 használható verzióját adják, annyiért foxit is lehet néha kapni...súlyban kb ott van....mûködésben meg...akármilyen jó lesz a 7, nem hiszem hogy veri...

kérdés h hol? mert amit néztem(X factor) ott elég horror az ára a 80FLT nek pl :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem-nem, én kézalól vettem.

Általánosságban: Amúgy sok ember spéci cc vázba 120 mm-es villát rak, mert hogy kell a rúgóút. Akkorát ront a geometrián, hogy sokkal többet veszít vele, mint amennyit nyer a rúgózási komforton. Azonos váznál 1 cm a rugóútban, a stücnin, a nyeregcsõ hátranyúláson és pl. egy versenyen 100 métereken keresztül tolhatod a bájkot. Érdekes, én inkább csökkentteni szeretném a rúgóutat. Igaz, nem vagyunk egyformák.

+ végülis ki vannak találva az állítható utas telók.....és aki azt mondja (a tényleg komolyan versenyzõket kivéve) hogy pl a tavalyi air uturnös reba nehéz.....

edit : Triple annyiért amennyiért az R7 használható verzióját adják, annyiért foxit is lehet néha kapni...súlyban kb ott van....mûködésben meg...akármilyen jó lesz a 7, nem hiszem hogy veri...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Általánosságban: Amúgy sok ember spéci cc vázba 120 mm-es villát rak, mert hogy kell a rúgóút. Akkorát ront a geometrián, hogy sokkal többet veszít vele, mint amennyit nyer a rúgózási komforton. Azonos váznál 1 cm a rugóútban, a stücnin, a nyeregcsõ hátranyúláson és pl. egy versenyen 100 métereken keresztül tolhatod a bájkot. Érdekes, én inkább csökkentteni szeretném a rúgóutat. Igaz, nem vagyunk egyformák.

én is,azért írtam Tigger postjához h egy 80 mm-es villa kellene
ha jó lesz a Manitou R7 akkor lehet veszek egyet

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts

szia :) még nem próbáltam ki ,szerintem egyszerre vettük a Velosportba a vázakat,mert mintha Te vitted el a Pyxis-t,mikor lehozattam mind a 2 vázat
Nekem a 17"-os Kona Cinder cone meg kicsi volt.Annál is lefelé volt fordítva a stücni a villa miatt,magas a beépítési magassága eléggé és a 2001-es Konának a geometriája sem igazán passzolt a villa 100 mm-éhez
Várom én is a tavaszt nagyon.meg jó lenne kigyógyulni ebbõl a megfázásféleségbõl :(