Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Ne nézz hülyének kérlek!!!
Azt már lemértem, de nem tartom logikusnak, hogy kívülrõl mérjem, le ha a csapágy belül van!
A másik, meg akkor még nem írtad amikor, én ezt ideírtam.
De egyébként a vételkor megnéztem, hogy az 5 centi, belül meg 44 mm, de itt vannak szögek is amirõl sajnos te semmit nem tudsz, 6 azaz hat fajta integrált szabvány van, no!!!
minnegy.
Legalább lor válaszolt...
elméletben félintegrált. Az eladó nem ezt mondta..

Az, hogy te mit tartasz logikusnak, a te dolgod. De félintegráltnál a külsõ átmérõ fontos, mivel a csésze külsejének síkban kell lennie a homlokcsõ síkjával értelemszerûen.

Úgy gondoltam ennyi post után van annyi eszed, hogy leméred, mikor azt írtam 50mm.

Televerték a fejed szögekkel, 528 típusokkal meg mindenféle zagyvasággal az eladók, amikrõl valóban nem tudok semmit, de ha megnézed a nagy gyárak katalógusait, FSA, ritchey mittomén, láthatod, hogy 50 mmes átmérõ a mérvadó. nem véletlenül írom amit írok.

Lor is ugyanazt mondta mint én. Félintegrált.

End.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ne nézz hülyének kérlek!!!
Azt már lemértem, de nem tartom logikusnak, hogy kívülrõl mérjem, le ha a csapágy belül van!
A másik, meg akkor még nem írtad amikor, én ezt ideírtam.
De egyébként a vételkor megnéztem, hogy az 5 centi, belül meg 44 mm, de itt vannak szögek is amirõl sajnos te semmit nem tudsz, 6 azaz hat fajta integrált szabvány van, no!!!
minnegy.
Legalább lor válaszolt...
elméletben félintegrált. Az eladó nem ezt mondta..

Ride everywhere.

.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Fogd már me a .... tolómérõt és mérd már le a külsõ átmérõt amit mondtam usgyi!

Ha ötven, akkor a megoldás él, amit mondtam.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Akkor megpróbálom így, ha már a kormánycsapágy topicban le vagyok sz...
A 2006-os v- féke magellán triálvázba most integrált, vagy félintegrált kormánycsapágy kell? És ha integrált akkor melyik szabvány a hat közül?
Köcce..ha...

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze van egy két favorit.
de 5 modellbõl 1;)

umf duncan-vega-muddy fox-azonic stb stb.
szóval:)

de ON

doormano

doormano

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
pyxis team fs -bõl láttam már egy ugyanojat csak más márkával de arról a márkáról akkor halottam elõsször, lehet hogycsak magyarországon nincsenek elterjedve. kiköpött mása volt. minden heggesztés stb.

:bananadanén oldalam:bananadan

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
a deneb szerintem nagyon szép váz. a vega fr színe nem tetszik, zöld/piros valóban nem túl jó kombó, de a dh az viszont egyenesen gönyörû
Jani

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem átmatricázzák, hanem a magellán számára gyártják le/festik/matricázzák.
beszéld meg a dizájnerrel!

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Viszont ha más ugyis átmatricázák a bringákat, a magellanak igazán lehetne annyi sütnivaloja hogy a szineken is elgondolkozon egy kicsit...én nem akarok senkinek sem a lelkébe taposni, de pl a dened vagy a vega fr egy esztétikai temetö...már csak ezért sem vennék magellánt...nem hiszem hogy ne tudnának valami normális design-t kiagyalni...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
A terveket értelemszerûen a világ minden tájáról taiwanon abszolválják.

Ne mondd, hogy hihetetlen neked, hogy a terveket öt kattintással elküldik oda. :D A magyar munkaerõ meg drága ehhez a melóhoz, ezért jelenleg a gépesítés sem olyan, hogy itthon ekkora tömeggyártással játszanak.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jó csak annyival olcsóbb a tajvani munkaerõ, hogy a magyra tervezést érdemesebb ott legyártatni és visszahozatni a cuccokat mint itthon legyártani?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
legtöbb taiwanban KÉSZÜL. de nem tervezõdik.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a magellan, polaris, crater, draco, pxysisyx, serpens, crux, capella, gemini. ez is mind klóón?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát akkor ahogy látom sokat nem jelent.. polar x meg ezeket mind taiwanban tervezik?

a vega frnél tudom h nem az mert van vmi azonic akármi ami tök úgy néz ki

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

de akkor semmi különbség nincs egy magyarnak nevezett márka és mondjuk egy merida vagy author vagy akárminél?
ugy értem h gyártás tervezés, gyártási költségek, forgalmazás stb

kb annyi hogy büszke lehetsz rá hogy magyar márka...

cc merev vázasokban van talán valami itthoni tervezés /a színeken kívûl/
a többi katalógus.... és tán csepelen szerelik össze /de ezt majd Thez megmondja :)/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Én, hogy õszinte legyek, sosem értettem, egyesek miért hiszik, hogy Magellan magyar márka.

edit: Elég csak visszakeresni. Pár hónapja kitárgyaltuk hány "Vega" váz van. (legalább 5 féle összejött)

Szerintem semmi jelentõsége az olcsó kategóriában, hogy hol tervezik/hegesztik. Sõt, taiwanon kívül alig akad máshol.

Már csak az exkluzív patinás márkákkal szórakoznak az öreg kontinensen. Aranyáron.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
de akkor semmi különbség nincs egy magyarnak nevezett márka és mondjuk egy merida vagy author vagy akárminél?
ugy értem h gyártás tervezés, gyártási költségek, forgalmazás stb

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a magellan az mien gyár is pontoisan? magyar? vagy valami más?

matricagyár......:)

a magellan mint olyan nem gyár, a cseke rt márkaneve.....tajvanban gyártott vázak itthoni (?) összeszereléssel....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

doormano

doormano

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
a magellan az mien gyár is pontoisan? magyar? vagy valami más?

:bananadanén oldalam:bananadan

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet valamit tudni a 2007-es Magellanról?

Azt biztos, hogy júliustól már akciósan vásárolhatod õket.

A sebesség mindent megold.