Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2007. February 28. - 19:56
Elkerülhetetlen hogy egy cc bringát ne kellene cipelned kézben, vállon, illetve át is kell emeelni ezen-azon, ráadásul a felsõcsõ alján jobban koszolódik a bovden. Szerintem.
Posted 2007. February 28. - 18:48
Vagy nem ugyanazokat a vázakat nézzük, vagy ti láttátok élõben is, vagy nekem nincs ízlésem, de az ideiek sokkal jobban tetszettek, ezekben dizájban sztem nincs elég fantázia. De arról az oldalról is nézhetjük, h nincs rajta semmi fölösleges. De nekem kéne.
Posted 2007. February 28. - 18:38
Posted 2007. February 28. - 17:44
Nem tudom mit értetek "alul"-on, de a márciusi számban lévõ Pyxisen minden a felsõcsõ alatt volt elvezetve. Ha ez az alul, akkor igazatok van. Ez viszont szerintem pont, hogy rendben van, már ha nem a vállon cipelés a fõ szempont.
Ki kell várni a szériában érkezõ gépeket, mert ezeken a korai fecskéken még ez-az nem 100%-os.
Ki kell várni a szériában érkezõ gépeket, mert ezeken a korai fecskéken még ez-az nem 100%-os.
Posted 2007. February 28. - 17:24
Ja még jan 25-én irtam, hogy nekem csak az nem tetszik a vázban. Nem is értem miért oda tették.
Posted 2007. February 28. - 15:49
Nem tudom írta-e már valaki, de nekem most tûnt föl, hogy a pyxisen és a cruxon alul vannak a bovdenvezetõ szemek. De a színük az álom.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. February 23. - 02:09
Üdv minden magellán fan
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 07' es polarx vázat szeretnék venni, de nemtudom, hogy mi a külömbség a 4x és a Table Top között.. Kiváncsi lennék az érvekre és a kontrákra. Egyébként János hegy DH ownz lenne a gép feladata tehát erre melyik váz lenne az alkalmasabb??
Várom a mielöbbi válaszokat :chin:
Üdv; Massacre :kissmyass
Elég érdekesek ezek az új magellan polarXek. Ez az alsó hajlított csõ.... háát nemtudom. A 4x váz geóját elnézve tényleg csak 4x ra lehetne rendesen használni : meredek támvilla ebból kifolyólag nagy a tám és a láncvillák közti szög is ez dörtön különösen eséskor, trükközéskor nem elõnyös, viszon 4x nál meg pont jól jön a magasabb váz az irányíthatósághoz pl.: kanyarban. A felsó és alsócsõ jól meg van erõsítve.Viszont a váz oldalirányú merevsége az elsõ háromszögnél a table topnál nagyobb lehet. A table topnak tipikus dirt/street geometriája van, kb olyan mint a tavalyi manual. Viszont a 24"-os gép...na az nagyon el lett találva....
Persze minden akkor derül ki ha kipróbálja az ember. Egyik sem dhra való, de ha nagyon ezek közül akarsz akkor sztem a manualt vedd. Bár a 4x-szal jobban megnéznének. Ökörködni jó mindkettõ.
Mellesleg az idei magellán vázak gyönyörõek lettek. Pl a tucana versenyváz.
Posted 2007. February 23. - 01:36
sztem egyértemûen polaris.
a rock shox pilot jóval jobb mint az rst gila.
(bár azért függ a teljes felszereltségbeli különbségekbõl)
mennyiért veszed?
a rock shox pilot jóval jobb mint az rst gila.
(bár azért függ a teljes felszereltségbeli különbségekbõl)
mennyiért veszed?
Posted 2007. February 22. - 20:45
Sziasztok!
Mi a véleményetek a bringáról, nem tudom eldönteni, hogy Kelly's Quartz-ot vegyek vagy Magellan Polarist a Polarist Rock Shock Pilot telóval adnak, de nem tudom az mennyire jó az eredetihez képest. Az árak ugyanazok kérlek segítsetek vagy ha valaki nagyon ott van a témában egyéb javaslatokat is várok. Amire szeretném használni az hegyi kerékpározás, 20"-os gép a méretem és 96kg vagyok hozzá.
Elõre is köszi.
Mi a véleményetek a bringáról, nem tudom eldönteni, hogy Kelly's Quartz-ot vegyek vagy Magellan Polarist a Polarist Rock Shock Pilot telóval adnak, de nem tudom az mennyire jó az eredetihez képest. Az árak ugyanazok kérlek segítsetek vagy ha valaki nagyon ott van a témában egyéb javaslatokat is várok. Amire szeretném használni az hegyi kerékpározás, 20"-os gép a méretem és 96kg vagyok hozzá.
Elõre is köszi.
Posted 2007. February 22. - 03:19
Posted 2007. February 21. - 20:22
Üdv minden magellán fan
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 07' es polarx vázat szeretnék venni, de nemtudom, hogy mi a külömbség a 4x és a Table Top között.. Kiváncsi lennék az érvekre és a kontrákra. Egyébként János hegy DH ownz lenne a gép feladata tehát erre melyik váz lenne az alkalmasabb??
Ha mindig az okos enged, akkor már rég a hülyék uralkodnak..
Posted 2007. February 21. - 16:21
Posted 2007. February 21. - 14:03
Posted 2007. February 21. - 13:41
csak amire rá van írva, hogy buruczki szilárd az egy átfestett no saint ahogy misi vegája is azonic. csak úgy szólok ...
Posted 2007. February 21. - 13:32
2003-as:http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=198514&limit=recent
2004-es:http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=198513&limit=recent
Ugyan azokról beszélünk.
Csak a hátsó háromszögek másak.
2004-es:http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=198513&limit=recent
Ugyan azokról beszélünk.
Csak a hátsó háromszögek másak.
Posted 2007. February 21. - 13:08
Utána néztem a dolognak és a récseiben a 2004-es van, de van egy 2003-as verzió is. A kettõnek teljesen más a hátsó háromszöge.
Posted 2007. February 21. - 12:56
Pyxis team fs (azt hiszem ez a neve), 2004es kék-fehér, mintha a récseiben lenne mégy egy darab.
Ez a pyxis 2003-as.
Posted 2007. February 21. - 12:49
Pyxis team fs (azt hiszem ez a neve), 2004es kék-fehér, mintha a récseiben lenne mégy egy darab.
Hát annyi, hogy majd késõbbre tervezem, de még az idén....de köszi, am az a pyxis amit mondassz, az bejön nagyon nekem....