Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Elkerülhetetlen hogy egy cc bringát ne kellene cipelned kézben, vállon, illetve át is kell emeelni ezen-azon, ráadásul a felsõcsõ alján jobban koszolódik a bovden. Szerintem.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Vagy nem ugyanazokat a vázakat nézzük, vagy ti láttátok élõben is, vagy nekem nincs ízlésem, de az ideiek sokkal jobban tetszettek, ezekben dizájban sztem nincs elég fantázia. De arról az oldalról is nézhetjük, h nincs rajta semmi fölösleges. De nekem kéne. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Késõbb megfordítják az alsócsõveket a px-eken? :)

A sebesség mindent megold.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nem tudom mit értetek "alul"-on, de a márciusi számban lévõ Pyxisen minden a felsõcsõ alatt volt elvezetve. Ha ez az alul, akkor igazatok van. Ez viszont szerintem pont, hogy rendben van, már ha nem a vállon cipelés a fõ szempont.

Ki kell várni a szériában érkezõ gépeket, mert ezeken a korai fecskéken még ez-az nem 100%-os.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ja még jan 25-én irtam, hogy nekem csak az nem tetszik a vázban. Nem is értem miért oda tették.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tudom írta-e már valaki, de nekem most tûnt föl, hogy a pyxisen és a cruxon alul vannak a bovdenvezetõ szemek. De a színük az álom.

A sebesség mindent megold.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Üdv minden magellán fan :)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 07' es polarx vázat szeretnék venni, de nemtudom, hogy mi a külömbség a 4x és a Table Top között.. Kiváncsi lennék az érvekre és a kontrákra. Egyébként János hegy DH ownz lenne a gép feladata tehát erre melyik váz lenne az alkalmasabb??

Várom a mielöbbi válaszokat :chin:

Üdv; Massacre :kissmyass

Elég érdekesek ezek az új magellan polarXek. Ez az alsó hajlított csõ.... háát nemtudom. A 4x váz geóját elnézve tényleg csak 4x ra lehetne rendesen használni : meredek támvilla ebból kifolyólag nagy a tám és a láncvillák közti szög is ez dörtön különösen eséskor, trükközéskor nem elõnyös, viszon 4x nál meg pont jól jön a magasabb váz az irányíthatósághoz pl.: kanyarban. A felsó és alsócsõ jól meg van erõsítve.Viszont a váz oldalirányú merevsége az elsõ háromszögnél a table topnál nagyobb lehet. A table topnak tipikus dirt/street geometriája van, kb olyan mint a tavalyi manual. Viszont a 24"-os gép...na az nagyon el lett találva....
Persze minden akkor derül ki ha kipróbálja az ember. Egyik sem dhra való, de ha nagyon ezek közül akarsz akkor sztem a manualt vedd. Bár a 4x-szal jobban megnéznének. Ökörködni jó mindkettõ.

Mellesleg az idei magellán vázak gyönyörõek lettek. Pl a tucana versenyváz.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
sztem egyértemûen polaris.
a rock shox pilot jóval jobb mint az rst gila.

(bár azért függ a teljes felszereltségbeli különbségekbõl)

mennyiért veszed?

varko76

varko76

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Mi a véleményetek a bringáról, nem tudom eldönteni, hogy Kelly's Quartz-ot vegyek vagy Magellan Polarist a Polarist Rock Shock Pilot telóval adnak, de nem tudom az mennyire jó az eredetihez képest. Az árak ugyanazok kérlek segítsetek vagy ha valaki nagyon ott van a témában egyéb javaslatokat is várok. Amire szeretném használni az hegyi kerékpározás, 20"-os gép a méretem és 96kg vagyok hozzá.

Elõre is köszi.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
Felkerültek az új magellan bringák és vázak a honlapra:
http://magellan.hu/

Massacre

Massacre

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Üdv minden magellán fan :)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 07' es polarx vázat szeretnék venni, de nemtudom, hogy mi a külömbség a 4x és a Table Top között.. Kiváncsi lennék az érvekre és a kontrákra. Egyébként János hegy DH ownz lenne a gép feladata tehát erre melyik váz lenne az alkalmasabb??

Várom a mielöbbi válaszokat :chin:

Üdv; Massacre :kissmyass
Ha mindig az okos enged, akkor már rég a hülyék uralkodnak..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

van amúgy azon a Pyxisen (2004-es Pyxis Team FS) kivül más telós XC/maraton váza a Magellan-nak?

2003
2004

tudtommal nincs...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
Szerintem gyönyörûen néz ki a '03-as, és a '04-es is...:D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Hát akkor ezt is megtudtuk.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
csak amire rá van írva, hogy buruczki szilárd az egy átfestett no saint ;) ahogy misi vegája is azonic. csak úgy szólok ...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
2003-as:http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=198514&limit=recent
2004-es:http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=198513&limit=recent
Ugyan azokról beszélünk.
Csak a hátsó háromszögek másak.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
van amúgy azon a Pyxisen (2004-es Pyxis Team FS) kivül más telós XC/maraton váza a Magellan-nak?

2003
2004

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Utána néztem a dolognak és a récseiben a 2004-es van, de van egy 2003-as verzió is. A kettõnek teljesen más a hátsó háromszöge.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Pyxis team fs (azt hiszem ez a neve), 2004es kék-fehér, mintha a récseiben lenne mégy egy darab.

Ez a pyxis 2003-as.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

Pyxis team fs (azt hiszem ez a neve), 2004es kék-fehér, mintha a récseiben lenne mégy egy darab.

Hát annyi, hogy majd késõbbre tervezem, de még az idén....de köszi, am az a pyxis amit mondassz, az bejön nagyon nekem....:D