Ebben a ket boltban komoly valasztek van brigas ruhakbol:
http://www.kerekvar.hu/
http://www.hunyadisport.hu/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Jó Bringa Bolt pesten?
Started by
Hollywood Macho
, 2003. July 18. 00:13
Posted 2003. July 25. - 19:55

Posted 2003. July 25. - 19:52

na és melyik bótban vannak binyiglis ruhák??? már felpróbálhatók???
meridásat és xtr eset szeretnék
az x-factor jó hej a lágymányosinál???
meridásat és xtr eset szeretnék
az x-factor jó hej a lágymányosinál???
Posted 2003. July 25. - 17:10

Misu: én pesti vagyok itt lakom a délinél de ezt még én se értem!!!
Eric: a délitõl elmész bármelyik villamossal a moszkváig->ott felszállsz az 56-os villamosra-> leszállsz a Kelemen Lászlónál-> átmész a hídon mész egyenesen a pasaréti téren kötsz ki /megfogod ismerni ;)/. És ott szállj fel a 29-esre. Onnan már csak pár megálló ki lesz írva. SOK SZERENCSÉT
Eric: a délitõl elmész bármelyik villamossal a moszkváig->ott felszállsz az 56-os villamosra-> leszállsz a Kelemen Lászlónál-> átmész a hídon mész egyenesen a pasaréti téren kötsz ki /megfogod ismerni ;)/. És ott szállj fel a 29-esre. Onnan már csak pár megálló ki lesz írva. SOK SZERENCSÉT
Posted 2003. July 23. - 00:12

ÓÓÓÓÓ bocsi, tényleg!! Igazad van! :
Én már sok bringaboltban megfordultam, de ilyen korrekt szerelést, és kiszolgálást kevés helyen láttam. Én Szentendrérõl hordom oda a bicómat szereltetni, ha nem tudok rajta valamit megbuherálni (Hozzá kell tennem, hogy bal kezes vagyok, tehát ez gyakran elõferdülhet!
:
. Néha olyan béna vagyok, hogyha kiesnék egy csónakból, nem találnám el a vizet! :
;D )
Úgyhogy tudom ajánlani

Én már sok bringaboltban megfordultam, de ilyen korrekt szerelést, és kiszolgálást kevés helyen láttam. Én Szentendrérõl hordom oda a bicómat szereltetni, ha nem tudok rajta valamit megbuherálni (Hozzá kell tennem, hogy bal kezes vagyok, tehát ez gyakran elõferdülhet!

Úgyhogy tudom ajánlani

Posted 2003. July 22. - 22:31

hi
Van egy nagyon korrekt bringabolt, mégpedig a Római parton éspedig a KTM a 1037 BP. Gyógyszergyár utca 48-ban Tel:2422381.
Nagyon készségesek, és marhajól dolgoznak!
Pontosítás: Emõd utca és nem Gyógyszargyár. Mi is, a Rokon Sportból oda szoktuk küldeni a vevõket, ha komolyabb alkatrészre vagy szervízmunkára van szükségük. (Pl. olajos tárcsfék vagy teleszkópszerelés)
Posted 2003. July 22. - 22:26

Kösz szépen! Taxit inkább nemhívok mert nincs kedvem 10e-t perkálni neki egy ilyen útért. ;D
Na, akkor én is elmondom a magamét:
Délibõl átmész a Moszkva térre a 61-es vagy 59-es villamossal 1 megálló. Vagy gyalog 6-7 perc. Onnan 4-es vagy 6-os villamossal a Margit híd budai hídfõig talán 3 megálló. Vagy gyalog 15-20 perc, a sínek mentén.
Ha lusta vagy, akkor a híd alatti HÉV megállóba lesétálsz és utazol kemény 1 db megállót: Szépvölgyi út. Ha kedved van sétálni (és miért ne lenne?!

- Ha balra fordulsz, ott találod a 29-es busz indulóhelyét, ami fölvisz a ProBike-hoz. De még ne menj a buszhoz,
- mert ha egyenesen mész (és nem fordulsz balra

-Ha jobbra fordulsz (a Duna felé), akkor ott van a Szépvölgyi úti HÉV megálló.
Ha a Délibõl piros metróval mész, akkor 2 megálló a Batthány térig. Onnan indul a HÉV.
1. megálló: Margit híd,
2. megálló: Szépvölgyi út
Sok sikert! Térképet vigyél magaddal!!! Bocs' a bonyolult - de alapos - magyarázatért, de én (is) vidéki srác vagyok :

Ja, még valami: Ha a 29-essel mész, akkor egy nagyjából egyenes, felfelé vezetõ útszakaszon, ahol egy füves sáv van a két "útpálya" között... Szóval ott lesz a ProBike valahol félúton egy garázsban, a bal oldalon. (Ha lefelé jössz, akkor 1értelmû, hogy a jobb oldalon.)
Ui: a metróban vegyél jegyet, a többi BKV eszközön fakultatív a vonaljegy érvényesítése ;D
Posted 2003. July 22. - 21:06

JAJ szegény...Másik:Moszkvától (Moszkva tér...) 4-5 villamossal 3 megálló,onnan 17 villamos (asszem...) Kolosy tér
Ha így kéne menni...EZER év

1. 29-es a Hüvösvölgybe is lemegy,onnan még 1szerûbb
de a legjobb a Batyitól a 11-es busz,és Pitypang megálló,onnan a 2. párhuzamos utca...sokkal gyakrabban jár,mint a 29-es

Posted 2003. July 22. - 20:34

Kösz szépen! Taxit inkább nemhívok mert nincs kedvem 10e-t perkálni neki egy ilyen útért. ;D
Posted 2003. July 22. - 20:30

Posted 2003. July 22. - 20:29

ericcartmen: Délibõl Probike-ba...? Hát,tényleg "kacifántos"...
Egyik: 2-es metróval Battyhány,onnan Hévvel kb,Kolosy tér magasságáig,onnan gyalog buszvégállomáshoz.
Másik:Moszkvától (Moszkva tér...) 4-5 villamossal 3 megálló,onnan 17 villamos (asszem...) Kolosy tér,s
Végül: Buszvégállomáson felszállsz a 29-es buszra,s nézz balra végig...valahol csak kiszúrod...
Sok sikert!
Egyik: 2-es metróval Battyhány,onnan Hévvel kb,Kolosy tér magasságáig,onnan gyalog buszvégállomáshoz.
Másik:Moszkvától (Moszkva tér...) 4-5 villamossal 3 megálló,onnan 17 villamos (asszem...) Kolosy tér,s
Végül: Buszvégállomáson felszállsz a 29-es buszra,s nézz balra végig...valahol csak kiszúrod...
Sok sikert!
Posted 2003. July 22. - 19:03

hi
Van egy nagyon korrekt bringabolt, mégpedig a Római parton éspedig a KTM a 1037 BP. Gyógyszergyár utca 48-ban Tel:2422381.
Posted 2003. July 22. - 13:21

Meg tudná mondani valaki hogy hogyan lehet eljutni a Délibõl a ProBike-ba? Nézegettem térképen, elég kacifántos.
Vmi egyszerû de nagyszerû útvonal érdekelne.

Posted 2003. July 20. - 20:16

Ja, a ProBike-ban én is jártam 1-2 hete. Csak én a 29-es busszal mentem föl ;D Tényleg jó hely, csak nagyon kicsi és 2-3 ember nem nagyon fér el.
Emléxem, hogy amikor még volt bringám (2000 elõtt), Szolnokról elutaztam Pestre, hogy bringával körbejárjak néhány boltot, amit a BikeMag-bõl (lehet, hogy akkor még nem is így hívták) kinéztem. A Margit krt-ról indultam és ahogyan tekeregtem a Rózsadombon, megláttam egy bringást és elkezdtem követni. Arra kifejezetten emlékszem, hogy Rock Shox bowdenes tárcsaféke volt. (Életemben akkor láttam elõször t.féket.) Végül a srác lehagyott, de eltaláltam a ProBike-ba és õ is ott volt...
Viszont, ha feljutsz valaha a Zöldlomb utcába, akkor valahogyan le is kell jönnöd. Már csak ezért megéri, nem?!
Állítólag a 13. kerületben nemrég nyílt egy használt bringákkal is foglalkozó bolt. Tudtok róla v.mit?
Emléxem, hogy amikor még volt bringám (2000 elõtt), Szolnokról elutaztam Pestre, hogy bringával körbejárjak néhány boltot, amit a BikeMag-bõl (lehet, hogy akkor még nem is így hívták) kinéztem. A Margit krt-ról indultam és ahogyan tekeregtem a Rózsadombon, megláttam egy bringást és elkezdtem követni. Arra kifejezetten emlékszem, hogy Rock Shox bowdenes tárcsaféke volt. (Életemben akkor láttam elõször t.féket.) Végül a srác lehagyott, de eltaláltam a ProBike-ba és õ is ott volt...
Viszont, ha feljutsz valaha a Zöldlomb utcába, akkor valahogyan le is kell jönnöd. Már csak ezért megéri, nem?!

Állítólag a 13. kerületben nemrég nyílt egy használt bringákkal is foglalkozó bolt. Tudtok róla v.mit?
Posted 2003. July 20. - 08:52

Probike: Zöldlomb utca 37-39
Nagyon jó fejek szerintem, és elég jól dolgoznak, és jók az áraik, csak mire egy épeszû dirtös SS géppel, vagy egyfreerider, vagy egy DH-s felteker, nagyjából a testsúlya 2/3-ára fogy le... CC-zik is az összes eladó ;D
Nagyon jó fejek szerintem, és elég jól dolgoznak, és jók az áraik, csak mire egy épeszû dirtös SS géppel, vagy egy
Posted 2003. July 19. - 22:11

Good bike okés,igaz,gyakorlatilag egy Caprine és Trinity szaküzlet,de talán pont emiatt kellemes.Annyiban nekem nagyon bejött,h megvan az oldschool szerelõmûhely fílingje az újabb cuccok mellett,pl. amikor alsócsésze kellett csapihoz,tudtak gond nélkül segíteni,nem az volt a reakció,h "vegyél egy tök újat pár ezresért" :-X
Posted 2003. July 19. - 21:34

OFF
Szia GT-Rider!
De, a Rokonra gondolok.
Tudom, nem egy nagy szám. Nem árulunk XTR tárcsafékpofát és DH vázak sem lógnak a falon. Szerintem valamennyit elárul a boltról, hogy a 26"-os MTB ára 26.990 és 77.990 Ft között van. Drágábbat csak rendelésre hozunk.
Én még csak 1/4 éve dolgozom ott, de szerencsésnek érzem magam, hogy egyáltalán bicikliboltban dolgozhatok! Nekem ez ugyanis egy nagy álmom volt és ha megengedhetném magamnak, ingyen melóznék bármilyen normális bringaboltban.
Lehet, hogy még nem dolgoztam a Rokonban, amikor Te és a Nõvéred betértetek. Nem is hiszed mekkora felüdülést tud jelenteni egy Polaris a rengeteg UNO, K2, Velolux és egyéb sz@r, gagyi, corás és tescós bringa után! Lehet, hogy annyira el voltunk foglalva a Magellannal, hogy nem vettük észre a GT-det...
De különben is! >
Milyen ember az, aki megsértõdik / felháborodik / csodálkozik (a megfelelõ rész aláhúzandó) azon, hogy nem az Õ kerékpárját csodálják az emberek ?!
"Egyszer voltam ott,de nem nagyon értenek a bicókhoz." A munkatársaimmal azért nem értünk a bringákhoz, mert a Te cangádat nem csodáltuk körbe? ??? Van, akit kellemetlenül érint, ha a biciklije fölött nyáladzzanak.
Elnézést kérek, de felháborítónak tartom ezt a fajta hozzáállásodat... Az is lehet, hogy v.mit nagyon félreértettem. Részemrõl nincs harag és szívesen megnézném a GT-det, mert szívesen látok jó montikat. Ha arra jársz, gyere be nyugodtan és ha szerencséd van, megnézheted a Szerelõnk 8) 9.8-as karbon Trek-jét. ('03-as XTR van rajta)
ON
Írjatok még jó boltokat! A Good Bike-ba akartam még elmenni, ami a Lajos utcában, a Szépvölgyi úti HÉV megálló közelében van. Érdemes beugrani?
Szia GT-Rider!
De, a Rokonra gondolok.
Tudom, nem egy nagy szám. Nem árulunk XTR tárcsafékpofát és DH vázak sem lógnak a falon. Szerintem valamennyit elárul a boltról, hogy a 26"-os MTB ára 26.990 és 77.990 Ft között van. Drágábbat csak rendelésre hozunk.
Én még csak 1/4 éve dolgozom ott, de szerencsésnek érzem magam, hogy egyáltalán bicikliboltban dolgozhatok! Nekem ez ugyanis egy nagy álmom volt és ha megengedhetném magamnak, ingyen melóznék bármilyen normális bringaboltban.
Lehet, hogy még nem dolgoztam a Rokonban, amikor Te és a Nõvéred betértetek. Nem is hiszed mekkora felüdülést tud jelenteni egy Polaris a rengeteg UNO, K2, Velolux és egyéb sz@r, gagyi, corás és tescós bringa után! Lehet, hogy annyira el voltunk foglalva a Magellannal, hogy nem vettük észre a GT-det...
De különben is! >

"Egyszer voltam ott,de nem nagyon értenek a bicókhoz." A munkatársaimmal azért nem értünk a bringákhoz, mert a Te cangádat nem csodáltuk körbe? ??? Van, akit kellemetlenül érint, ha a biciklije fölött nyáladzzanak.
Elnézést kérek, de felháborítónak tartom ezt a fajta hozzáállásodat... Az is lehet, hogy v.mit nagyon félreértettem. Részemrõl nincs harag és szívesen megnézném a GT-det, mert szívesen látok jó montikat. Ha arra jársz, gyere be nyugodtan és ha szerencséd van, megnézheted a Szerelõnk 8) 9.8-as karbon Trek-jét. ('03-as XTR van rajta)
ON
Írjatok még jó boltokat! A Good Bike-ba akartam még elmenni, ami a Lajos utcában, a Szépvölgyi úti HÉV megálló közelében van. Érdemes beugrani?
Posted 2003. July 18. - 23:27

Misu!
Csak nem a ROKON-ra gondolsz?
Én csillaghegyen lakom,csak azért............
Egyszer voltam ott,de nem nagyon értenek a bicókhoz.
A nõvérem polaris(!)át megcsodálták,az én GT-met(!!!!!!!!!!!) meg nem.Pedig nem kispályás. 8)
Van még egy boltocska a PROCROSS,ahova nem érdemes bemeni,mert ugyis kinéznek abból a boltból.undorító,hogy csak a pénzre utaznak.
Ezért a gerincvédõt egy motoros boltban vettem meg,ahol nem csak lealkudtam,hanem kaptam ajándék bögrét is 8) ;D
Csak nem a ROKON-ra gondolsz?
Én csillaghegyen lakom,csak azért............
Egyszer voltam ott,de nem nagyon értenek a bicókhoz.
A nõvérem polaris(!)át megcsodálták,az én GT-met(!!!!!!!!!!!) meg nem.Pedig nem kispályás. 8)
Van még egy boltocska a PROCROSS,ahova nem érdemes bemeni,mert ugyis kinéznek abból a boltból.undorító,hogy csak a pénzre utaznak.
Ezért a gerincvédõt egy motoros boltban vettem meg,ahol nem csak lealkudtam,hanem kaptam ajándék bögrét is 8) ;D
Posted 2003. July 18. - 22:11

Gyere be hozzánk, Csillaghegyre ! ;D Amúgy nem sok érdekeset találsz, a legjobb cucc talán egy Alivio hajtómû meg egy Alivio h.váltó...
- Nézd meg az X-Factort a MOM-Park földszintjén (Moszkva tértõl 61-es villamossal néhány megálló)
- Ride Bike (Árkád üzletközpont az Örs Vezér terén)
Amúgy írjatok még boltokat, mert bringát akarok építeni és ihletet gyûjtenék valami jó helyen. :
- Nézd meg az X-Factort a MOM-Park földszintjén (Moszkva tértõl 61-es villamossal néhány megálló)
- Ride Bike (Árkád üzletközpont az Örs Vezér terén)
Amúgy írjatok még boltokat, mert bringát akarok építeni és ihletet gyûjtenék valami jó helyen. :

Posted 2003. July 18. - 22:00

Posted 2003. July 18. - 00:23

Hali-Wood!
Íme pár cím:
1. Corratec Kerékvár (V. Bank u. Arany J. úti metró megállótól nem messze)
2. Wilker (Árpád fej.(edelem) u.- Komjádi uszoda elött) Érdemes elmenni, mivel a boltból csodás kilátás nyílik a fürdõzõ lányokra
!!
3.Velvárt kerékpárbót (Fehérváru út 30.)
Bocs de most ennyi jutott eszembe :-\!!
Íme pár cím:
1. Corratec Kerékvár (V. Bank u. Arany J. úti metró megállótól nem messze)
2. Wilker (Árpád fej.(edelem) u.- Komjádi uszoda elött) Érdemes elmenni, mivel a boltból csodás kilátás nyílik a fürdõzõ lányokra

3.Velvárt kerékpárbót (Fehérváru út 30.)
Bocs de most ennyi jutott eszembe :-\!!